Square 8 609 Opublikowano 22 listopada 2023 Autor Opublikowano 22 listopada 2023 To ledwo 115% xD Na Nemesisa polecam Karabin, zwłaszcza jak uda ci się zgarnąć na 15 lvl z Pijawką. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 W dniu 22.11.2023 o 18:07, balon napisał: W życiu żadnego rogala nie przeszedłem, a próbowałem kilka w tym tuzy gatunku jak Hades czy właśnie Returnal. Co gorsza np. jedna i druga gierka bardzo mi podeszła pod wieloma względami, ale odrzuca mnie mechanika rogala Gra ma wiele uproszczen. Trzeba tylko sie wgrac w mechanike gry i poznac wrogow oraz podpasowax bron pod siebie. Pluj to byl, jest moja ulubiona bron. Nie poddawaj sie Cytuj
mario10 530 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 (edytowane) Zamierzam za jakiś czas wrócić do Returnala i potestować różne bronie. W pierwszym podejściu jednak najlepszy był dla mnie karabin lub pustkostrzał ze względu na uniwersalność i zasięg. Sporo też postrzelałem pistoletem za namową Square i faktycznie jest on całkiem niezły jak się trajty odblokuje. Muszę popróbować tych rzutników czy elektroprętów bo nimi praktycznie nie walczyłem w ogóle. Edytowane 24 listopada 2023 przez mario10 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 42 minuty temu, mario10 napisał: Zamierzam za jakiś czas wrócić do Returnala i potestować różne bronie. W pierwszym podejściu jednak najlepszy był dla mnie karabin lub pustkostrzał ze względu na uniwersalność i zasięg. Sporo też postrzelałem pistoletem za namową Square i faktycznie jest on całkiem niezły jak się trajty odblokuje. Muszę popróbować tych rzutników czy elektroprętów bo nimi praktycznie nie walczyłem w ogóle. To tez kozacka bron. Podobna do pluja tylk razi pradem a nie kwasem. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 Na pewno spróbuję, bo jednak jak się zaczyna to bronie bierze się najwygodniejsze, a czasem odblokowanie traitów robi z broni kombajn Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 Koniecznie sprawdz DLC W ogole giera kozak. Sam miod. Jestem zly na siebie ze tak dlugo zwlekalem z ograniem tego. Bylo brac i grac na premiere i bawic sie w najlepsze. Jak widac do wszystkiego trzeba dorosnac Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 mi sie najgorzej gra ze strzelba, nie pamietam nazwy. no po prostu shotgun. trzeba w ch. blisko podejsc. najlepiej caly czas z karabinem. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 listopada 2023 Autor Opublikowano 24 listopada 2023 Paszczomiot, jak się trafi Ciężki Pocisk albo Wąską Paszczę to nie trzeba podchodzić blisko, a Szybki Spluwacz w wersji 2 całkowicie zmienia odczucia z obcowania, bo strzela automatycznie i szybko. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 7 godzin temu, MEVEK napisał: Gra ma wiele uproszczen. Trzeba tylko sie wgrac w mechanike gry i poznac wrogow oraz podpasowax bron pod siebie. Pluj to byl, jest moja ulubiona bron. Nie poddawaj sie Mevku nie polubię rogali, no nie w tym życiu. Nawet tak pięknych i klimatycznych jak ten. Może jakbym nie miał w co grać, to bym kolejne 10h starał się przekonywać do tej formuły. Niestety nie sram czasem, a dobrych gier do ogrania przybywa. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 listopada 2023 Autor Opublikowano 24 listopada 2023 3 minuty temu, balon napisał: Niestety nie sram czasem, a dobrych gier do ogrania przybywa. Ile czasu byłbyś w stanie poświęcić w takim razie? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 3 godziny temu, Square napisał: Ile czasu byłbyś w stanie poświęcić w takim razie? Tyle ile poświęciłem i ani minuty więcej. Spoiler Ewentualnie 400h (mój roczny czas na granie) jakbym miał aspergera albo był na bezludnej wyspie tylko z jedną grą [ ] i O także pozdrawiam 1 2 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 20 minut temu, balon napisał: Mevku nie polubię rogali, no nie w tym życiu. Nawet tak pięknych i klimatycznych jak ten. Może jakbym nie miał w co grać, to bym kolejne 10h starał się przekonywać do tej formuły. Niestety nie sram czasem, a dobrych gier do ogrania przybywa. Dla mnie o wiele trudniejszy byl Resogun. DLC nigdy nie ukonczylem ale tam nie bylo fabulki ktora intrygowala. Tutaj wszystko zagralo. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 Mevek lubisz NBA 2k? Ja bardzo i naprawdę nie jest taka trudna jak ludzie piszą, napewno łatwiejsza jak Maden Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 3 godziny temu, balon napisał: Mevek lubisz NBA 2k? Ja bardzo i naprawdę nie jest taka trudna jak ludzie piszą, napewno łatwiejsza jak Maden Nienawidzę gier sportowych. W żadna nigdy nie grałem Jak sport to tylko na dworze Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 22 minuty temu, MEVEK napisał: Nienawidzę gier sportowych. W żadna nigdy nie grałem Jak sport to tylko na dworze Widzisz to tak jak ja rogale. Z tą różnicą, że w kilka zagrałem i wiem, że to nie dla mnie Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Wczoraj zacząłem. Na liczniku może 1,5h i 3 zgony. Wiem, że gra podpuszcza, bo nie może być aż tak łatwo a to mój pierwszy rogalik. Klimat tej gry zabija! Coś fenomenalnego. Do tego motyw pętli ciekawie wkomponowuje się w ten tajemniczy świat. Projekt pierwszej lokacji, cywilizacji i przeciwników na duży plus. Wyłączyłem sobie auto-celowanie, bo jednak zawsze wolę testować swoje umiejętności, niż polegać na pomocy. Póki co mechanika rozgrywki jest miodna a strzelanie i poruszanie się postaci jest tak intuicyjne jak włożenie ręki do kieszeni. Na razie pędzę przed siebie, staram się ogarniać lore i dochodzące mechaniki, ale jest ich trochę i nie za bardzo jeszcze niektóre rzeczy ogarniam. Parę I wish I knew" na YT powinno pomóc w podstawach. Na razie gierka kozak. 2 Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Będzie tylko lepiej i lepiej przez kolejne 200 h ;] 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Coś wiadomo,czy pracują nad jakimś dlc do tej gierki? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Wiadomo, że pracują nad czymś nowym raczej. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 (edytowane) Gra wyszła 2,5 roku temu raczej nic nie smażą do niej nowego, a szkoda bo jakiś dodatkowy biom bym przytulił Edytowane 4 grudnia 2023 przez mario10 Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Pamiętam że po premierze naczelny pesymista pisał że na pewno nie wydadzą żadnego DLC bo robią następną grę, a wydali najlepsze DLC w historii za darmo ;] Ale teraz dajmy im naprawdę spokojnie robić kolejne dzieło, i miejmy nadzieję że dostaniemy trailer niedługo. Wierzę. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 A wiadomo nad czym pracują czy na razie zupełna cisza? Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Chyba na poprzedniej stronie były linki, jest jeden malunek. Podejrzewam że strzelanka w mrocznych klimatach. Nic więcej chyba nie wiadomo. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Szkoda,bo sama gra była świetna. Fajny był przeskok gdzie nie mogłem na początku zabić pierwszego mobka gdzie za x runem wbijałem jak do siebie bijąc ich z miecza. Niestety ten darmowy update z wieżami mnie zweryfikował i jakiegoś bossa nie mogłem przejść Cytuj
mario10 530 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Ale powiem Wam, że ta gra mnie zachwyciła po jakimś czasie podobnie jak Kena Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi