iks 80 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Jest o tym w patch notes, możesz się raz. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 UWAGA!!!!! Podobno nowy patch może zepsuć zapisany stan gry. Ludzie raportują to na reddecie i reseterze, więc radziłbym się wstrzymać chwilkę z graniem albo grać bez patcha. https://www.reddit.com/r/Returnal/new/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Nie dość, że nie dali normalnego save'a to jeszcze psują zapisy gry xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Najlepiej to wyłączyć synchronizacje z chmurą. Po ręcznym wgraniu sejwa automatycznie będzie ona wyłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Jakby co to samo Housemarque potwierdziło, że namieszali tym patchem: Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Godzinę temu, Basior napisał: Kurde chyba tym paczem spowodowali, że na Heliosie spanie działa raz i leczy mały fragment zdrowia. Albo to bug... wiedziałem, że te numery z przechadzkami do statku na leczonko będą wychwycone przez HM i znerfione :p jak na razie twardo trzymają się swojej wizji, że ma być jak najmniej wspomagania i trzymania za rączkę fajnie, że patch naprawi ten motyw z ciałami graczy, bo ja tego na oczy nie widziałem + ta opcja z avenge 20:05 no chciałbym takie duszki Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Najlepsza broń na Iksjona? Też ten Hollow? Dzisiaj już byłem bliski go pokonania, ale nerwy wzięły górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 coś szybkostrzelnego =) hollow albo carbine swoją drogą patrzę wiki a tam jeszcze 3 guny nieodkryte :o (jestem w biomie 5), jaram się Dreadbound Pyroshell Caster Coilspine Shredder Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Też odczuwacie że dynamiczna rozwałka powoduje niestety niemożliwość zebrania monetek? Gra powinna nagradzać za płynną (czasami to przypomina podróż spidermanem przez miasto) eksterminację swego rodzaju przyciąganiem do Selene tego co wyleci z ofiar. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Wczoraj od godziny ok 17 „idealny” run - 1 biom wyczyszczony na 100%. Drugi biom zrobiona cała pustynia z wszystkimi opcjonalnymi bramami, aż do miejsca z teleportem do 2 bossa. Tam hyc do bramy do 3 biomu. Selene już dobrze dokokszona- RNG sprzyja, mam 5 apteczek, astronautę, dobry gnat, 200% integralności, mnóstwo artefaktów przydatnych, 5 pasożytów z małymi minusami. Jestem jeden „killroom” przed „bramą” do 3 bossa. Niestety trzeba kończyć. Ustawienia: wyłącz dostęp do sieci i automatyczne aktualizacje w trakcie uśpienia wyłączone bo o 21 patch. Teraz paczam pare h później i:Rozumiem, ze jak gdyby nigdy nic odpalić jutro konsole z uśpienia i iść wyjaśnić 3 bossa, po tym obczaić co dalej i dojść do 4 biomu. Tutaj już mogę „bez obaw” zginąć i odrodzę się w 4 biomie? Wówczas zamknij aplikacje, aktualizacja jak już będzie prawilny patch i zacznę od 4 biomu o ile już bardziej się nic nie wy(pipi)ie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Ja pierdziele prawie ubiłem w nocy tego karakana Iksjona. Chyba czas polecieć tam z bronią z wyższym poziomem niż 3-5. XD Gdzie jest ten cały hak? W pierwszym biomie? Czy po ubiciu drugiego bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Ja pierdziele prawie ubiłem w nocy tego karakana Iksjona. Chyba czas polecieć tam z bronią z wyższym poziomem niż 3-5. XD Gdzie jest ten cały hak? W pierwszym biomie? Czy po ubiciu drugiego bossa?Hak dostajesz po ubiciu 2 bossa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Hmmm to jak to teraz jest z tym patchem? 1.3.3 byl wadliwy ale nawet go nie pobralem wczoraj. Teraz sciaga mi sie 1.3.4 i to juz jest legitna wersja ktora mozna odpalac bez zadnych obawien? Na ich twitterze nie ma zadnego info Slaba sprawa, wspolczuje jak ktos stracil progres przez to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Póki nie przedstawili mapy drogowej patchy na 2022/23 jestem spokojny . Zginąłem z najpiękniejszą bronią w najgłupszy sposób w 6 biomie, przykro strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Wczoraj po wyłączeniu patcha ściągnął się nowy, 1.003.003 ale już nie odpalałem gry po tej wtopie. Przed chwilą ściągnął się patch 1.003.004. Teraz już będzie można bezpiecznie grę odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Na to by wychodziło po ostatnim tweecie. 1.3.3 zepsuty, kolejny naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 U mnie na 1.3.4 wyglada na to ze dziala wszystko. Wylaczylem tylko autoprzesylanie save do chmury. Ogolnie nie wiem czy to fart czy patch ale na pierwszym runie dzisiaj podnioslem wiecej brakujacych znajdziek niz przez caly wczorajszy dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) W końcu wpadła trofka za wyczyszczenie 6 biomu, jeszcze jedna znajdźka w 5 biomie i druga część gry skończona, zostana tylko światy 1-3, ale to już z górki bo można tam speedrun robić. Sam grałem dziś i wczoraj i zero problemów, chociaż wczoraj skończyłem grać (rest mode) jak tylko przeczytałem o problemach. Czuję też, że skill portal w hollowseeker dostanie ostrego nerfa, na poziomie 3 zjada bossom ponad połowe życia na jedno pojawienie się Próbowałem grać z różnymi broniami i niektóre potrzebują mocnego buffa, np. granatnik potrzebuje 2-3 strzały żeby zabić zwykłego latającego przeciwnika, gdzie karabin czy hollow robią to na jedno nacisnięciu spustu. Edytowane 6 maja 2021 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Patch 1.3.4 is now live. This patch reverts to a previous stable build (1.3.1), also addressing a known Trophies issue, and fixing a keyboard exploit. Please stay tuned for info on Patch 1.3.5 in the near future. With Patch 1.3.4, all save games are safe to be played now. For those who suffered issues with their save game after installing Patch 1.3.3, please see the scenarios below for the latest info after our investigations: Some game saves will have become corrupted with Patch 1.3.3, but maintained their file size. Players with those save games are able to safely continue their progress after installing Patch 1.3.4, without the need for using a backed up save game. Unfortunately other save games will have been effectively "deleted" by Patch 1.3.3, with their file size reducing to 0KB. These save games are not directly salvageable by Patch 1.3.4, without a backup save game available. In those cases, please try using a backed up save from PS+ if available, after installing Patch 1.3.4. With an intact save game from PS+, players can safely restore and continue playing with Patch 1.3.4 installed. Depending on the console settings, the cloud save may have been overwritten by the "deleted" save game noted above. If this is the case, progress will remain unsalvageable, even with Patch 1.3.4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Spoko, to można już bezpiecznie grać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Dobra ja dzisiaj siadam na pełnym skupieniu i mam nadzieje przejść 1,2,3 biom + i tego bossa zafajdanego z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) Jak przez 2 dni nie mogłem zdobyć 2 znajdziek z biomu 5 i 6 to dziś wypadły obie jedna w jednym a druga od razu w następnym cyklu. Łącznie pewnie zrobiłem biom 5 i 6 zrobiłem blisko 20 razy, szybko tu nie wrócę. Jeszcze pytanko, ma ktoś może w dzienniku przeciwników numer 13 i 27? Tylko tych dwóch mi brakuje i jestem ciekawy co to za agenci. Edytowane 6 maja 2021 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza
drakan9 0 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Kurła Hollow to broń op szczególnie jak wpadnie opcja lasera, trzeci biom boss + 4 biom i boss śmiesznie łatwy się wydaje przy tej broni, ciekawe jak 5 szybko pójdzie ogólnie laserek jednym strzałem zjada połowę życia bossowi Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Godzinę temu, iks napisał: Jeszcze pytanko, ma ktoś może w dzienniku przeciwników numer 13 i 27? Tylko tych dwóch mi brakuje i jestem ciekawy co to za agenci. mam 27 - malformed automaton, zdaje się że był taki zainfekowany w biomie 3 za którymś secret portalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Będą nerfić zaraz tak jak znerfili regenerację zdrowia śpiąc w Heliosie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi