Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

Opublikowano

:yao:

Nie ma co tego ciągnąć, miłego czwarteczku i smacznej kawusi.

• Odpowiedzi 941
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano
9 hours ago, Figuś said:

XD Kisnę

YellowNegligibleAnnashummingbird-size_re

Śmieje się z developerów gier gdy podają date game release. Niczego nie można zagwarantować a my debile im wierzymy. 

Mam nadzieję że na okładce będzie adnotacja Polished across all platforms.:reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, u55r napisał:

Mam nadzieję że na okładce będzie adnotacja Polished across all platforms.

Nie będzie, bo gra wychodzi tylko w cyfrze.

Opublikowano

Ale wtedy zaraz Diablo 2 ehhhh

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Co by tu nie mówić, CP2077 zrobił co trzeba i w pewnym sensie zmienił coś w świecie wirtualnej rozrywki. Zwróćcie uwagę, że wszystko teraz przesuwają, bo devsi boją się hejtu i historii cdp. Innymi słowy, byśmy dostawali niedorobione w jakimś stopniu produkcje, a tak, to tytuły wyjdą bardziej dopracowane i połatane. Mi to pasuje, a te ich daty i zapowiedzi wkładam między bajki. 

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Diablo przy tym co się teraz dzieje w Blizzardzie nie jest też takie oczywiste :reggie:

D2 robią ludzie od Spyro i Crasha więc raczej jestem spokojny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już się bałem, że tweet z przełożeniem daty, ale na szczęście nie :D Trzeba w końcu pre-ordera zrobić.

Opublikowano

U mnie już gierka zaklepana, ale i tak pogram najwcześniej w październiku - najpierw druga połówka mi się wepchnie w paradę, a dwa dni później Diablo 2 ;)

Opublikowano

Nie żebym się martwił, ale wiadomo kiedy recki?

Opublikowano

Na PC jeszcze nie pozwalają ściągać, ale na pewno zaraportuję wagę Keny (kurde, byle tylko twitter mnie na cel teraz nie wziął za kilogramszejming :( ) jak tylko udostepnią :lapka:

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może wyższej jakości tekstury ważą po prostu więcej.

No tak, ale kompresja danych i inne sprawiało, że wersja na nowe konsole była mniejsza, a tu jest dwa razy tyle.

Opublikowano

Zapowiedzi ludzi którzy mieli okazję zagrać, były bardzo pozytywne, więc wciąż jestem dobrej myśli i liczę że wyjdzie dobry tytuł.

Opublikowano

Może być dobra gra ale ciekawe jak z jej długością. W internecie jest info o 8-10h dla głównego wątku i 12h dla wymaksowania ale nie będę zaskoczony jak da radę zdobyć platynę bez problemu w 8h, a sam główny wątek ukończyć w 6.

Opublikowano

Piękne - teraz przydałby się tylko dobre recenzje, a te z tego co słychać, pojawiają się dopiero w premierę lub po nie. Podobno tylko kilka dużych portali dostało kodzik do recenzji.