Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 12.06.2020 o 08:05, Bzduras napisał:

Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 Te czarne kuleczki już mnie mają.

Ano, ekipa rządzi niepodzielnie:yahoo:Urocze.

94f43c1bc4deba0d154df227b58c932ed006704f

Przepięknie to się prezentuje. Trzymam za projekt kciuki.:good2:

• Lubię! 1
Opublikowano

Po obejrzeniu konfy pisałem, że będę mieć ten tytuł na uwadze, ale potem obejrzałem jeszcze kilka razy zwiastun i teraz po prostu czekam na premierę. Jedyne obawy jakie można mieć to, że jest to ich pierwsza gra i nie wiadomo czego się spodziewać i jak im to wyjdzie.

Opublikowano

Z tego powodu też mam obawy. Wcześniej robili animacje teraz robią grę. Może wyjść świetnie a może być też po prostu fatalnie niegrywalne z piękną oprawą.

Cóż, pozostaje trzymać kciuki.

Opublikowano

Legancko te wymagania z nowej generacji wyglądają. Najpierw godfall teraz to, wygląda że pewnie uda się złożyć jakieś pudło na całą generację tak jak było w obecnej

Opublikowano

Kurde jakby tak nie trzeba było wymieniać 3600 tylko sama grafikę to było by pięknie. 

Sama gra piękna, na pewno zagram bo dawno nie było czegoś podobnego. Sama stylistyka kojarzy mi się z Kameo w które grało mi się świetnie.  

Opublikowano

Kojarzy mi się z Kameo, ciut z Zeldą, trochę z Fable i niestety również z Knackiem :)
Ale ogólnie robi bardzo pozytywne wrażenie i jak gameplayowo będzie sztosik to bierę z miejsca, bo prezentuje się świetnie.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
5 godzin temu, Ma_niek napisał:

Ale fajnie i takich tworcow trzeba wspierac :) Bankowo wleci gierka na premiere ale poczekam do ogrywania na ps5

I na mojej liście widnieje do zakupu, wygląda przepięknie. Na tej generacji już kilka gier AA mnie pozytywnie zaskoczyło, takie perełki jak Seasons After Fall, Never Alone czy Brothers a tale of two sons zrobiły robotę. Szczególnie ten ostatni tytuł palił mózg, ale granie jednocześnie dwiema postaciami okazał się ciekawym rozwiązaniem (gdy już to ogarnelismy oczywiście). 

Opublikowano

U mnie wpada na premierę, razem z moją daliśmy się podejść tym czarnym kuleczkom :) Ma coś w sobie ta gierka, przy oglądaniu trailera mam feeling z Beyond Good & Evil. Czekam na datę premiery.

Opublikowano

Mega się to zapowiada. Oprawa a.d. 2020, a feeling jak z gierek AA na PS2 :banderas:

Idealna gierka na pakiet startowy PS5 obok Spidermana i NBA 2K21 (pamiętam jaka była przepaść kosztem wersji NBA2k14 na PS3 przy premierze PS4)