Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

Opublikowano

Dziwny właśnie ten brak recek. Cudownie to wygląda, będzie latane jutro razem z setką Rotów.

• Odpowiedzi 941
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano

I tak samo dziwnie wygląda brak marketingu ze strony Sony, marketingu gry którą reklamowali PS5 :dunno:

Opublikowano

Śmierdzi ściemą bo zapowiadali że raczej będzie to krótszy tytuł niż coś na 15-20 h.

Opublikowano

W ankiecie forumkowej wybrałem Kenę jako najbardziej oczekiwaną grę w tym roku. Trochę odważnie bo w sumie do tej pory nie wiele o niej wiem. No ale art style i feeling growy mnie kupił z miejsca.

Niestety recek brak, więc jakbym miał obstawiać największą wadę to czuje, ż będzie bardzo krótko. Małe studio, dość niska cena, do tego cudna grafa. No gdzieś tu musi być haczyk. Jestem pod koniec Psychonauts 2. Jak skończę to wezmę Kenę. 

Opublikowano

Oczywiście że będzie krótko. I wcale bym tego jako wadę nie traktował.

Liczę na max 10 godzin.

Opublikowano

No 10 to będzie bardzo dobrze. Przez krótko mówię o ok 4h na główny wątek. 

Opublikowano

Oficjalny wpis z dawno temu mówił "do przejścia w weekend". Jak będzie dycha to spoko, bo u mnie to zwykle trzeba doliczyć 50%.

Opublikowano

Ajj korci mnie lekko kupić cyfrę za godzinkę bo gra zhajpowała mnie swoim trailerem ale pomny doświadczeń z Biomutanta chyba dam sobie na wstrzymanie i poczekam na pierwsze recki, opinie. Na listopad zapowiadana jest wersja fizyczna, jeśli gra będzie dobra to z chęcią dorzucę te kilkadziesiąt gram plastiku na moją półkę ;)

Opublikowano

Mimo iż gra mnie swoim artstylem i grafiką mocno przyciąga to jednak po pierwsze czekam na recki i jeżeli będą dobre to po drugie na wersję pudełkową. Jakoś nie uśmiecha mi się wydać 160zł za 6h gry.

Opublikowano

Ja i tak czekam na wersję fizyczną, więc już wszystko będzie jasne do tej pory.

Opublikowano

Spoiler

Buy, wait for sale, never touch? For a 40$ it's a blast, it's well worth buying

Opublikowano

Ukazują się pierwsze recki, z tego co czytam wnioskuję że wyszła bardzo dobra gra. Pojawiają się głosy że gra wydaje się żywcem wyjęta z czasów 6 generacji konsol ( w pozytywnym sensie). 

Oberwało się trochę walce, która nawet na gameplayach wyglądała na drewnianą.

Generalnie bardzo pozytywne zaskoczenie i świetny debiut studia.

Opublikowano

Tylko znowu te tryby graficzne na ps5 meh…

Pytanie czy w tym trybie skalowanego 4k i 60 ks to tylko rozdziałka niższa czy wycięte też efekty?  

Opublikowano

Miazga, kolejny sztos na PS5 :banderas:Ależ ta konsola ma piękne żyćko :obama:

Opublikowano

Jakby co na PC 20GB i śmiga pięknie :fsg: Optymalizacja jest sztosem, 1440p/żelbet 60 na 2060. Raport zdany, wracam do grania.

Opublikowano

Coś tam widziałem, że do platyny dwa przejścia, bo najwyższy poziom trudności jest zablokowany na starcie. Szkoda, oby nie było za łatwo.

Opublikowano

Edytowane przez sizacz

Opublikowano

To pieknie. Bede kosil foty po pracy jak przyglup jakis :banderas: