Patricko 1 394 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 W 5 nie ma bossa Jest jeszcze mniejszy portal dla Hollowseekera, który strzela pociskami i do tego trucizna. Jak się trafi te 3 buffy, to jest sieczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
chodznaspacer 4 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Kurde jak czytam wasze wiadomości to sypię kasą bez bólu, grałbym żeby obczaić nextgenowego szpila a z drugiej strony boje się że się odbije :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 No jest trochę szansa 50/50. Mi nigdy rogale nie siedziały, ale ten setting, atmosfera i mechaniki mnie trzymają jak pojebane xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 no weź przestań, nawet 11latkowie tyrają pierwszego bossa jakby to było nic :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 No, ale Phrike to jest przedszkole akurat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 11 latkowie? Dziś na Reddit gość pochwalił się, że udało mu się pokonać pierwszego bossa... Nie mając jednej ręki. Nie wiem jak on w to gra jedną ręką ale musi to być jakiś kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Chciałem spróbować szybko ogarnąć i poszedłem z 1 biomu od razu na 3 xD Ale boss nie do przejścia bez konkretnych rzeczy jednak, no któż by się spodziewał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Godzinę temu, chodznaspacer napisał: Kurde jak czytam wasze wiadomości to sypię kasą bez bólu, grałbym żeby obczaić nextgenowego szpila a z drugiej strony boje się że się odbije Też się bałem, kupiłem. Najlepiej wydane 300 zł w tym roku, a trochę tej kasy już przejebałem. Pokonałem dopiero pierwszego bossa i serce mi waliło po jak kiedyś przy Ojcu Gascoine w Bloodborne. Co za szpil Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 No olx juz za 250zl. Czekam do niedzieli. Stawiam na 230 w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Nie mógłbym dać za tą grę 230 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) Hehe. Ja dalbym pełną kwote ale w stacjonarkach nie bylo. W miedzyczasie ograłem RE (wczoraj skonczylem RE7) i napalony jak nic na Returnal. W sob niedz biore jak nic. W pon wysylka to do srody bede ogrywal. I nie wiem jak to bedzie ale na bank nie odpuszcze. Nie ma lekko Jak czytam komentarze tu na forum to cisnienie skacze ( w pozytywnym znaczeniu ) Edytowane 6 maja 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Jakieś tipy na 3 bossa, zrobiłem przerwe na fajkę, jestem przed wejściem, a nie chce wtopić znowu bo dobry runik xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Heh jednak człowiek wypoczęty na wolnym to inna bajka. Iksjon padł za pierwszym razem hollowem na pierwszym poziomie, bez dźwięku słuchając podcastu na komputerze XD Co za gra Jedziem na Biom 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Jakieś tipy na 3 bossa, zrobiłem przerwe na fajkę, jestem przed wejściem, a nie chce wtopić znowu bo dobry runik xDhttps://www.powerpyx.com/returnal-boss-guide-all-bosses/Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 RNG znacznie się poprawiło na korzyść dla gracza, robię sobie pierwszy biom szykując się na trzeci i jak na 20h mam pomieszczenia których do tej pory w nim nie widziałem. Ciał innych graczy dalej nie stwierdzono Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) Niestety padłem na 3 fazie. Hollow chyba nie jest dobrym pomysłem na niego, niby 12*, a hapsa ma jak lodu. A nie sorry 10*. Może w tym problem. Użyłem rekonstrukcji przed bossem, poszukam czegoś lepszego moze xD Edytowane 6 maja 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 6 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Też dzisiaj walczyłem pierwszy raz z trzecim bossem i niestety się nie udało. RNG niestety ma olbrzymi wpływ na poziom trudności, ja na razie nie miałem jakiegoś szczęścia do pukawek. A te latające wieżyczki to masakra. Może i bym pokonał bossa za pierwszym razem ale przez te cholerstwa straciłem trzy apteczki i astronaute 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drakan9 0 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 No i giera skończona, jednak jak RNG się dobrze ułoży, to za jednym podejściem wszystko idzie, biom od 3 do 6 pykło z op hollowsekerem, szczególnie jak w piątym wpadła wersja z 2 laserami, czas zrobić true ending w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Możecie mi powiedzieć jak działa przedmiot do rekonstrukcji fabrykatora (trochę się inaczej pewnie nazywa), wykupiłem raz wszystko ze sklepu, ale nadal nie mogłem go użyć, a ponoć odnawia przedmioty w sklepie, czy źle to rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Jak Ci się jego ikonka podświetli to wtedy możesz go użyć i zmienia przedmioty w sklepie. Nie wiem czemu, ale czasami mi to po prostu nie działało, nawet jak dało się użyć. Pewnie bug jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Koszmar, mam na razie dość, trzecie podejście do 3 bossa może za tydzień xD Ale gra piękna Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 1 godzinę temu, sajmon34 napisał: No olx juz za 250zl. Czekam do niedzieli. Stawiam na 230 w niedziele. Ja twardo czekam bo obawiam się tej gry i powiedziałem sobie ze max 200zl mogę zaryzykować. Pewnie w przyszłym tygodniu lub za tydzień już tak kupię. Choć jak czytam wszystkich grających opisy i ich och i ach nad grą to mam coraz większą chęć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) @cotek Będzie dobrze, po pierwsze odpoczynek czyni cuda, a po drugie po przejściu bossów w tej grze nagle człowiek sobie myśli "w sumie nie było aż tak źle, porównując do tego biomu teraz to poprzedni to był spacerek". Ja cały dzień myślę o grze i czuję podniecenie że mimo że poległem w szóstym to mam parę nowych zabawek do przekroczenia wcześniej niedostępnych miejsc. Ta gra spokojnie może być dla kogoś 10/10. Edytowane 6 maja 2021 przez Rtooj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 (edytowane) Niby tak, ale odpoczynek to czyni cuda, ale w soulsach, tutaj RNG czyni cuda xD Nie zrozumcie mnie źle, gra jest dla mnie perłą. To jest miód w miodzie, a że wkurzy czasem to inna sprawa Niemniej poziomu Sekiro w rage'u nie przeskoczyła jeszcze xD Edytowane 6 maja 2021 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 7 minut temu, cotek napisał: Koszmar, mam na razie dość, trzecie podejście do 3 bossa może za tydzień xD Ale gra piękna No 3 boss i droga do niego lekka nie jest. Nawet teraz jak czyszcze biomy dla znajdziek po raz kolejny i juz prawie sie nauczylem tego na pamiec to tak jak Square pisal, w trzecim te drony odbieraja smak zycia. Dodatkowo swiadomosc ze jak zgine to trzeba dymac od poczatku 3 biomy pod rzad dobijala mnie zaczynalem starcie z nim XD Generalnie taktyka zawsze byla taka sama. Pierwszy biom ukonczyc najlepiej bez obrazen zeby juz zwiekszac sobie integralnosc, zlapac 400 obolitu na apteczke i astronaute, w drugim biomie wyczyscic droge do teleportu i nalapac obolitu ile sie da + zachowac wszystkie apteczki. Do tego w 3 biomie tez dorobic sobie apteczki no i z dobra bronia leciec na bossa. Ogolnie to po patchu RNG poprawili, moze nie pod wzgledem ze jest latwiej bo gra nadal nie ma litosci ale czesciej wypadaja mi inne uklady, pomieszczenia. Dzisiaj biomy 4-6 wyczyszczone calkiem sprawnie. Zostaly mi biomy 2 i 3 z ktorymi idzie gorzej, dzisiaj i wczoraj ukonczylem kazdy po +5 razy i lacznie po jednej znajdzce xddddddd btw xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi