Rtooj 1 705 Opublikowano niedziela o 13:54 Opublikowano niedziela o 13:54 Wieża to kwintesencja w zasadzie gameplayu, u mnie właśnie dziwnie było z wieży wrócić do normalnych poziomów, brakowało tej szybkości i akcji. Nigdy nie widziałem lepszego DLC, pomijam bandyterkę cenową. Cytuj
Square 8 790 Opublikowano niedziela o 14:44 Autor Opublikowano niedziela o 14:44 57 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Jedna z platyn, ktore daly najwieksza satysfakcje w zyciu gracza. To słabo trochę, bo projekt platyny jest spierdolony po całości. Cytuj
Szermac 2 924 Opublikowano niedziela o 15:07 Opublikowano niedziela o 15:07 Nadal mi brakuje w ciul notatek z trzech poziomów i w sumie to nie chce mi się jednak tego zbierać xd 1 Cytuj
Rtooj 1 705 Opublikowano niedziela o 16:06 Opublikowano niedziela o 16:06 Godzinę temu, Square napisał(a): To słabo trochę, bo projekt platyny jest spierdolony po całości. Mogło być gorzej, platyna za 100% database o przedmiotach. Cytuj
smallv86 865 Opublikowano niedziela o 17:31 Opublikowano niedziela o 17:31 Gampleyowo to jest moj nr 1 pound for pound w swiecie gierek i jedyna gra do ktorej kiedykolwiekj wrocilem po wbiciu platyny. Cytuj
Square 8 790 Opublikowano niedziela o 17:40 Autor Opublikowano niedziela o 17:40 1 godzinę temu, Rtooj napisał(a): Mogło być gorzej, platyna za 100% database o przedmiotach. Miałbym wbitą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi