Faka 3 984 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 No i żyłowanie rekordów przede wszystkim w leaderbordsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 21 września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 września 2020 5 minut temu, Square napisał: Co? Każda ich gra była nastawiona na przechodzenie na punkty bardziej w singlu niż w coop (coop w niektórych był bardziej użyty), ale w głównej mierze gry HMQ to single > coop. No wiesz ja ich bardziej kojarzę z takiego Alientaion gdzie można było grać w 4 osoby, czy Dead Nation, gdzie graliśmy w dwie osoby na jednej konsoli czy online. Myślałem, że odpowiadają także za helldrivers, ale to już inna firma choć bardzo podobny system i przedstawienie. Ogólnie wszystkie te gry były nastawione na grę w społeczności i całkiem dobrze to funkcjonowało. Liczę, że na ps5 również pojawi się coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 22 września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 września 2020 No, ja grałem głównie dla przyjemności, a nie żyłowania i praktycznie tylko multiplayer czy to lokalnie czy po sieci, zarówno Alenation jak i Deadnation. Dla mnie to singla i żyłowania to bardziej jest nex machina singlowe, która z kolei mi jakoś nie podeszła i wolę jednak klasyki Hmq. Niemniej czekam na Returnal i jak kiedyś się dorobię PS5, to nie omieszkam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 września 2020 Break the cycle of chaos on an always-changing alien planet. After crash-landing on this shape-shifting world, Selene must search through the barren landscape of an ancient civilization for her escape. Isolated and alone, she finds herself fighting tooth and nail for survival. Again and again, she’s defeated – forced to restart her journey every time she dies. Through relentless roguelike gameplay, you’ll discover that just as the planet changes with every cycle, so do the items at your disposal. Every loop offers new combinations, forcing you to push your boundaries and approach combat with a different strategy each time. Brought to life by stunning visual effects, the dark beauty of the decaying world around you is packed with explosive surprises. From high stakes, bullet hell-fueled combat, to visceral twists and turns through stark and contrasting environments. You’ll explore, discover and fight your way through an unforgiving journey, where mystery stalks your every move. Designed for extreme replayability, the procedural world of Returnal invites you to dust yourself off in the face of defeat and take on new, evolving challenges with every rebirth. Intense combat Fight to survive in this third-person roguelike shooter. Take on ruthless enemies in explosive, bullet hell-fueled combat. Thrilling exploration Manage equipment and resources carefully – every time you die, you restart from the beginning. Scavenge alien tech for upgrades to enhance your abilities in future cycles. Haunting narrative Piece together fragments of Selene’s memories as she seeks out answers. Forge a personal connection with the planet as you explore its constantly evolving and decaying terrain. PS5™ features Fast loading: Jump through portals between worlds with the PS5™ system’s ultra-high speed SSD. Get back into the action with near-instant load speeds that won’t leave you waiting to restart after you die. Adaptive triggers: Switch instinctively between firing modes by using a single adaptive trigger – go straight from aiming down sights to your gun’s alternative fire. Haptic feedback: Sense in-game actions big and small – while exploring fragments of Selene’s memories, or when firing visceral alien weapons. Tempest 3D AudioTech: Hear the action from every direction in 3D Audio – bullets flying past you, enemies circling overhead, or unseen foes creeping up behind you. https://www.playstation.com/en-us/games/returnal/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 października 2020 Jakby to było coś w stylu Metroida to Ogólnie zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 5 października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 października 2020 No no zaczyna interesować coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Kilka sekund z pre-Alpha gameplayu - wygląda jak Nex Machina w widoku z trzeciej osoby. To chyba dobry znak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 edit. No Cedric był sekundę szybszy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Czekam mocno. Mam nadzieję, że to info o H1 2021 się spełni. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Ja też. Oby było bicie rekordów i ciekawe tryby jak w Resogun, to wjedzie na premierę (oczywiście jak zdobędę PS5 ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Szkoda, że przy Nex nie pobijałeś rekordów. Brakowało mi lokalnego wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Jak będzie sztosiwo, to będziemy się pojedynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Soczyście to wygląda A ja jeszcze nie grałem w Nex Machina... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 To timed czy pełny ex? Chodzi mi o PC ofc, bo nawet nie liczę, że miałoby wyjść na Xie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To timed czy pełny ex? Chodzi mi o PC ofc, bo nawet nie liczę, że miałoby wyjść na Xie. kij ich tam wie...jak nawet nie zapowiadaja to i tak okazuje sie ze gierka wychodzi na PC. Taki Nex Machina pojawil sie na streamie ale czy to byla jednoczesna premiera z konsolowa to nie wiem Edytowane 20 listopada 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Raczej pełny ex, bo na początku pierwszego trailera było logo Playstation Studios. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Nex Machina to gra w pełni wydawana przez HMQ, przez to wyszła na PS4 i PC. Returnal wychodzi tylko na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 12 minut temu, Cedric napisał: Raczej pełny ex, bo na początku pierwszego trailera było logo Playstation Studios. A co to przeszkadza? Gracze Pc zobaczą sobie logo PlayStation Studios. Przynajmniej będą wiedzieć komu to zawdzięczają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 A po co oni daja te logo playstation studios przed gra Housemarque i Blaupoint Bo o ile wiem nie naleza do wewnetrznych zespolow Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 20 minut temu, Ma_niek napisał: A po co oni daja te logo playstation studios przed gra Housemarque i Blaupoint Bo o ile wiem nie naleza do wewnetrznych zespolow Może dlatego że wykładają na to kasę albo o czymś nie wiemy. Wydaje mi się że Returnal to szansa na przejęcie przez Sony dla Housemarqe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 No im raczej w obecnych czasach ciezko bylo by jako niezalezne studio Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 19.03.21 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Elegancko - w lutym Destruction All-Star w Plusie, a w marcu Returnal. Dajcie mi jeszcze gdzieś w kwietniu nowego Ratcheta i tak to można żyć. A sam trailerek elegancki i czekam mocno, choć znowu wygląda mi niestety na kolejną wtopę sprzedażową Housemarque. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Dopiero za trzy miesiące... gdzie jest jakiś wehikuł czasu kiedy jest potrzebny... Edytowane 11 grudnia 2020 przez triboy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi