Skocz do zawartości

Sackboy A Big Adventure

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzez ukończyć całość rozumiem przejście gry, to można samemu bez problemu. Jeśli zaś chodzi o platynę to wymagane są minimum 2 osoby, lub na 2 pady jechać jak się ma (większość trofeów na 2 osoby można zrobić samemu dwoma padami).

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od wczoraj z młodym, i  o faktycznie, ale to doooobreeee. 
Pod kątem czysto platformowym, responsywności  zdecydowanie inna, wyższa liga niż LPB. Wszelkie odniesieniu do Super Mario World 3D są w pełni zrozumiałe. 

Opublikowano

No jedna z lepszych gierek do coopa z dziećmi, ponieważ nie ma chaosu na planszy i kamera dobrze ogarnia perspektywę, no i nie uświadczymy tej obsranej bezwładności postaci przy sterowaniu z poprzednich części. 

Opublikowano

No kozak. Samemu, w coopie, obojetnie. Kupowac i nie gadac. Dla mnie takie maleGOTY 2020

Nie widzialem zeby ktos zagral w szmaciaka i mu sie nie podobalo. Z LBP nie ma co porownywac bo nawet nie ma czego, Sackboy kilka polek wyzej

• Plusik 2
Opublikowano

Platyna wbita z czystą przyjemnością. Wszystko robione w kanapowym coopie. Nie licząc wyzwań. Teraz z lepszą połówką maksujemy ostatni świat. Zdecydowanie jest to najlepsza część z serii o Sackboyu. Świetny tytuł dający multum frajdy. Nie tylko dla niedzielnych graczy ale także tych hardcorowych oczekujących wyzwania. 

• Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 25.04.2021 o 15:51, Wiolku napisał(a):

Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd

Rozwiń  

Może wymianka za Soulsy? :ogor:

Opublikowano
  W dniu 26.04.2021 o 11:32, Voytec napisał(a):

Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu.

Rozwiń  

No patrząc do ilu bundli ją pchali to do sklepów i na magazyny sieciówek Sony musiało trochę tego sprzedać :kaz: Inna inszość, że takie gierki są chyba ( @Hendrix ? ) relatywnie tanie w produkcji, więc próg rentowności jest mocno w lewo przesunięty. 

Teraz mogliby zrobić na tym silniku, z tą responsywnością platformówkę 3D na wzór Banjo czy Mario64.  Podwaliny mają naprawdę mocne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two.

Opublikowano
  W dniu 9.06.2021 o 17:32, Luqat napisał(a):

Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two.

Rozwiń  

Myślę, że to wideo powinno zapewnić Ci wszystkie niezbędne informacje na temat obu wersji gry, Lu.

• Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...