Wredny 9 446 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Mi też przypomina FF15, co uznaję za minus, bo to był jeden z najnudniejszych i najbardziej pustych open-worlów w historii gierkowa. W sumie jak sobie pomyślę to praktycznie każdy otwarty świat, zrodzony w japońskich studiach jest pusty, nudny i kartonowy - nie wiem czemu, ale oni od lat mają z tym problemy (FF15, NieR Automata, MGSV). Podobno Elden Ring ma spoko świat, no ale to nie ta ekipa - ci tutaj są odpowiedzialni za przygody wesołego boysbandu, więc obawiam się najgorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 8 minut temu, Wredny napisał: W sumie jak sobie pomyślę to praktycznie każdy otwarty świat, zrodzony w japońskich studiach jest pusty, nudny i kartonowy - nie wiem czemu, ale oni od lat mają z tym problemy (FF15, NieR Automata, MGSV). Zagraj w Breath of the Wild 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zagraj w yakuze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 24 minuty temu, ASX napisał: Zagraj w Breath of the Wild Może kiedyś, jak wreszcie kupię Switcha dla tych pięciu gier. Choć z tego co widziałem to nadal pusty ten świat. 21 minut temu, Pupcio napisał: Zagraj w yakuze Nie no aż tak mnie nie poyebauo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zagraj w Xenoblade Chronicles 2. Albo Monster Hunter World. W sumie to puste światy z poukrywanymi sekretami czy questami, które i tak gnają nas w jakieś jego dziwne zakamarki > najebane znaczniczków na mapie tak, że aż się człowiekowi odechciewa jej otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 1 minutę temu, Wredny napisał: Nie no aż tak mnie nie poyebauo Ja rozumiem, ale w Y0 powinien każdy zagrać. Pamiętaj tylko żeby na pierwsze 3h kupić popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 2 minuty temu, Bzduras napisał: Zagraj w Xenoblade Chronicles 2. Albo Monster Hunter World. Do MHW robiłem już ze 4 podejścia i o ile ten akurat świat jest naprawdę fajny, tak chaotyczny system walki, dziwne lockowanie i totalny brak czucia mocy szlagów sprawiają, że zawsze porzucam. 1 minutę temu, Figuś napisał: Ja rozumiem, ale w Y0 powinien każdy zagrać. Pamiętaj tylko żeby na pierwsze 3h kupić popcorn No właśnie tego się obawiam. MGS4 też do dziś nie skończyłem, bo za dużo filmu, a za mało grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Po tych trzech wstępnych godzinach grania będziesz miał w opór Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 dodajmy ze chujowego grania zywcem wyjetego z 6 generacji konsol. Przestancie chlopakowi doradzac takie rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Yakuzy 0 można chyba tylko nie lubić jak a)Człowiek nie zna się na grach wideo b)kompletnie go odrzucają japońskie klimaty i głupoty c) Nie lubi się jak jest dużo filmików/czytanka Ta gra ma tyle zawartości co 5 innych gier ale trzeba pamiętać o złotej zasadzie Zaczynasz na yakuzie 0 i na yakuzie 0 kończysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 6 godzin temu, Pupcio napisał: Jak tak w miarę ładna gra równocześnie może wyglądać tak nudno? tylko square umie tak zrobić To dlatego, że Square nie umie w gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Tu nikt się nie przyczepi do płynności rozgrywki ? Przecież to gołym okiem klatkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Narzekanie na framerate było na stronie 4. Ten filmik z dzisiaj to tylko zlepek starych materiałów, jak pokażą jakiś nowy trailer i będzie się cięło to na 100% zobaczysz odpowiednie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ja nie potrzebuje kolejnej gry, która mnie bardzo zaangażuje. Nie chcę eksplorować zakamarków, szukać sekretów. Zaraz będę to robić w Xenoblade 3. Oczekuję efekciarskiej walki, wciągającej ale banalnej fabuły, szybkiego przemieszczania się, znaczków na mapie i możliwości ulepszania postaci, ale za bardzo bez losowego grindu. Chcę skończyć fabułę, a później regularnie na godzinkę dziennie zanurzyć się w ten świat, biegać, czarować, tłuc potwory i czuć moc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Mnie tu głównie efekciarstwo magii przekonuje (bo wyglada bardzo) i spoko sposób przemieszczania się. Zobaczymy jak w praniu wyjdzie ale też nie chciałbym gry z milionem znajdziek, a raczej fajnego akcyjniaka z dobrym systemem walki. Coś jak wysokobudżetowe Scarlet Nexus. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Idealne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 aiiii LMAO Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Ktoś nie chciał trafić pod topór Kratosa xd Dobrze że opóźnili to może coś z tej gry wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 "Strategic decision" = październik obłożony grami, God of War (i potencjalnie Hogwarts Legacy) w listopadzie, więc nie mamy czego szukać w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 10 minutowy materiał omawiający rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 mmm ta wieża w 3;24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Czegoś takiego jeszcze nie było! Ale efekty magii rzeczywiście wyglądają przemiodnie, nie wiem czy nie zostawię sobie tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Efekty magii, walka i poruszenie się faktycznie spoko. Acz bolesne jest to, że bohaterka spamuje piorunami, ogniem i wuj wie czym jeszcze, a nawet głupi drewniany płotek się nie rozwali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ciekawe czy dożyje czasów gdy square enix stworzy fajną gre wideo Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Graficznie to nawet nie jest połowa RDR 2 xD porównał bym do far cry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi