Skocz do zawartości

Sackboy A Big Adventure

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Patricko napisał:

Da radę. Jest kilka etapów pod minimum 2 osoby, ale nie są wymagane do ukończenia.

Czyli solo nie ma możliwości zrobienia wszystkiego? Jest już online dostępne?

Opublikowano

Poprzez ukończyć całość rozumiem przejście gry, to można samemu bez problemu. Jeśli zaś chodzi o platynę to wymagane są minimum 2 osoby, lub na 2 pady jechać jak się ma (większość trofeów na 2 osoby można zrobić samemu dwoma padami).

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od wczoraj z młodym, i  o faktycznie, ale to doooobreeee. 
Pod kątem czysto platformowym, responsywności  zdecydowanie inna, wyższa liga niż LPB. Wszelkie odniesieniu do Super Mario World 3D są w pełni zrozumiałe. 

Opublikowano

No jedna z lepszych gierek do coopa z dziećmi, ponieważ nie ma chaosu na planszy i kamera dobrze ogarnia perspektywę, no i nie uświadczymy tej obsranej bezwładności postaci przy sterowaniu z poprzednich części. 

Opublikowano

No kozak. Samemu, w coopie, obojetnie. Kupowac i nie gadac. Dla mnie takie maleGOTY 2020

Nie widzialem zeby ktos zagral w szmaciaka i mu sie nie podobalo. Z LBP nie ma co porownywac bo nawet nie ma czego, Sackboy kilka polek wyzej

• Plusik 2
Opublikowano

Platyna wbita z czystą przyjemnością. Wszystko robione w kanapowym coopie. Nie licząc wyzwań. Teraz z lepszą połówką maksujemy ostatni świat. Zdecydowanie jest to najlepsza część z serii o Sackboyu. Świetny tytuł dający multum frajdy. Nie tylko dla niedzielnych graczy ale także tych hardcorowych oczekujących wyzwania. 

• Lubię! 1
Opublikowano
18 godzin temu, Wiolku napisał:

Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd

Może wymianka za Soulsy? :ogor:

Opublikowano
3 godziny temu, Voytec napisał:

Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu.

No patrząc do ilu bundli ją pchali to do sklepów i na magazyny sieciówek Sony musiało trochę tego sprzedać :kaz: Inna inszość, że takie gierki są chyba ( @Hendrix ? ) relatywnie tanie w produkcji, więc próg rentowności jest mocno w lewo przesunięty. 

Teraz mogliby zrobić na tym silniku, z tą responsywnością platformówkę 3D na wzór Banjo czy Mario64.  Podwaliny mają naprawdę mocne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two.

Opublikowano
1 godzinę temu, Luqat napisał:

Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two.

Myślę, że to wideo powinno zapewnić Ci wszystkie niezbędne informacje na temat obu wersji gry, Lu.

• Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...