Square 8 530 Opublikowano 30 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 W wieży? Co cię zabiło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Typem z biczem, a to tylko dlatego, że drugie spotkanie i jeszcze nie ogarnąłem słabego punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Skończyłem w 19 godzin, 19 zgonów. Umierałem w pierwszym biomie głównie i na pierwszym bossie aż mi się odechciało grać dalej, ale wróciłem i pustynia to dużo lepsza lokacja, 3 biom tam pod koniec w wieży to nic przyjemnego. Padłem sporo razy, na 3-cim bossie też z 3 próby i nic. Dziś na świeżo siadłem i ubiłem tego 3-go bossa i leciałem już do końca jednym runem pokonując każdego bossa za 1 razem. Co za satysfakcja po skończeniu. Nie spodziewałem się tak kozackiej gry od studia od mniejszych tytułów W niektórych walkach z bossami był taki oczopląs, że czułem się jak bym grał w Nex Machina w tpp. Dla mnie to sztos z super muzą, gameplayem i ciekawą fabułą dopasowaną do rogue like. Chyba nie ma lepszego studia, które robi tak soczyste strzelaniny arcade jak Housemarque. Czekam na kontynuację albo chociaż dlc. Spróbuję zrobić sekretne zakończenie, bo mam jeszcze głód tej gry. 9/10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Jak na razie trzeci boss wyjasnił mnie w trzeciej fazie. Rzekomo ten najłatwiejszy. Chwilowa przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 2 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Ostatni jest najłatwiejszy. Ja na Nemezisie zginąłem trzy razy, w tym raz jak oboje mieliśmy po żyletce życia, spanikowałem i trafiłem rakietą w platformę, zanim zdążyłem strzelić jeszcze raz to mnie dobił. Przy czwartym podejściu poszło bez problemów, od tamtej pory nie zginąłem ani razu na nim, a w międzyczasie przetestowałem chyba wszystkie bronie w tym starciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 A nie bo trzeci Btw. początek 3 fazy to zawsze mi przypomina wspaniałe omega boost. Tytuł który powinien dostać remake'a. Może Polyphony zrobi go po gran turismo 13. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Drugi boss wczoraj padł Mogę teraz jeszcze bardziej eksplorować teren. W trzecim biomie padłem w zasadzce, ale szło mi całkiem sprawnie. Cisnę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Padł Boss trzeci, a ja nie spodziewałem się tego co zobaczylem. Nagle o wiele więcej pytań niż odpowiedzi, a gra na głowę postawiła to co uważałem za rozszyfrowane. no i czwarty biom, cudownie kojący, boss klimatyczny, ale padłem po raz pierwszy na ostatniej fazie. łatwiutki tylko się dobrze przygotować 1 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 604 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Właśnie to jest jeden z tych pięknych momentów w grach. Kiedy na nieświadomce grasz, wydaje ci się, że już wszystko (a przynajmniej wiele) wiesz, a tymczasem twórcy robią niby prostą woltę, która sprawia, że jesteś jednocześnie zaskoczony i podekscytowany na myśl o dalszej przygodzie. I to w "głupim" rogaliku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Padł Boss trzeci, a ja nie spodziewałem się tego co zobaczylem. Nagle o wiele więcej pytań niż odpowiedzi, a gra na głowę postawiła to co uważałem za rozszyfrowane. no i czwarty biom, cudownie kojący, boss klimatyczny, ale padłem po raz pierwszy na ostatniej fazie. łatwiutki tylko się dobrze przygotować Widzisz sam, że chyba nie potrzeba kilkunastogodzinnej sesji, żeby grę ukończyć. Jak się wie o co chodzi to wystarcza nawet godzinne sesje, żeby robić progres. Czytałem wczoraj bzdury od redaktorzyny na PPE , że nie ukończył bo kilkanaście h beż przerwy trzeba. Teraz to już z górki. Tak jak kiedyś pisałem. Biom 4 jest idealny na ukojenie po pierwszych 3 a szczególnie po trzecim Gra rozwala system. Razem z psychonauts 2 to dwie najlepsze gry zeszłego roku moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Gdyby Returnal posiadał jeszcze kilka mechanizmów, które przedłużają rozgrywkę to byłaby dla mnie gra idealna. Hades jest dobrym przykładem jak uwiązać gracza na wiele godzin. Mam wielką nadzieję, że HM dłubią coś przy DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Chyba najlepszą rzeczą w czwartym biomie jest to, że Spoiler po śmierci nie zaczynamy od samego początku. Tak czy inaczej dzisiaj gram dalej, bo trzeci boss początkowo wydawał się naprawdę nie do ubicia, w sumie jak każdy, a padł na trzecie podejście (w sumie jak każdy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 A są już jakieś ploty o wersji PC? Liczyłem trochę na szybsze wyjście na PC i chyba w końcu jednak zagram na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 1 minutę temu, Ukukuki napisał: A są już jakieś ploty o wersji PC? Liczyłem trochę na szybsze wyjście na PC i chyba w końcu jednak zagram na konsoli. Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Wiadomo że są pady ale returnal na klawiaturze wyglądałby zjawiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 klawiatura i mysz tylko do grania w rtsy, cała reszta na padzie. polecam ten styl życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ja wróciłem do gry po pół roku i nawet do trzeciego bossa nie mogę dojść :D. A z parę razy go poprzednio siekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 7 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ja po dłuższej przerwie też miałem chwilowe problemy tak, że prawie zginąłem na samym początku B4, ale szybko człowiek sobie przypomina. Mogliby zapowiedzieć w końcu to DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ja pobrałem niedawno, żeby skończyć true ending, ale okazało się że w chmurze zapisało tylko dojście do 3 biomu. Także motywacja wróci jak właśnie zapowiedzą jakieś DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 7 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 W sensie, że Spoiler zaczynasz w B1 i nie możesz się przenieść do B4? Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 762 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 (edytowane) Ja niestety trochę się odbiłem. Żeby była jasność - absolutnie nie mam nic do zarzucenia gierce. Kapitalny klimat w połączeniu ze świetną grafiką, bardzo responsywne sterowanie, wysoka dynamika, pięknie oddane efekty w wibracjach na padzie, no i ten dźwięk Problem wynika z tego, że kupiłem Returnala w złym momencie życiowym. Za dużo obecnie mam na głowie i zostaje mi często godzina, żeby przysiąść do pada, co praktycznie wyklucza możliwość wczucia się, albo chociaż trzaśnięcia z jednego solidnego runka. Chętnie powrócę do tematu za 3-4 miesiące, może jakaś zapowiedź dlc już wpadnie. Ktoś chętny na kopię? Dla forumka równa stówka Edytowane 7 stycznia 2022 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Za 3-4 miesiące nie kupisz gry taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 2 godziny temu, Square napisał: W sensie, że Ukryj zawartość zaczynasz w B1 i nie możesz się przenieść do B4? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ten kufa 3 biom to jest jakas masakra. Na razie resztkami sil udalo sie dojsc do mostu a potem znowu gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 " run Forest run" sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi