MEVEK 3 442 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Gra wygląda fajnie, ale też jak mega zrzyna z mario 3d world Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 możliwe ze zrzyna, ale zawsze to sackboy, a nie mario w 640p na switchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nie widzę podobieństwa do Mario 3D World. No chyba ,ze perspektywa ale takich gier było mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 No mi się też skojarzyło z SM 3D World. Fajna gierka, będzie grane z juniorem w co opie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Mnie sie spodobala od pierwszego spojrzenia. Balem sie tylko o dlugosc kampani, ale tytul mowi jedno: to bedzie wielka przygoda, przy okazji nawiazujac do oryginalu. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Cieszę się, że lbp w końcu przeszło w 3d (choć wydaje się, że kamerą dalej nie będziemy mogli sterować), tylko szkoda, że porzucili przy tym edytor Bez tego to jednak zostaje przy marianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Gdzieś mi mignęło że ma być kanapowy coop dla 4 osób, jeśli to prawda to może być co wiele osób przyciągnie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 890 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Godzinę temu, MBeniek napisał: Cieszę się, że lbp w końcu przeszło w 3d (choć wydaje się, że kamerą dalej nie będziemy mogli sterować), tylko szkoda, że porzucili przy tym edytor Bez tego to jednak zostaje przy marianie. Może to być zaleta, skoncentrują się na kampanii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Godzinę temu, MBeniek napisał: Cieszę się, że lbp w końcu przeszło w 3d (choć wydaje się, że kamerą dalej nie będziemy mogli sterować), tylko szkoda, że porzucili przy tym edytor Bez tego to jednak zostaje przy marianie. Wydaje mi sie, ze edytor to masz w Dreams. Tutaj stawiają na obfita przygodę, co osobiście mnie cieszy. Pięknie to wygląda, a różnorodność plansz to kolejna wysoka półka. Trudno sie nie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Bardzo się cieszę z tego tytułu i mocno liczę, że wyjdzie na premierę konsoli. Chciałbym też, by bez edytora gra była dłuższa. Jest to idealna seria do gry z drugą połówką. Dla mnie zakup obiwiazkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 2 godziny temu, MBeniek napisał: Bez tego to jednak zostaje przy marianie. Yyy a nie można to i to? Przecież dobrych platformówek (i to w 3D), nie ma zbyt dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ja tam nikomu nie bronię. Tylko po ostatnim lbp, za które odpowiadało właśnie sumo digital, i które odpuściłem sobie po paru poziomach kampanii, podchodzę teraz sceptycznie. Tym bardziej, że tym razem społeczność graczy już nie pomoże. A marian to jednak gwarancja jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) No to przypomnij sobie LBP Vita, gdzie wszystkie atuty Vity były użyte w grze i to bardzo wyraziście. Przepuszczam, ze tu będzie podobnie. Mur beton będzie sztosik. LBP 3 to bylo po prostu coś nowego, co nie każdemu podeszło. Tutaj mamy sprawdzony system przeniesiony w lekkie 3D. Sama słodycz. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Z tym że LBP Vita nie robiło Sumo. Na razie maja jedna grę na koncie w serii, trójkę. Teraz będzie ich druga. Dla mnie to jedyna gra z serii której jeszcze nie ograłem a mogłem (nigdy nie miałem PSP wiec ta tez mnie ominęła). Jak będzie jakaś dobra promocja to się w końcu zaopatrzę. Tak tez zostawię tutaj dla przypomnienia jeden z moich ulubionych trailerów poprzedniej generacji. Matko ile razy ja go oglądałem. LBP2 to był sztos <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 godziny temu, - V - napisał: Z tym że LBP Vita nie robiło Sumo. Nie chce sie spierac ale wikipedia podaje, ze jednak maczali tam palce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ja cię kręcę, od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie ta gra, a sam trailer obejrzałem już kilka razy. Dziwne, bo stylistyka i same z gry z tej serii średnio mi podchodziły. Sam się sobie dziwię, ale ta wygląda na elegancką grę do coopa. Taki czysty fun, jak tak na to patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Milutko wygląda ten Sackboy: Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Świetny materiał. Jeżeli będzie jak mówi to zapowiada sie kolejny szpil w tym świecie. W dniu 12.06.2020 o 20:45, Figuś napisał: Gdzieś mi mignęło że ma być kanapowy coop dla 4 osób, jeśli to prawda to może być co wiele osób przyciągnie do siebie Fajnie ze potwierdzili kanapowy coop. Czekam bardziej niz moje dzieci Edytowane 29 Września 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Serio? Przecież to wygląda jak wczesne PS4. Co jest z Wami ludzie? Cały świat czeka na jakieś info od Sony, ci rzucają ochłap w postaci filmiku z gierki która wygląda jak sprzed 4 lat, a na forum jaranko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) kogoś interesuje platformówka, albo ma dzieciaka/dziewczynę/chłopaka/babcię/ojca/ciocię i chce pograc w coś co sie do tego nadaje ale dziwne. osobiście chciałem to na launch ale poczekam aż się cena uspokoi :p Edytowane 29 Września 2020 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 No też nie wiem o chodzi - wygląda zabawowo do pogrania razem, grafika to mnie tam lotto w tym przypadku. Schludnie, kolorowo i 60fps. Na PS5 pewnie szybko stanieje, więc wtedy się kupi, a jak to nie potrzebuje nowej generacji to weźmie sobie na poczciwe PS4. Nie widzę, że tutaj o gierce latały jakieś peany, raczej wszyscy liczą na solidny tytuł, a ten z filmików właśnie tak wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Wyglada swietnie, mega się cieszę że Sackboy wraca. Chyba w okolicach świat sobie zrobie prezent razem z Moralesem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Uuu, czyżby koniec z super polonizacjami sony? Zawsze polski kanał dawał z dubbingiem jeśli miał być w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi