Skocz do zawartości

Kena: Bridge of Spirits

Featured Replies

Opublikowano

Developerzy podawali info, że tryby graficzne różnią się oprócz klatkażu tylko rozdzielczością - przy 30 jest natywne 4K, przy 60 jest jakaś forma skalowania do 4K.

• Odpowiedzi 941
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Strzeliłem sobie sesję 5,5h i koledzy forumowicze: kto ma możliwość i nie kupi tej gry ten powinien przemyśleć swoje życiowe decyzje i priorytety, a potem je zmienić i jednak zaopatrzyć się w Kenę. Ta

• Skończone wczoraj na Normalu  Cóż to była za cudowna przygoda  Debiutancki tytuł małego, niedoświadczonego ember lab, okazał się jednym z najmocniejszych kandydatów do Gry Roku 2021. Przed premi

• Z tym niekupowaniem gry bo nie ma odpowiedniego jezyka jest jak ze spotkaniem fajnej dziewczyny na wakacjach nad morzem.    Ot siedzisz sobie w hawajskiej knajpce, sączysz drinka przez słomk

Opublikowano
14 minut temu, balon napisał:

Zapewne grasz w 60ks. Możesz sprawdzić różnice w 30? Thx z góry:***

Różnica jest spora, w FPSach ;)

Kena_ Bridge of Spirits_20210921213932_.jpeg

Kena_ Bridge of Spirits_20210921213957_.jpeg

Opublikowano

Dobrze czytam że zeldowato jest trochę i to w pięknym starym stylu? 

Z recki ign zeldowa konstrukcja ale walka wymagająca. No kurva wyborny zakup milordzie :obama:

Edytowane przez mozi

Opublikowano
W dniu 21.09.2021 o 21:43, mozi napisał:

Dobrze czytam że zeldowato jest trochę i to w pięknym starym stylu? 

Nie wiem, jak z tym starym stylem, ale biegasz po świecie, eksplorujesz zakamarki, rozwiązujesz zagadki środowiskowe, walczysz, bawisz się z tymi przeuroczymi kulkami, słuchasz świetnego OST i oglądasz cut-scenki jak z filmu Disneya. Ile w tym starej Zeldy to nie wiem szczerze mówiąc.

Opublikowano
36 minut temu, balon napisał:

Zapewne grasz w 60ks. Możesz sprawdzić różnice w 30? Thx z góry:***

PS5 Performance mniej roślinności i trochę gorsze cienie (flicker) niż Quality. 

Edytowane przez tjery

Opublikowano
22 minuty temu, Figuś napisał:

Nie ma lokalizacji

...to nie ma zakupu gry. Bez PL mogę zagrać li tylko w Yakuzę, Lost Judgment i Ninja Gaiden. Reszta sorry...

Opublikowano

Dlaczego niby? :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Dlaczego niby? :pawel:

Żeby w ten sposób ukarać wydawcę za to, że nas Polaków ma w czterech literach.

Opublikowano

W Yakuze z miliardami liter tekstu można grać bez PL, a w gierkę z „kilkoma” literami na krzyż już nie.

Witajcie w świecie CezaregoPL i jego własnych ograniczeń. 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

W Yakuze z miliardami liter tekstu można grać bez PL, gierkę z „kilkoma” literami na krzyż już nie.

Witajcie w świecie CezaregoPL i jego własnych ograniczeń. 

W Yakuzie przynajmniej wiem, że niedogodności związane z ślęczeniem nad słownikiem są wynagradzane przyjemnością z poznawania genialnej fabuły. Poza tym to niszowa seria i jestem w stanie (choć z trudem)  zrozumieć i wybaczyć to, że nie ma choćby napisów w PL. Poza tym angielski w Yakuzie jest w sumie dość przystępny, w porównaniu np z takim Control.

Dziwne, że Sony nie wsparło Ember Lab w procesie lokalizacyjnym, wszak jest to czasowy konsolowy ekskluzif. 

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Poza tym angielski w Yakuzie jest w sumie dość przystępny, w porównaniu np z takim Control.

Nie grałem w Kenę, ale podejrzewam, że angielskiemu w niej jest bliżej do Mario Bross niż mega zawiłego Control. 

Opublikowano
Teraz, balon napisał:

Nie grałem w Kenę, ale podejrzewam, że angielskiemu w niej jest bliżej do Mario Bross niż mega zawiłego Control. 

Tu bardziej chodzi o pokazanie wydawcy/wydawcom, że decyzja o braku wersji PL była z ich strony błędem, żeby to się odbiło na wynikach sprzedaży i dało im do myślenia.

Opublikowano

Człowieku, tę grę zrobiło kilkanascie osób i sami ja wydają. 

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Człowieku, tę grę zrobiło kilkanascie osób i sami ja wydają. 

To ma mnie wzruszyć?

Opublikowano

No to im pokazałeś. Po wstępnych opiniach wnioskuję, że Ty więcej tracisz nie grając w ten tytuł, niż oni, że go nie kupisz, ale dobra xd

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ile w tym starej Zeldy to nie wiem szczerze mówiąc.

Oby jak najmniej po BOTW stare Zeldy to xde. Nie chce mi się wracać do takiej rozgrywki.

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

No botw mialo super dungeony kopiuj wklej. Proszę mi nie szkalować starych zeld. 

Opublikowano
No to im pokazałeś. Po wstępnych opiniach wnioskuję, że Ty więcej tracisz nie grając w ten tytuł, niż oni, że go nie kupisz, ale dobra xd
Nie wydaje mnie się. Po prostu twórcy tej gry oferują towar, który nie jest dla mnie i na tym poprzestanę w tej kwestii.
Opublikowano

To na chuy zawracasz dupe? 

Opublikowano
11 minut temu, mozi napisał:

No botw mialo super dungeony kopiuj wklej. Proszę mi nie szkalować starych zeld. 

Dungeony spoko w starych zeldach ale cała reszta meh. No ale ja nigdy fanem marki nie byłem do czasu BOTW. 

Opublikowano
To na chuy zawracasz dupe? 
Nie zawracam dupy tylko wyrażam ubolewanie, że tak dobra gra (na co wskazują recenzje) nie została spolonizowana i że w związku z tym w nią nie pogram. Tylko tyle.
Opublikowano

Obejrzałem kilka filmów z rozgrywki i gra wygląda kapitalnie. Zazdroszczę posiadaczom PS5, na prawdę :) mam nadzieję że kiedyś będzie okazja pograć na X'ie.