Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi też przypomina FF15, co uznaję za minus, bo to był jeden z najnudniejszych i najbardziej pustych open-worlów w historii gierkowa.

W sumie jak sobie pomyślę to praktycznie każdy otwarty świat, zrodzony w japońskich studiach jest pusty, nudny i kartonowy - nie wiem czemu, ale oni od lat mają z tym problemy (FF15, NieR Automata, MGSV).

Podobno Elden Ring ma spoko świat, no ale to nie ta ekipa - ci tutaj są odpowiedzialni za przygody wesołego boysbandu, więc obawiam się najgorszego.

• Odpowiedzi 420
  • Wyświetleń 63,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oceny ladnie odzwierciedlają to co zobaczyłem w tym tragicznym demie.     

• Nie wiem skąd wzięło się przekonanie że takie gry są idealne do abonamentu.  Dla mnie gierkami idealnymi do abonamentu są dobre gry.

• Tak zwnay downgorad

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

W sumie jak sobie pomyślę to praktycznie każdy otwarty świat, zrodzony w japońskich studiach jest pusty, nudny i kartonowy - nie wiem czemu, ale oni od lat mają z tym problemy (FF15, NieR Automata, MGSV).

Zagraj w Breath of the Wild

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

Zagraj w Breath of the Wild

Może kiedyś, jak wreszcie kupię Switcha dla tych pięciu gier.

Choć z tego co widziałem to nadal pusty ten świat.

21 minut temu, Pupcio napisał:

Zagraj w yakuze :cool:

Nie no aż tak mnie nie poyebauo :pawel:

Opublikowano

Zagraj w Xenoblade Chronicles 2. Albo Monster Hunter World.

W sumie to puste światy z poukrywanymi sekretami czy questami, które i tak gnają nas w jakieś jego dziwne zakamarki > najebane znaczniczków na mapie tak, że aż się człowiekowi odechciewa jej otwierać.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Wredny napisał:

Nie no aż tak mnie nie poyebauo :pawel:

Ja rozumiem, ale w Y0 powinien każdy zagrać. Pamiętaj tylko żeby na pierwsze 3h kupić popcorn :sonkassie:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Zagraj w Xenoblade Chronicles 2. Albo Monster Hunter World.

Do MHW robiłem już ze 4 podejścia i o ile ten akurat świat jest naprawdę fajny, tak chaotyczny system walki, dziwne lockowanie i totalny brak czucia mocy szlagów sprawiają, że zawsze porzucam.

1 minutę temu, Figuś napisał:

Ja rozumiem, ale w Y0 powinien każdy zagrać. Pamiętaj tylko żeby na pierwsze 3h kupić popcorn :sonkassie:

No właśnie tego się obawiam.

MGS4 też do dziś nie skończyłem, bo za dużo filmu, a za mało grania.

Opublikowano

dodajmy ze chujowego grania zywcem wyjetego z 6 generacji konsol. Przestancie chlopakowi doradzac takie rzeczy

Opublikowano

Yakuzy 0 można chyba tylko nie lubić jak

a)Człowiek nie zna się na grach wideo

b)kompletnie go odrzucają japońskie klimaty i głupoty

c) Nie lubi się jak jest dużo filmików/czytanka

Ta gra ma tyle zawartości co 5 innych gier ale trzeba pamiętać o złotej zasadzie Zaczynasz na yakuzie 0 i na yakuzie 0 kończysz :sonkassie:

Opublikowano

Narzekanie na framerate było na stronie 4. Ten filmik z dzisiaj to tylko zlepek starych materiałów, jak pokażą jakiś nowy trailer i będzie się cięło to na 100% zobaczysz odpowiednie komentarze.

Opublikowano

Ja nie potrzebuje kolejnej gry, która mnie bardzo zaangażuje. Nie chcę eksplorować zakamarków, szukać sekretów. Zaraz będę to robić w Xenoblade 3.

Oczekuję efekciarskiej walki, wciągającej ale banalnej fabuły, szybkiego przemieszczania się, znaczków na mapie i możliwości ulepszania postaci, ale za bardzo bez losowego grindu.

Chcę skończyć fabułę, a później regularnie na godzinkę dziennie zanurzyć się w ten świat, biegać, czarować, tłuc potwory i czuć moc.

Opublikowano

Mnie tu głównie efekciarstwo magii przekonuje (bo wyglada bardzo) i spoko sposób przemieszczania się. Zobaczymy jak w praniu wyjdzie ale też nie chciałbym gry z milionem znajdziek, a raczej fajnego akcyjniaka z dobrym systemem walki. Coś jak wysokobudżetowe Scarlet Nexus. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś nie chciał trafić pod topór Kratosa xd Dobrze że opóźnili to może coś z tej gry wyjdzie.

Opublikowano

FW_GrmGWQAITsUd?format=jpg&name=4096x409

"Strategic decision" = październik obłożony grami, God of War (i potencjalnie Hogwarts Legacy) w listopadzie, więc nie mamy czego szukać w tym roku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

10 minutowy materiał  omawiający rozgrywkę 

Opublikowano

Czegoś takiego jeszcze nie było! 

Ale efekty magii rzeczywiście wyglądają przemiodnie, nie wiem czy nie zostawię sobie tej gry.

Opublikowano

Efekty magii, walka i poruszenie się faktycznie spoko. Acz bolesne jest to, że bohaterka spamuje piorunami, ogniem i wuj wie czym jeszcze, a nawet głupi drewniany płotek się nie rozwali. :/

Opublikowano

Ciekawe czy dożyje czasów gdy square enix stworzy fajną gre wideo :yakubu:

Opublikowano

Graficznie to nawet nie jest połowa RDR 2 xD porównał bym do far cry 6