tjery 1 138 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Patrząc na wyciek Nvidii, który póki co w większości się potwierdza, to zostały Returnal, Ghost, Ratchet, Demon Souls i GT 7 i to by było na tyle z zaległych wartych portowania, więc jeśli będą trzymali takie tempo jak w tym roku, to w 2023 powinno wszystko wyjść. Patrząc na ilość już wydanych/zapowiedzianych exów na PS5 te nowe studia za wiele do roboty nie będą miały, bo zostanie nowy GOW i Horizon, więc pewnie terminy znacznie się skrócą. Co do Sackboya, bo nie grałem w to na pleju, to będzie git dla 5 latka czy raczej za trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Drogi Balonie, nie widzę nikogo kto by napisał że PlayStation nie ma exów. Wręcz przeciwnie PlayStation wciąż ma naprawdę sporo gier na wyłączność. Weź głęboki wdech i wyluzuj trochę, bo mam wrażenie że dyskutujesz ze swoimi chochołami. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 7 minut temu, ASX napisał: Drogi Balonie, nie widzę nikogo kto by napisał że PlayStation nie ma exów. Wręcz przeciwnie PlayStation wciąż ma naprawdę sporo gier na wyłączność. Weź głęboki wdech i wyluzuj trochę, bo mam wrażenie że dyskutujesz ze swoimi chochołami. Uuuuu rocznica premiery Szaraka w Europie chyba pobudza kapitana do aktywności w temacie PlayStation. To wtedy na stary kontynent wkroczył jego największy wróg. Przecież ja nie piszę o exach w kontekście Sony tylko każdej z konsol. Mało tego, nawet doceniam takie pozycje w kontekście konsoli, która rzekomo nie ma exów Co do braku pojęcia exów, to Paolo wspominał, że już nie ma takiego czegoś. Ty za to pisałeś o exach, które nie są exami. Drogi Kapitanie proszę ciesz się dobrymi grami i uszanuj moją wrażliwość gracza, który uwielbia KONSOLOWE EKSLUZIWY. EoT2 dla Asaxów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 @balon to jest to o czym pisałem wcześniej - nie kupuję konsoli dla exów a raczej dla gier konkretnego wydawcy. Wiele gier z PS jest na PC, a z Xboxa każda, ale po prostu wolę to na konsoli. Chociaż gdybym dzisiaj nie miał Plejaka (bo kosztuje krocie) to ograłbym je na PC. Jakbym miał stacjonarkę w salonie to pewnie mógłbym ograć to wszystko bez kupna jakiejkolwiek konsoli. Switcha też kupiłem nie dla samych gier, a przenośności. Po prostu sprzęt wybieram teraz z racji wygody. W końcu mogę, tak jak ty, ograć co chcę i nie muszę wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Nie ma sensu Wezyr, bałon ma swój świat i swoje kredki, lepiej odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 45 minut temu, ASX napisał: Nie ma sensu Wezyr, bałon ma swój świat i swoje kredki, lepiej odpuścić Przygarniał kocioł garnków. Akurat Wy z Paolo też macie swoje światy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 11 minut temu, creatinfreak napisał: Przygarniał kocioł garnków. Akurat Wy z Paolo też macie swoje światy oboje z Wezyrem poświęcamy się dla tej roli i umawiamy się by raz na kilka miesięcy przedyskutować jeszcze raz te same kwestie., Dzięki temu utrzymujemy ruch w dziale xboxa w czasach posuchy taki jak ten kiedy to nie wychodzą żadne gry 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Nie spodziewałem się tak żarliwej dyskusji w sprawie konsolowych exów w temacie platformówki stworzonej przez zewnętrzne studio, która mało kogo obchodziła a która została wydana prawie dwa lata temu. Co to będzie jak GoW Ragnarok zostanie zapowiedziany na PC 1.5 roku po premierze na konsole xd Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 836 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Jeden ciśnie na PC, czeka na port i nie widzi sensu kupować konsoli dzisiaj. Drugi gra na wszystkich konsolach kupując exy na każda z nich nie czekając aż coś trafi na druga platformę. Mozna się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 42 minuty temu, łom napisał: Nie spodziewałem się tak żarliwej dyskusji w sprawie konsolowych exów w temacie platformówki stworzonej przez zewnętrzne studio, która mało kogo obchodziła a która została wydana prawie dwa lata temu. Co to będzie jak GoW Ragnarok zostanie zapowiedziany na PC 1.5 roku po premierze na konsole xd Te myślenie kiedy, co i za ile wyjdzie zamiast grać kiedy się chce w gierki które nas jarają A co będzie jak wyjdzie Ragnarok na PC? Zapewne wtedy część ludzi będzie się już jarać next genowym drugim Spiderem lub Wloverinem, a część będzie zastawiać się jaka będzie cena lub czy pójdzie mi to na moim monitorze w 8k. No ja zdecydowanie wolę pierwszą opcje jako gracz:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 4 minuty temu, balon napisał: A co będzie jak wyjdzie Ragnarok na PC? Będziesz go sobie mógł kupić na konsoli za 1/3 ceny pc wersji. Pięknie to sobie wymyślili, goooooollllić Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 1 godzinę temu, ASX napisał: Dzięki temu utrzymujemy ruch w dziale xboxa w czasach posuchy taki jak ten kiedy to nie wychodzą żadne gry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Przyznam, że piękna jest ta zmiana narracji. To dobrze, przynajmniej wiek, że jako gracze dojrzewamy do pewnych rzecz i spostrzeżeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Godzinę temu, YETI napisał: Będziesz go sobie mógł kupić na konsoli za 1/3 ceny pc wersji. Pięknie to sobie wymyślili, goooooollllić Prędzej w plusie ja to zauważyłem, że ASX tylko wrzuca newsy kiedy jakaś gra playstation wpada na pc. Może to jakiś rodzaj satysfakcji, że gry playstation tez zaczęły wychodzić na pc? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 generalnie, to jeśli nie zauważyłeś często wrzucam różne newsy na forum, nie tylko gdy gry playstation wychodzą na PC. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 7 minut temu, PanKamil napisał: Prędzej w plusie ja to zauważyłem, że ASX tylko wrzuca newsy kiedy jakaś gra playstation wpada na pc. Może to jakiś rodzaj satysfakcji, że gry playstation tez zaczęły wychodzić na pc? @Figuś ma prawie że monopol na wrzucanie newsów na forum i robi to z prędkością bota, ale czasami zaśpi albo zapomni. I wtedy Asaxowi zostają wiadomości o grach PS na PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 za każdym razem czuję niekłamaną satysfakcję gdy uda mi się wyprzedzić Figusia z wrzuceniem newsa. Ostatnio udało mi się go wyprzedzić wrzucając trailer serialu The Last of Us, ale dzieliły nas dosłownie sekundy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Figus to forumowy Wario64. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Ja wrzuciłem wersje w HD, a nie skompresowanego tłiterka jak od stycznia zmienię robotę będziecie mogli się wykazać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 12 minut temu, ASX napisał: generalnie, to jeśli nie zauważyłeś często wrzucam różne newsy na forum, nie tylko gdy gry playstation wychodzą na PC. W dziale playstation tylko te zauważyłem. Ja nie mam nic do tego. Czytałem, że byłeś wieloletnim bojownikiem konsolowym więc na pewno obrywałeś argumentem o grach xboxa na pc. Zwyczajnie pomyślałem, że to jakiś rodzaj satysfakcji i autoterapii. Tak czy siak pewnie 90% gier plejki wyląduje na pc więc z takich newsow raczej nie ma co robić sensacji. Dużo osób czeka na bloodborne ale mam przeczucie, że akurat ta gra nigdy nie wyjdzie na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 a czy ktoś robi z tego sensacje? ja tylko wrzucam newsa o porcie, a potem pojawiają się komentarze użytkowników, i to akurat trochę dziwne, głównie tych którzy otwarcie mówią że nie grają na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 259 złotych polskich na steam i Epic piękny kawalerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Na szczęście jest tyle gier że na razie nie ma co sobie głowy zawracać tym Sackboyem. Ja kupie go moze na jakieś promocji jak cena spadnie poniżej 100 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Aż musiałem cofnąć się o 3 strony i sprawdzić jakie jest lore tej dyskusji. Najlepsze chyba były cytaty o ciąży i multiwersum ASX/Wezyra. Dobrze, że gra wychodzi na PC, bo na konsoli chyba trochę zapomniana/pominięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi