Opublikowano 25 lutego 20214 l Cytat The team grew to 15 core employees, with additional help outsourced to other studios.
Opublikowano 25 lutego 20214 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Cena 139 zł za wersję podstawową i 169 za Deluxe. Ja pierdole co, skad info, zajebista cena jak sie potwierdzi. Na sklepie nie ma jesscze
Opublikowano 25 lutego 20214 l Czyli na PSS 169zł za zwyklaka i 209zł za deluxe Digital Deluxe Edition zawiera podstawową wersję gry, jej oficjalną cyfrową ścieżkę dźwiękową, unikalny kostur dla Keny oraz złotą skórkę dla duchów Rot.
Opublikowano 25 lutego 20214 l Ładny trailer, setting i uniwersum tribalowo-dżunglowe trafia perfekcyjnie w moje gusta! Chętnie bym przytulił jakąś kolekcjonerkę z fajną, dobrze wykonaną dioramą
Opublikowano 25 lutego 20214 l 169zl tez bedzie ok bo osobiscie to juz sie obawialem jakiegos wyskoku Sony w stylu 250zl XD W kazdym razie gra wyglada kosmicznie. Jaram sie strasznie ale studio jednak anonimowe takze jak wjada pierwsze recki i technicznej kupy nie bedzie to day one 3 minuty temu, SebaSan1981 napisał: Ładny trailer, setting i uniwersum tribalowo-dżunglowe trafia perfekcyjnie w moje gusta! Chętnie bym przytulił jakąś kolekcjonerkę z fajną, dobrze wykonaną dioramą No potencjal na jakies limitki jest ale gra wyjdzie tylko w cyfrze
Opublikowano 26 lutego 20214 l 7 godzin temu, Square napisał: 24 sierpnia. Prześlicznie to wygląda, jedna z moich najbardziej oczekiwanych gier <3
Opublikowano 26 lutego 20214 l No patrząc na obecne ceny gierek to te 139-169 trochę niepokoi. Oby nie była to furtka do tłumaczeń typu „gierka za połowę ceny (za 4zł) więc nie było co cudów oczekiwać...” Bo tak to wsio cudowne, ale jestem trochę podejrzliwy (cena, mocno nieznany/mały dev)
Opublikowano 26 lutego 20214 l 12 minut temu, balon napisał: No patrząc na obecne ceny gierek to te 139-169 trochę niepokoi. nigdy nie brałbym ceny jako wyznacznik jakości gry, jest wiele gier przykładów gier które kosztowały 250-350 zł, które okazały się crapami, jak też wiele gier które kosztowały niedużo a okazywały się świetne
Opublikowano 26 lutego 20214 l Faktycznie cena niepokoi, ale jak oceny będą dobre to biorę day one na aby wspierać taki sposób dystrybucji. A nie 300 zł a po dwóch miesiącach promocje 50%.
Opublikowano 26 lutego 20214 l 7 minut temu, ASX napisał: nigdy nie brałbym ceny jako wyznacznik jakości gry, jest wiele gier przykładów gier które kosztowały 250-350 zł, które okazały się crapami, jak też wiele gier które kosztowały niedużo a okazywały się świetne Nie odnosiłem się do Ciebie, ale często na tym forum takie teksty się słyszy. Jednak nie to jest w tym najistotniejsze. Nic w naturze nie ginie i często tańsza cena coś kamufluje. Może gierka będzie na 4h?
Opublikowano 26 lutego 20214 l 9 minut temu, balon napisał: Może gierka będzie na 4h? Oficjalne info to "do przejścia w weekend". No i, że gra nie będzie w pełnej cenie było znane od dawna.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Jak do przejścia w weekend to znając życie, będę przechodził ze dwa miesiące
Opublikowano 26 lutego 20214 l 8 minut temu, Square napisał: Oficjalne info to "do przejścia w weekend". No i, że gra nie będzie w pełnej cenie było znane od dawna. No ale zakładem że przy obecny trendach cenowych to 200+ policzą patrząc na wykon. Oj czuje max 4h
Opublikowano 26 lutego 20214 l Lubię krótkie gierki xd Ale dla mnie sensowny czas to min 7h. Chociaż wolę to niż rozwleczoną gierkę w otwartym świecie gdzie sporo czasu zabiera przemieszczanie się od misji do misji.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Teraz, Ukukuki napisał: Lubię krótkie gierki xd Ale dla mnie sensowny czas to min 7h. Chociaż wolę to niż rozwleczoną gierkę w otwartym świecie gdzie sporo czasu zabiera przemieszczanie się od misji do misji. No ja też nie przepadam za długimi, rozwleczonymi grami, ale boje się, że tu może być bardzo krótko. No nic pożyjemy zobaczymy.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Cena jest atrakcyjna ale 4h to będzie zdecydowanie za mało. Wydaje mi się ,że twórcy są tego świadomi i jest tam zabawy minimum na te 7h.
Opublikowano 26 lutego 20214 l 6 minut temu, MLeKSk napisał: ale na PSS spolszczyli tytuł, więc może? Oby trafiła do pudełek :-) Ja w polskim sklepie widzę tytuł po angielsku. Gierka wychodzi tylko cyfrowo, więc nie nastawiałbym się na pudło. Może kiedyś tam od Limited Run czy innego wydania. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4609-PPSA01802_00-KENAEUST00000005
Opublikowano 26 lutego 20214 l Min req: OS: 64-bit Windows 7/8.1/10 Processor: AMD FX-6100/Intel i3-3220 or Equivalent Memory: 8 GB RAM Storage: 25 GB Direct X: Version 11 Graphics: AMD Radeon HD 7750/NVIDIA GeForce GTX 650 or Equivalent Rec req: OS: 64-bit Windows 7/8.1/10 Processor: AMD Ryzen 7 1700/Intel i7-6700K or Equivalent Memory: 16 GB RAM Storage: 25 GB Direct X: Version 11 Graphics: AMD RX Vega 56/ Nvidia GTX 1070 or Equivalent Hmm tylko mi wydają się dość niskie jak na to co pokazano?
Opublikowano 26 lutego 20214 l Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra w tym roku. Wygląda prześlicznie, jeszcze ten gameplay (zwłaszcza walka) kojarzy mi się z leciwym Star Fox Adventures. Jeśłi faktycznie był do materiał pochodzący z PS5, to nie mam pytań.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Fajnie by było jakby chociaż gra miała polskie napisy - byłaby większa sprzedaż. Zakup day one - gra wygląda uroczo, no i cena jest zachęcająca.