Opublikowano 22 stycznia 20223 l W dniu 20.01.2022 o 22:02, Square napisał: No Dreadbound jest najlepszy. Jak będziesz chciał się nim pobawić to najlepsze traity to Oszołomienie albo Czwarty Odłamek, Powiększające Odłamki, Wybuchowe Odłamki, Zajebisty jest, mam wybuchowe + rosnące odłamki + czwarty odłamek. I dobre szybkości pocisków. Ale np. z Nemesis to chyba bym nie chciał tym walczyć na takie odległości.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Autor Dobry roll nie będzie zły, ale moja ulubiona broń w tej walce to Paszczomiot.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l I sprawdza Ci się w tej ostatniej fazie z platformami? Mi tam siedzi najlepiej ten klasyczny nazwijmy go "karabin szturmowy" bo można z daleka już mu zjadać pasek dobrym Damage. W sumie to imo jest to chyba najbardziej uniwersalna broń, chociaż teraz jak gram to te strzałki x4 masakrują szczególnie większe moby albo tych z pomarańczowym paskiem gdzie karabinkiem dłużej bym walczył. Wczoraj znalazłem też pierwszy dysko coś tam po 25h gry pograłem tym chwilę ale pierwsze wrażenia nie zachęcają żeby z tego korzystać.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Autor Jak podejdziesz blisko to nie ma co zbierać, a z daleka też daje radę.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Mam 6 fragmentów, to teraz znowu robię zakończenie i później znowu do domku w 4 biomie?
Opublikowano 23 stycznia 20223 l W dniu 20.01.2022 o 22:02, Square napisał: Najpierw zbierasz wszystkie fragmenty, potem idziesz do domu, dopiero potem kończysz grę.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Została mi druga połowa słońca do zebrania - czy chcąc zrobić platynę muszę zrobić to przed ostatnim bossem?
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Autor Możesz skończyć, a możesz też zrestartować cykl @Paolo de Vesir nie, możesz zebrać fragmenty w dowolnej kolejności bez konieczności bicia bossów.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l @Square chodzi mi o to czy nie zablokuje sobie sejwa zabijając ostatniego bossa przed wbiciem platyny.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @Square chodzi mi o to czy nie zablokuje sobie sejwa zabijając ostatniego bossa przed wbiciem platyny. Przed wbiciem platyny to zablokować może się jedynie Twoja psycha przy szukaniu glifów -_-
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Szczerze PIERDOLĘ te skurwiałe, samobójcze i opancerzone drony z B5. Każda inna forma to kaszka z mleczkiem, te to czyste zło.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Autor Drony w B5 przegięte powiadasz? Nie zauważyłem. Moje jedyne zgony od dronów to od tych w B3.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l U ciebie tak, ale kazda bronią skrobię im te zdrowie, a w połowie i tak lecą na samobója.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Autor No jak nie wykończysz drona to będzie kamikaze, więc jak nie masz broni dzięki której załatwisz szybko dużej grupki wrogów, to lepiej wykańczać je pojedynczo.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Nosiciel Bólu to jedna z moich ulubionych broni, idealny na szybkie załatwianie twardych przeciwników - zbliżam się do takiego i strzelam ile wlezie a pasek HP topnieje w oczach.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Cisza w temacie DLC? Z chęcią bym pobiegał znów tą Babą po tych mega klimatycznych lokacjach. Co za giera.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Autor Cisza niestety, może na rocznicę coś wrzucą. Też bym postrzelał, ale aktualnie jestem obrażony na Returnal i nie odpalałem od miesiąca, ale zawsze jak włączam konsole to zerka na mnie i kusi.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Zawsze możesz usunąć z dysku to nie będzie patrzeć ewentualnie włączyć jakieś nowe gry to ikonka sama sie schowa
Opublikowano 25 stycznia 20223 l No i 3 akt zrobiony, widzę że jeden biom zrobiłem też na 100% jeśli chodzi o glify i dzienniki normalnie grając więc nie jest źle. Kusi mnie a grał jeszcze będę wiec może małymi krokami się zrobi, specjalnie resetować cykli i biegać za tym to mi się nie chce, zepsuje sobie tym wrażenia z gry.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Ja dzisiaj rashuję do ostatniego bossa i zastanowię się nad platyną, bo wkradło się znużenie po tych prawie 40h z grą. Po początkowych zachwytach nad grą mam jej jednak sporo do zarzucenia i całościowo trzymam się przy swoim GOTY dla Psychonauts 2. Mam nadzieję, że nie zawiedzie finał.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Z innej beczki - czy różne glify znajdują się w różnych wariantach tego samego biomu czy po prostu za słabo szukam?
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Dziwne pytanie. Nie wiem czy o to chodzi ale glify i audiologi przypisane są do danych komnat na stałe, ale komnaty jak wiadomo są miksowane. Edytowane 25 stycznia 20223 l przez Rtooj
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to może być tak, że w danym runie nie wylosuje mi się komnata w której występuje ten brakujący glif. Dzięki mordziu.