Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

• Odpowiedzi 941
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano

Prezentuje się fajnie, trzeba mieć na uwadze.

Opublikowano

Moim zdaniem najciekawsza gra pokazu, wygląda super mimo iż twórcy to chyba jakieś randomy. Czekam

Opublikowano

Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 Te czarne kuleczki już mnie mają.

Opublikowano

Zupełnie jakbym widział Star Fox Adventures, Zeldę i Kameo. Cudne. Biorę w premierę. 

Opublikowano
  • Autor

Kameo, też miałem takie pierwsze skojarzenie, jeżeli dobrze pamiętam, był to tytuł startowy dla x360.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie

IMG_20200612_114955.jpg

Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive

Opublikowano

No jedno z większych zaskoczeń. Na początku trailera wydawało się że jakaś popierdółka, ale potem...no wygląda świetnie.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

IMG_20200612_114955.jpg

Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive

No i super bo to najciekawsza gra z wczorajszego pokazu  :banderas:

Opublikowano

To może moderacja przeniesie te wszystkie multiplatformy do odpowiedniego działu?

Opublikowano

Czytałem, że to też na ps4 ma wyjść czy mi sie przywidziało?

Opublikowano

Tak, ma wyjść na ps4

Opublikowano

Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze.

Opublikowano

Powiem szczerze mega zaskoczenie, moja pozycja numer dwa ustępuje tylko Ratchetowi. Piękna oprawa, a to co się tam dzieje urzeka. Na 100% sprawdzę jak tylko wyjdzie. Nie wiem czemu od razu przypomniało mi się never alone.

Opublikowano
18 godzin temu, Mejm napisał:

Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze.

Czyli sugerujesz, ze juz znasz ta gre i mozna olac?

Dla mnie bomba. Kocham takie perelki dla dzieci. Oby tylko nie byla za trudna :oh_you:

Opublikowano
W dniu 12.06.2020 o 08:05, Bzduras napisał:

Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 

Ps5/4 i epic games store.

Opublikowano

output2cc453b37aae7127.gif

:banderas:pieknie to wygląda

Opublikowano

Sorry ale nie zwykłem patrzeć na gry przez pryzmat platform na jakie wychodzi. Gdyby wychodziła na Xboxa to pisałbym to samo

Opublikowano
Godzinę temu, - V - napisał:

ASX ale wiesz, że to na XSX nie wyjdzie, nie? ;)

Właśnie nic bardziej mylnego. :)