Opublikowano 21 września 20213 l Developerzy podawali info, że tryby graficzne różnią się oprócz klatkażu tylko rozdzielczością - przy 30 jest natywne 4K, przy 60 jest jakaś forma skalowania do 4K.
Opublikowano 21 września 20213 l 14 minut temu, balon napisał: Zapewne grasz w 60ks. Możesz sprawdzić różnice w 30? Thx z góry:*** Różnica jest spora, w FPSach
Opublikowano 21 września 20213 l Dobrze czytam że zeldowato jest trochę i to w pięknym starym stylu? Z recki ign zeldowa konstrukcja ale walka wymagająca. No kurva wyborny zakup milordzie Edytowane 21 września 20213 l przez mozi
Opublikowano 21 września 20213 l W dniu 21.09.2021 o 21:43, mozi napisał: Dobrze czytam że zeldowato jest trochę i to w pięknym starym stylu? Nie wiem, jak z tym starym stylem, ale biegasz po świecie, eksplorujesz zakamarki, rozwiązujesz zagadki środowiskowe, walczysz, bawisz się z tymi przeuroczymi kulkami, słuchasz świetnego OST i oglądasz cut-scenki jak z filmu Disneya. Ile w tym starej Zeldy to nie wiem szczerze mówiąc.
Opublikowano 21 września 20213 l 36 minut temu, balon napisał: Zapewne grasz w 60ks. Możesz sprawdzić różnice w 30? Thx z góry:*** PS5 Performance mniej roślinności i trochę gorsze cienie (flicker) niż Quality. Edytowane 21 września 20213 l przez tjery
Opublikowano 21 września 20213 l 22 minuty temu, Figuś napisał: Nie ma lokalizacji ...to nie ma zakupu gry. Bez PL mogę zagrać li tylko w Yakuzę, Lost Judgment i Ninja Gaiden. Reszta sorry...
Opublikowano 21 września 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Dlaczego niby? Żeby w ten sposób ukarać wydawcę za to, że nas Polaków ma w czterech literach.
Opublikowano 21 września 20213 l W Yakuze z miliardami liter tekstu można grać bez PL, a w gierkę z „kilkoma” literami na krzyż już nie. Witajcie w świecie CezaregoPL i jego własnych ograniczeń.
Opublikowano 21 września 20213 l 1 minutę temu, balon napisał: W Yakuze z miliardami liter tekstu można grać bez PL, gierkę z „kilkoma” literami na krzyż już nie. Witajcie w świecie CezaregoPL i jego własnych ograniczeń. W Yakuzie przynajmniej wiem, że niedogodności związane z ślęczeniem nad słownikiem są wynagradzane przyjemnością z poznawania genialnej fabuły. Poza tym to niszowa seria i jestem w stanie (choć z trudem) zrozumieć i wybaczyć to, że nie ma choćby napisów w PL. Poza tym angielski w Yakuzie jest w sumie dość przystępny, w porównaniu np z takim Control. Dziwne, że Sony nie wsparło Ember Lab w procesie lokalizacyjnym, wszak jest to czasowy konsolowy ekskluzif.
Opublikowano 21 września 20213 l 3 minuty temu, Czezare napisał: Poza tym angielski w Yakuzie jest w sumie dość przystępny, w porównaniu np z takim Control. Nie grałem w Kenę, ale podejrzewam, że angielskiemu w niej jest bliżej do Mario Bross niż mega zawiłego Control.
Opublikowano 21 września 20213 l Teraz, balon napisał: Nie grałem w Kenę, ale podejrzewam, że angielskiemu w niej jest bliżej do Mario Bross niż mega zawiłego Control. Tu bardziej chodzi o pokazanie wydawcy/wydawcom, że decyzja o braku wersji PL była z ich strony błędem, żeby to się odbiło na wynikach sprzedaży i dało im do myślenia.
Opublikowano 21 września 20213 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Człowieku, tę grę zrobiło kilkanascie osób i sami ja wydają. To ma mnie wzruszyć?
Opublikowano 21 września 20213 l No to im pokazałeś. Po wstępnych opiniach wnioskuję, że Ty więcej tracisz nie grając w ten tytuł, niż oni, że go nie kupisz, ale dobra xd
Opublikowano 21 września 20213 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Ile w tym starej Zeldy to nie wiem szczerze mówiąc. Oby jak najmniej po BOTW stare Zeldy to xde. Nie chce mi się wracać do takiej rozgrywki. Edytowane 21 września 20213 l przez Ukukuki
Opublikowano 21 września 20213 l No botw mialo super dungeony kopiuj wklej. Proszę mi nie szkalować starych zeld.
Opublikowano 21 września 20213 l No to im pokazałeś. Po wstępnych opiniach wnioskuję, że Ty więcej tracisz nie grając w ten tytuł, niż oni, że go nie kupisz, ale dobra xdNie wydaje mnie się. Po prostu twórcy tej gry oferują towar, który nie jest dla mnie i na tym poprzestanę w tej kwestii.
Opublikowano 21 września 20213 l 11 minut temu, mozi napisał: No botw mialo super dungeony kopiuj wklej. Proszę mi nie szkalować starych zeld. Dungeony spoko w starych zeldach ale cała reszta meh. No ale ja nigdy fanem marki nie byłem do czasu BOTW.
Opublikowano 21 września 20213 l To na chuy zawracasz dupe? Nie zawracam dupy tylko wyrażam ubolewanie, że tak dobra gra (na co wskazują recenzje) nie została spolonizowana i że w związku z tym w nią nie pogram. Tylko tyle.
Opublikowano 21 września 20213 l Obejrzałem kilka filmów z rozgrywki i gra wygląda kapitalnie. Zazdroszczę posiadaczom PS5, na prawdę mam nadzieję że kiedyś będzie okazja pograć na X'ie.