Square 8 509 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Patricko napisał: Da radę. Jest kilka etapów pod minimum 2 osoby, ale nie są wymagane do ukończenia. Czyli solo nie ma możliwości zrobienia wszystkiego? Jest już online dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Solo tez ukonczysz gre, ale nie poznasz wszystkich leveli i nie zrobisz platyny Multi juz w zeszlym roku bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 No to właśnie o to pytam czy solo da się zrobić wszystko, bo już Patricko napisał, że da się przejść grę, ale jak jest online to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Poprzez ukończyć całość rozumiem przejście gry, to można samemu bez problemu. Jeśli zaś chodzi o platynę to wymagane są minimum 2 osoby, lub na 2 pady jechać jak się ma (większość trofeów na 2 osoby można zrobić samemu dwoma padami). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Nom, są poziomy dla 2-óch graczy i nie da się niestety zrobić wszystkiego samemu ale na szczęście jak kiedyś za X lat wyłączą online to da się zrobić wszystko na 2 pady. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Gram od wczoraj z młodym, i o faktycznie, ale to doooobreeee. Pod kątem czysto platformowym, responsywności zdecydowanie inna, wyższa liga niż LPB. Wszelkie odniesieniu do Super Mario World 3D są w pełni zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Kusisz do zakupu drugiego pada i sakboja. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 No jedna z lepszych gierek do coopa z dziećmi, ponieważ nie ma chaosu na planszy i kamera dobrze ogarnia perspektywę, no i nie uświadczymy tej obsranej bezwładności postaci przy sterowaniu z poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 No wlasnie sterowanie w LBA było takie se. Jeśli to jest responsywne to bierę niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Gierka kozak gurva a już levele muzyczne to jest kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 No kozak. Samemu, w coopie, obojetnie. Kupowac i nie gadac. Dla mnie takie maleGOTY 2020 Nie widzialem zeby ktos zagral w szmaciaka i mu sie nie podobalo. Z LBP nie ma co porownywac bo nawet nie ma czego, Sackboy kilka polek wyzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Platyna wbita z czystą przyjemnością. Wszystko robione w kanapowym coopie. Nie licząc wyzwań. Teraz z lepszą połówką maksujemy ostatni świat. Zdecydowanie jest to najlepsza część z serii o Sackboyu. Świetny tytuł dający multum frajdy. Nie tylko dla niedzielnych graczy ale także tych hardcorowych oczekujących wyzwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Wiolku napisał: Kusicie, bo platformery lubię od czasu do czasu, ale backlog zabija. Chyba, że pokażę Żonie i sama kupi xd Może wymianka za Soulsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 22 minuty temu, Rozi napisał: Może wymianka za Soulsy? Po NG +++++ dwoma postaciami może xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Oby to nie było jednorazowy wyskok szmaciaka. Sumo digital odwaliło na prawdę kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Voytec napisał: Ciekawi mnie jak wypadnie sprzedaż tej gry i czy Sony dalej będzie inwestować w markę. Mam duże nadzieję, bo Sackboy wrócił w bardzo dobrym stylu. No patrząc do ilu bundli ją pchali to do sklepów i na magazyny sieciówek Sony musiało trochę tego sprzedać Inna inszość, że takie gierki są chyba ( @Hendrix ? ) relatywnie tanie w produkcji, więc próg rentowności jest mocno w lewo przesunięty. Teraz mogliby zrobić na tym silniku, z tą responsywnością platformówkę 3D na wzór Banjo czy Mario64. Podwaliny mają naprawdę mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Stroje z Rift Apart dostępne za darmo od piątku 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nie wiem jak z samą rozgrywką ale na pewno bolą loadingi w wersji PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Luqat napisał: Tak czytam i mnie zainteresowaliście bardziej, bo LBP jakoś nie porwało. Czy ktoś z piszących na tej stronie(i nie tylko) ogrywał na PS4 czy wszyscy na 5ce. Jeśli na 4ce działa spoko i nie ma jakichś większych cięć, to może sięgnę po skończeniu z żoną It takes two. Myślę, że to wideo powinno zapewnić Ci wszystkie niezbędne informacje na temat obu wersji gry, Lu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Czy kupując jakąkolwiek wersję na PS4 będę miał możliwość pobrania wersji na PS5? Czy tylko jakąś wersję deluxe trzeba brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zwykłe, podstawowe wydanie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Czy czasem w przypadku Sackboya, wersja na PS4 i PS5 to osobne twory, które trzeba osobno kupić? Miałem wersję na PS5 i wersja na PS4 była osobno płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi