Skocz do zawartości

Forspoken

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 10.12.2021 o 20:39, UberAdi napisał:

Chyba pierwsza w historii standardowa cyfrowa wersja w tej cenie na Steamie. 339 zł za cyfre piękny kawalerze :frog:

VEAA.JPG

Szybko poleci na pc w dół. Wystarczy nie kupować i głosować portfelem. Dodatkowo na steam pewnie po miesiącu będą latać z CD keys czy innego shopu kody za połowę ceny. Square z tą grą i ff remake po prostu bada grunt. Jak ludzie się rzuca to zaraz taka cena jak na konsolach będzie standardem na pc...

Opublikowano

Strasznie słabo to wygląda. Gdybym nie wiedział że to gra od SE to bym typował na jakieś Piranha Bytes. Jestem przekonany że ostro flopnie jak Avengers. 

Opublikowano

Ajjjj, poprzednie zwiastuny fajne, ale coś mi w nich nie pasowało... Teraz chyba wiem co, bo zdaje się jakby gra pod spodem była trochę niedopieczona. Ten powyższy gameplay rzypomina mi to trochę Infamous z czarami, ale gorsze.  Plus nudniejsze, bo to co pokazali na filmiku prezentuje się też słabo pod kątem całego projektu open-worlda. No nie wiem czym się kierowali, że to pokazali.

I co ciekawe, gra niby projektowana pod PS5, a taki crossgenowy Horizon Forbidden West na dotychczasowych materiałach wygląda z pięćset razy lepiej. :D 

Opublikowano

Jedyna szansa że to jakiś materiał sprzed 2 lat, tylko wtedy pokazywanie go to jak pokaz Halo rok temu. Wygląda jak gra do plusa którą się dodaje do biblioteki i zapomina.

Opublikowano

Ten gameplay wygląda słabo, na moje oko animacja nie trzyma stałych FPSów, dobrze że przynajmniej jest daleki zasięg rysowania obiektów. Otwarty świat wydaje się pusty, a przeciwnicy są strasznie wolni w porównaniu do bohaterki. Może to sam początek i było grane na very easy...

Opublikowano

Nie dałbym rady wytrzymać przez całą grę te jęki tej murzynki :yao:

Swoją drogą naszła mnie taka myśl. Za granicą zawsze wychwalają gry niezależnie jak chvjowo wyglądają i tak pod tym gameplayem oczywiście dominują komentarze typu looks fun i że tylko framerate mógłby być lepszy. 

Jeszcze inny przykład - ostatnio omal mnie nie zjedli żywcem, że śmiałem zapytać czy jeszcze Granblue Fantasy Relink jest w produkcji, przecież od zapowiedzi minęło już z 6 lat a gameplay już wtedy od Platinum jakiś solidny mieli, no chyba że to był jakiś placeholder. Nie wiem czasem mam wrażenie, że tylko u nas można przeczytać szczerą opinię bez udziału środków uzależniających.

Opublikowano
22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Swoją drogą naszła mnie taka myśl. Za granicą zawsze wychwalają gry niezależnie jak chvjowo wyglądają i tak pod tym gameplayem oczywiście dominują komentarze typu looks fun i że tylko framerate mógłby być lepszy. 

Jeszcze inny przykład - ostatnio omal mnie nie zjedli żywcem, że śmiałem zapytać czy jeszcze Granblue Fantasy Relink jest w produkcji, przecież od zapowiedzi minęło już z 6 lat a gameplay już wtedy od Platinum jakiś solidny mieli, no chyba że to był jakiś placeholder. Nie wiem czasem mam wrażenie, że tylko u nas można przeczytać szczerą opinię bez udziału środków uzależniających.

Za granicom wychwalanie na forumku zawsze czysta brudna prawda!

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Komentarz z Resetery:

Cytat

At least going directly from town to field without loading was pretty impressive. A while ago this wasn't really possible for something on this scale. I'm thinking of Dragon's Dogma as an example where there was still loading in between those segments. That's a ps3 era game, but still.

Bo kurwa żaden open world z ostatnich 10 czy 15 lat tego nie miał. :dafuq:

Edytowane przez Bigby
  • Haha 3
Opublikowano
W dniu 13.12.2021 o 14:37, suteq napisał:

Strasznie słabo to wygląda. 

Faktycznie musiało być słabe skoro filmik wywaliło z jutuba. Są jakieś inne clipy pokazujące jak gra wygląda naprawdę bez zakłamywania rzeczywistości?

Opublikowano

Jakie zakłamywanie rzeczywistości? Przecież to był filmik, niepocięty (czysty gameplay), prosto od IGN. xD

Tu jest prawie to samo tylko dobrze wyreżyserowane.