Opublikowano 22 stycznia 20232 l Szczęśliwie gra to exclusive więc mniej ludzi będzie się z nią męczyć
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 52 minuty temu, oFi napisał: Czy to jest gra z serii Woke? Bo powinni oznaczać gry/filmy specjalnym emblematem. tak, gra posiada czarną postać więc naturalnie twórcy starają się przypodobać lewakom
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 18 minut temu, Figuś napisał: figaro gry jego bot wykryje coś nie tak na forum kolega chyba dostał udaru podczas pisania
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 66.6 opencritic incoming :D. Day 23927482 dla mnie. Zdziwię się, jak będzie inaczej. Z drugiej strony kibicuje, żeby jednak nie był to jakiś totalny kupsztal, bo jakby nie było jest to jakiś tam eksperyment, a nie kolejna część znanej serii, a takim tytułom zawsze się powinno kibicować. W demo nie grałem, więc więcej niż opinie z forum i jakiś jeden średni gemeplay powiedzieć nie mogę, zobaczymy jak wersja finalna.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Ja obstawiam okolice 75. Niżej niż Gotham Knights raczej nie będzie.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Przez taką bohaterkę i teksty to raczej nie można będzie tego źle ocenić
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Jak się za nią zabiorą moderzy na PC to tylko bransoleta z niej zostanie, na każdej z ośmiu rąk.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 13 godzin temu, bastek66 napisał: Filmik usunęli ale na kanale jest więcej fragmentów https://www.youtube.com/@AHAN3762/videos Poza tym np. taka żenada że aż skręca O ja pierdolę, czyli demo to był tylko przedsmak tego, jak zjebaną ona jest postacią i jak wkurwiające ma teksty. Nie powiem, kusi zagrać i przejść tylko i wyłącznie, by mieć immunitet na jebanie tego woke-gówna
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 10 minut temu, Wredny napisał: Nie powiem, kusi zagrać i przejść tylko i wyłącznie, by mieć immunitet na jebanie tego woke-gówna powiedz ze zartujesz :/
Opublikowano 23 stycznia 20232 l W sensie, że nie na premierę i nie za taką cene, ale jakby ktoś kiedyś pozbywał się swojej kopii za około 50zł
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 12 minut temu, Wredny napisał: W sensie, że nie na premierę i nie za taką cene, ale jakby ktoś kiedyś pozbywał się swojej kopii za około 50zł Będzie w plusiku za rok
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Gdyby nie Dead Space R to bym brał Edytowane 23 stycznia 20232 l przez Szermac
Opublikowano 23 stycznia 20232 l I kolejna gra z nasranymi trybami (3 zwykłe + 3 dla TV 120 Hz) gdzie żaden nie jest dopracowany.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem skąd wzięło się przekonanie że takie gry są idealne do abonamentu. Dla mnie gierkami idealnymi do abonamentu są dobre gry.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 3 minuty temu, ASX napisał: Nie wiem skąd wzięło się przekonanie że słabe gry są idealne do abonamentu. Dla mnie gierkami idealnymi do abonamentu są dobre gry. Pewnie dlatego że przyjęło się że głośniejsze gry z gamepassa mają żółty kolor w oceniaczce na MC. Często są głośno zapowiadają, są nadzieje, a kończy się na przeciętnym doświadczeniu, podsumowywanym tekstem "no ale przynajmniej nie zapłaciłem, dziękuję Spencer". Tak z obserwacji na tym forum przez ostatnie 2 lata Forspoken tutaj świetnie się chyba dopasowuje, trailery, szumne wykorzystanie siły PS5, a ostatecznie mało kto chce za to zapłacić pieniądze. Edytowane 23 stycznia 20232 l przez Rtooj
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 20 minut temu, łom napisał: I kolejna gra z nasranymi trybami (3 zwykłe + 3 dla TV 120 Hz) gdzie żaden nie jest dopracowany. 6 trybów do wyboru? Człowiek się chyba za stary robi na te konsole, dobrze, że na PC Plug and Play, włączam i gram. Spoiler