Opublikowano 12 czerwca 20204 l Moim zdaniem najciekawsza gra pokazu, wygląda super mimo iż twórcy to chyba jakieś randomy. Czekam
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 Te czarne kuleczki już mnie mają.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Zupełnie jakbym widział Star Fox Adventures, Zeldę i Kameo. Cudne. Biorę w premierę.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Autor Kameo, też miałem takie pierwsze skojarzenie, jeżeli dobrze pamiętam, był to tytuł startowy dla x360.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive
Opublikowano 12 czerwca 20204 l No jedno z większych zaskoczeń. Na początku trailera wydawało się że jakaś popierdółka, ale potem...no wygląda świetnie.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l 2 godziny temu, ASX napisał: Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive No i super bo to najciekawsza gra z wczorajszego pokazu
Opublikowano 12 czerwca 20204 l To może moderacja przeniesie te wszystkie multiplatformy do odpowiedniego działu?
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Powiem szczerze mega zaskoczenie, moja pozycja numer dwa ustępuje tylko Ratchetowi. Piękna oprawa, a to co się tam dzieje urzeka. Na 100% sprawdzę jak tylko wyjdzie. Nie wiem czemu od razu przypomniało mi się never alone.
Opublikowano 13 czerwca 20204 l 18 godzin temu, Mejm napisał: Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze. Czyli sugerujesz, ze juz znasz ta gre i mozna olac? Dla mnie bomba. Kocham takie perelki dla dzieci. Oby tylko nie byla za trudna
Opublikowano 13 czerwca 20204 l W dniu 12.06.2020 o 08:05, Bzduras napisał: Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 Ps5/4 i epic games store.
Opublikowano 14 czerwca 20204 l Sorry ale nie zwykłem patrzeć na gry przez pryzmat platform na jakie wychodzi. Gdyby wychodziła na Xboxa to pisałbym to samo
Opublikowano 14 czerwca 20204 l Godzinę temu, - V - napisał: ASX ale wiesz, że to na XSX nie wyjdzie, nie? Właśnie nic bardziej mylnego.