Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie też bym pewnie wziął. Dziwne, że aż taka różnica w cenie jest.

• Odpowiedzi 941
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano

Sony z MS biorą 30% chyba od sprzedanej kopii, epic z gogiem ma najmniejsza marzę w giereczkowie coś w granicach 10% z tego co kojarzę

Opublikowano

No to nieźle myślałem ,że na konsolach i steam jest 20% a epic ma 12% ale nie wiem skąd takie moje przekonanie. Z tym gogiem to mnie zaskoczyłeś, nie wiedziałem ,że mają tak niskie prowizje. 

30% od każdej sprzedanej gry, kosmiczna marża. Pewnie jak gra przekracza jakieś progi sprzedażowe to zmniejszają prowizję. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

EDIT Nie po to kupiłem konsole z napędem* żeby bulic 169 za cyfre....
Poczekam na płytę albo aż w plusie dadzą.
Szkoda, bo gierka w moich klimatach.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No jak kupiłeś konsole z dyskiem to właśnie dla cyfrowych wersji chyba nie? :philosoraptor:

Chyba że, chodzi ci o..... a nie czekaj na pewno nie chodzi ci o napęd, co?

W sumie to można poczekać, aż skidrow cracka zrobi i ograć na lapku z biedry.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pięknie to wygląda, szkoda tylko, że jeszcze pięć miesięcy czekania.

Opublikowano

ale fajnie wygląda ta odnowa świata 

kojarzy mi się z okami albo prince od persia, ale tutaj to leci w czasie rozgrywki, a nie tylko na filmiku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Gra jeszcze nie została wydana, a twórcy pracują już nad kolejnym tytułem na PS5. Chyba tym razem gra ominie PS4, bo developer chce wykorzystać znacznie bardziej możliwości SSD.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W piątek jakiś większy pokaz z gry ma być.

Opublikowano

Kilka nowych ujęć tylko, brak jakiegoś dłuższego kawałka.

Opublikowano

Tutaj więcej nowego gameplayu.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Jak dla mnie mega! Jeśli będzie wszystko to o czym mówili to nie mogę się doczekać! Jednak jest jakieś 5% mnie, które cicho podpowiada żeby te wszystkie opowieści i zachwyty wziąć na dystans. Czekam zatem z nadzieją :)

Opublikowano
11 godzin temu, Patricko napisał:

To takie trochę bajkowe soulsy?

Nie, to trochę bajkowa Zelda.

Opublikowano

Co tam było, bo już zablokowane. Na Twitterze widziałem, że gra niby na 10-12 godzin więc bardzo spoko, plus chyba ma być w miarę wymagająca.

Opublikowano
53 minuty temu, Figuś napisał:

To ten godzinny gameplay?

Dziś coś takiego widziałem, ale mam nadzieje, że to jakiś wczesny kod, ponieważ to w 20-25 klatkach chodziło. Po sesji w płynnego Ratcheta ciężko wszedł ten gameplay :/

Co fajne tam było to eksploracja i nieoczywisty sposób dotarcia dalej (szukanie drogi i wspinaczka).

Opublikowano

Ja mam nadzieję ze zmieni się animacja skoku, podnoszenie zgiętych nóg w górę przy wskakiwaniu 20 cm wyżej wygląda źle.

Opublikowano

No animacja ma korzenie w gierkach z PS2 są tego minusy, ale ma też to jakiś taki urok:ragus: