łom 2 025 Opublikowano 10 grudnia 2021 Opublikowano 10 grudnia 2021 FF7 najpierw wychodzi na Epic Games Store, jak ktoś jest cierpliwy to za 3-4 lata może rozdadzą za darmo Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 W dniu 10.12.2021 o 20:39, UberAdi napisał: Chyba pierwsza w historii standardowa cyfrowa wersja w tej cenie na Steamie. 339 zł za cyfre piękny kawalerze Szybko poleci na pc w dół. Wystarczy nie kupować i głosować portfelem. Dodatkowo na steam pewnie po miesiącu będą latać z CD keys czy innego shopu kody za połowę ceny. Square z tą grą i ff remake po prostu bada grunt. Jak ludzie się rzuca to zaraz taka cena jak na konsolach będzie standardem na pc... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Strasznie słabo to wygląda. Gdybym nie wiedział że to gra od SE to bym typował na jakieś Piranha Bytes. Jestem przekonany że ostro flopnie jak Avengers. Cytuj
Rtooj 1 663 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 O, i 300 zł zostaje w kieszeni 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Ajjjj, poprzednie zwiastuny fajne, ale coś mi w nich nie pasowało... Teraz chyba wiem co, bo zdaje się jakby gra pod spodem była trochę niedopieczona. Ten powyższy gameplay rzypomina mi to trochę Infamous z czarami, ale gorsze. Plus nudniejsze, bo to co pokazali na filmiku prezentuje się też słabo pod kątem całego projektu open-worlda. No nie wiem czym się kierowali, że to pokazali. I co ciekawe, gra niby projektowana pod PS5, a taki crossgenowy Horizon Forbidden West na dotychczasowych materiałach wygląda z pięćset razy lepiej. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 12 minut temu, Rtooj napisał: O, i 300 zł zostaje w kieszeni Wyjąłeś mi to z ust. Bardzo biednie i nudno to wygląda. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Aczkolwiek - pojawiło się trochę previews w internecie i większość jednak brzmi pozytywnie. No nic, trzeba na recki czekać i opinię forumka. Cytuj
Rtooj 1 663 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Jedyna szansa że to jakiś materiał sprzed 2 lat, tylko wtedy pokazywanie go to jak pokaz Halo rok temu. Wygląda jak gra do plusa którą się dodaje do biblioteki i zapomina. Cytuj
łom 2 025 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Ten gameplay wygląda słabo, na moje oko animacja nie trzyma stałych FPSów, dobrze że przynajmniej jest daleki zasięg rysowania obiektów. Otwarty świat wydaje się pusty, a przeciwnicy są strasznie wolni w porównaniu do bohaterki. Może to sam początek i było grane na very easy... Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 ale to klatkuje i słabo wygląda, niezły downgorad 1 Cytuj
Rtooj 1 663 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Zaczynam się martwić o ff16, na trailerach Forspoken wyglądało o wiele lepiej. Cytuj
Pupcio 18 636 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 C0rwa co jest z tym gameplayem, przecież to ledwo chodzi xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Nie dałbym rady wytrzymać przez całą grę te jęki tej murzynki Swoją drogą naszła mnie taka myśl. Za granicą zawsze wychwalają gry niezależnie jak chvjowo wyglądają i tak pod tym gameplayem oczywiście dominują komentarze typu looks fun i że tylko framerate mógłby być lepszy. Jeszcze inny przykład - ostatnio omal mnie nie zjedli żywcem, że śmiałem zapytać czy jeszcze Granblue Fantasy Relink jest w produkcji, przecież od zapowiedzi minęło już z 6 lat a gameplay już wtedy od Platinum jakiś solidny mieli, no chyba że to był jakiś placeholder. Nie wiem czasem mam wrażenie, że tylko u nas można przeczytać szczerą opinię bez udziału środków uzależniających. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Ważne, że są magiczne paznokcie w preorderze. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 No z fajnych trailerów wyszedł 100% skip. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 13 grudnia 2021 Autor Opublikowano 13 grudnia 2021 Gra do plusa pod koniec generacji bez możliwości upgradu na PS6. Dzięki Square Cytuj
Pupcio 18 636 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Nie dałbym rady wytrzymać przez całą grę te jęki tej murzynki Swoją drogą naszła mnie taka myśl. Za granicą zawsze wychwalają gry niezależnie jak chvjowo wyglądają i tak pod tym gameplayem oczywiście dominują komentarze typu looks fun i że tylko framerate mógłby być lepszy. Jeszcze inny przykład - ostatnio omal mnie nie zjedli żywcem, że śmiałem zapytać czy jeszcze Granblue Fantasy Relink jest w produkcji, przecież od zapowiedzi minęło już z 6 lat a gameplay już wtedy od Platinum jakiś solidny mieli, no chyba że to był jakiś placeholder. Nie wiem czasem mam wrażenie, że tylko u nas można przeczytać szczerą opinię bez udziału środków uzależniających. Za granicom wychwalanie na forumku zawsze czysta brudna prawda! Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 (edytowane) 30 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nie dałbym rady wytrzymać przez całą grę te jęki tej murzynki Swoją drogą naszła mnie taka myśl. Za granicą zawsze wychwalają gry niezależnie jak chvjowo wyglądają i tak pod tym gameplayem oczywiście dominują komentarze typu looks fun i że tylko framerate mógłby być lepszy. Jeszcze inny przykład - ostatnio omal mnie nie zjedli żywcem, że śmiałem zapytać czy jeszcze Granblue Fantasy Relink jest w produkcji, przecież od zapowiedzi minęło już z 6 lat a gameplay już wtedy od Platinum jakiś solidny mieli, no chyba że to był jakiś placeholder. Nie wiem czasem mam wrażenie, że tylko u nas można przeczytać szczerą opinię bez udziału środków uzależniających. Komentarz z Resetery: Cytat At least going directly from town to field without loading was pretty impressive. A while ago this wasn't really possible for something on this scale. I'm thinking of Dragon's Dogma as an example where there was still loading in between those segments. That's a ps3 era game, but still. Bo kurwa żaden open world z ostatnich 10 czy 15 lat tego nie miał. Edytowane 13 grudnia 2021 przez Bigby 3 Cytuj
Figaro 8 286 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 muszą zmniejszyć ilość jęków. A tak to spoko, typowa gra Square. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 To musi być jakiś stary gameplay tym trailerem z tga to zagrali na mnie jak na cholernych skrzypcach. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 14 grudnia 2021 Opublikowano 14 grudnia 2021 W dniu 13.12.2021 o 14:37, suteq napisał: Strasznie słabo to wygląda. Faktycznie musiało być słabe skoro filmik wywaliło z jutuba. Są jakieś inne clipy pokazujące jak gra wygląda naprawdę bez zakłamywania rzeczywistości? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Jakie zakłamywanie rzeczywistości? Przecież to był filmik, niepocięty (czysty gameplay), prosto od IGN. xD Tu jest prawie to samo tylko dobrze wyreżyserowane. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Jak byk widać że jest to naprędce przerzucone z ps4. Cytuj
Dahaka 1 877 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 wyglada dokladnie jak cos czego mozna sie bylo spodziewac po timie ktory robil FF XV czyli jak smiec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi