Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 hours ago, Figuś said:

XD Kisnę

YellowNegligibleAnnashummingbird-size_re

Śmieje się z developerów gier gdy podają date game release. Niczego nie można zagwarantować a my debile im wierzymy. 

Mam nadzieję że na okładce będzie adnotacja Polished across all platforms.:reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, u55r napisał:

Mam nadzieję że na okładce będzie adnotacja Polished across all platforms.

Nie będzie, bo gra wychodzi tylko w cyfrze.

Opublikowano

Co by tu nie mówić, CP2077 zrobił co trzeba i w pewnym sensie zmienił coś w świecie wirtualnej rozrywki. Zwróćcie uwagę, że wszystko teraz przesuwają, bo devsi boją się hejtu i historii cdp. Innymi słowy, byśmy dostawali niedorobione w jakimś stopniu produkcje, a tak, to tytuły wyjdą bardziej dopracowane i połatane. Mi to pasuje, a te ich daty i zapowiedzi wkładam między bajki. 

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Diablo przy tym co się teraz dzieje w Blizzardzie nie jest też takie oczywiste :reggie:

D2 robią ludzie od Spyro i Crasha więc raczej jestem spokojny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może wyższej jakości tekstury ważą po prostu więcej.

No tak, ale kompresja danych i inne sprawiało, że wersja na nowe konsole była mniejsza, a tu jest dwa razy tyle.

Opublikowano

Zapowiedzi ludzi którzy mieli okazję zagrać, były bardzo pozytywne, więc wciąż jestem dobrej myśli i liczę że wyjdzie dobry tytuł.

Opublikowano

Może być dobra gra ale ciekawe jak z jej długością. W internecie jest info o 8-10h dla głównego wątku i 12h dla wymaksowania ale nie będę zaskoczony jak da radę zdobyć platynę bez problemu w 8h, a sam główny wątek ukończyć w 6.

Opublikowano

Piękne - teraz przydałby się tylko dobre recenzje, a te z tego co słychać, pojawiają się dopiero w premierę lub po nie. Podobno tylko kilka dużych portali dostało kodzik do recenzji.