Skocz do zawartości

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 420
  • Wyświetleń 63,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oceny ladnie odzwierciedlają to co zobaczyłem w tym tragicznym demie.     

• Nie wiem skąd wzięło się przekonanie że takie gry są idealne do abonamentu.  Dla mnie gierkami idealnymi do abonamentu są dobre gry.

• Tak zwnay downgorad

Opublikowano

Jeśli się potwierdzi to bardzo dobrze. Może po porażce Babylon's Fall S-E da czas i budżet na dopracowanie tej gry.

Opublikowano

Premiera opóźniona o pół roku. Moim zdaniem dobrze zrobili bo o ile trailery wyglądały ok, to ten gameplay co zaprezentowali strasznie średniacki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lepiej to wyglądało niż poprzedni gameplay (efekty cząsteczkowe wyróżniają się na plus), tylko to odpalane co chwilę koło wyboru magii strasznie irytuje.

Opublikowano

Bardzo słabo ten duży kontrast wygląda podczas walki, w momencie jak na ekranie jest dużo świecących efektów cała reszta zamienia się w ciemną breje aż oczy bolą.

No i mam wrażenie, że devom powtarzano na każdym etapie tworzenia historii i bohaterki, że ma być magia ale koniecznie musi być MŁODZIEŻOWO :ragus:

wtf.JPG

Opublikowano
6 minut temu, UberAdi napisał:

Bardzo słabo ten duży kontrast wygląda podczas walki, w momencie jak na ekranie jest dużo świecących efektów cała reszta zamienia się w ciemną breje aż oczy bolą.

to akurat wina YT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

According to the technical director, Teppei Ono, Forspoken benefits from two key technologies on PS5 and PC. In the case of the PS5, they have extremely fast load times thanks to the M.2 SSD in the PS5 console. The load times are so fast that they barely last a second. Compared to the PS5, the PC version can have load times as long as 2 to 22 seconds depending on the hardware.

The PC and PS5 versions will also benefit from the AMD FSR 2.0 implementation. There are different modes available in the game including a Quality Mode and a Native 4K mode. These will offer better performance while sacrificing some visual fidelity.

https://novicegamerguides.com/news/forspoken-load-times-are-barely-a-second-long-on-ps5-has-multiple-graphics-modes/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak tak w miarę ładna gra równocześnie może wyglądać tak nudno? :pawel: tylko square umie tak zrobić

Opublikowano

I jeszcze te komentarze bohaterki co chwila, dżizas :nea:

Opublikowano

To akurat realistycznie bo te baby to serio ciągle gadają :pechowiec:

Opublikowano

Generalnie wygląda to słabo. Mam nadzieję że to tylko tak na filmikach wygląda i sama gra dostarczy ale...no słabo.

Opublikowano
  • Autor

czemu wrzucacie zlepek starych gameplayów?

żeby nie było też się dałem złapać, kolo skleja stare gameplaye, dodaje exclusive w tytule i łapie frajerów

Opublikowano

Teraz jest modne aby napisać

"To stary builid sprzed pół roku. Teraz ta gra wygląda zupełnie inaczej"

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

czemu wrzucacie zlepek starych gameplayów?

żeby nie było też się dałem złapać, kolo skleja stare gameplaye, dodaje exclusive w tytule i łapie frajerów

Jak na YT widzę oznaczenie PlayStation w górnym rogu i 4K w drugim, a opis typu "New exclusive 8 minute 4K PS5 gameplay" albo "realistic graphics" to już się nauczyłem, że to jakiś chujek, wabiący na clickbaita.

Opublikowano

Mi się podoba wszystko co widzę na filmikach. Gra przypomina mi trochę FF15, co uznaję za plus bo lubię tę część.