Opublikowano 22 września 20213 l Nie zaskoczyłeś mnie. Powtórzę: TELEWIZOR nie świeci ci jak choinka, zatem wyłączam go z pilota, zabawę z KONSOLĄ kończę poprzez turn off. Oto moja alternatywa dla twojego wyciągania wtyczki z gniazdka.
Opublikowano 22 września 20213 l No udało się wreszcie przejsc akt2. Ostatni boss dla mnie nawet prosty. Padł za 1 razem, coś ma mało hp:). I jak się skończy akt 2 to na statku pojawia się nowe pomieszczenie z urządzeniem do którego można wsadzić łeb (??). Co ono robi? Oczywiście od razu to zrobiłem i zaczynam jakby w b1 z 0 biegłością broni. Tak powinno być?
Opublikowano 22 września 20213 l Nie - to jest maszyna, która przenosi cię z powrotem do biomu 1 (dzięki czemu możesz eksplorować 1,2,3). Ponowne wejście przeniesie cię do 4.
Opublikowano 22 września 20213 l Ok, to ma sens, ale żeby ten True ending zdobyć itd. To trzeba grać b1-3 czy 4-6?
Opublikowano 22 września 20213 l Musisz zebrać Sunface fragments, w każdym biomie jest jeden. No i w domku musisz wyczerpać wszystkie scenki, a potem udać się do niego z wszystkimi fragmentami i ubić ostatniego bossa.
Opublikowano 22 września 20213 l Kolejna rzecz której nie czaję. Zryw? Są komnaty, że zryw jest nieaktywny i najczęściej jest tam ta czerwona podłoga co rani. O co chodzi, nigdy tam nie wchodzę. Statek kosmiczny ma pozytywny efekt na zryw tzn ze wtedy jak wbije na tą czerwona podłogę to nie będzie mnie ranić?
Opublikowano 22 września 20213 l Autor Do tego potrzebujesz specjalnego przedmiotu, który jest w Spoiler hubie piątego biomu za zamkniętymi drzwiami. A statek kosmiczny dodaje chyba eksplozję do dasha.
Opublikowano 22 września 20213 l Trzeba zdobyć specjalny przedmiot, dzięki któremu ta "lawa" nie będzie ranić.
Opublikowano 29 września 20213 l Wróciłem po tygodniu przerwy. Pierwsze przejscie i od razu bez problemu przeszedlem. Prawie 300% integralności i w zapasie jeszcze 4 fiolki i 1 duża fiolka. Nie czaje tego, jak grałem kilka h dzień po dniu to znacznie gorzej mi szło. A tu se wchodzę na lajcie wszystko pykam, no dziwne uczucie;)
Opublikowano 29 września 20213 l Bo tak jest w tych trudniejszych gierkach, że skillem trzeba się przespać. Miałem tak z kilkoma grami.Nie mogłem przejść czegoś siedząc po kilka godzin i tak do wk00rwienia .Na drugi, lub trzeci dzień podejście skonczyło się, za pierwszym lub drugim razem
Opublikowano 2 października 20213 l A maja dodać te opcje save przy wyjściu z gry czy dalej nic nie wiadomo?
Opublikowano 8 października 20213 l Życzenia od słabych do pewnie nieosiągalnych: - stroje, dodatkowy stopień trudności, nowa broń - nowe tryby gry, walki z bossami, survival, - nowy biom z dodatkową linią fabularną, zapiskami i bossem.
Opublikowano 10 października 20213 l Nowy biom? Za darmo? Wątpię... Pewnie wrzucą opcje zapisu gry + jakąś kosmetykę.
Opublikowano 10 października 20213 l 2 godziny temu, Patricko napisał: Nowy biom? Za darmo? Wątpię... Pewnie wrzucą opcje zapisu gry + jakąś kosmetykę. GoT Legends zaoferowało dużo więcej zawartości niż jeden biom w Returnalu. Za darmo. Cuda się zdarzają.
Opublikowano 10 października 20213 l 3 godziny temu, Patricko napisał: Nowy biom? Za darmo? Wątpię... Pewnie wrzucą opcje zapisu gry + jakąś kosmetykę. A kto mówi za darmo :] Napisać że każde siano byłoby nieładnie, ale rzucę spokojnie 80 zł za dodatkowy biom.
Opublikowano 10 października 20213 l nie tylko on, kurwa oby ten update to była jakaś dodatkowa zawartość
Opublikowano 10 października 20213 l Autor Ja bym chciał NG+ albo chociaż inne skalowanie we wcześniejszych biomach jak zaczęcie od lvl 25. Plus jakiś osobny tryb w stylu Boss Rush czy Survival z dużą ilością fali i trudniejszymi przeciwnikami (osobno dla każdego biomu i mieszane). Na nową zawartość jak całkiem nowy biom nawet nie liczę.