Mejm 15 292 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Najlepsza zelda w jaka gralem bylo Okami. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 O wibracjach na razie cisza. https://www.emberlab.com/2021/09/23/patch-notes-1-05/ Cytat Patch Notes – 1.05 Enabled photo mode when sitting with the Rot. Increased maximum camera sensitivity. Fixed bug that locked player into the Spirit Mask mode. Fixed progression blocker after combat in Taro’s Tree region. Fixed progression blocker after receiving the Bow Ability. Fixed progression blocker after Adira Hammer Relic and the objective marker not disappearing after completion. Fixed progression blocker on Warrior Path. The “Resume Game” feature for PS5 Activities has been temporarily disabled to prevent overwriting autosaves. This feature will be re-implemented in a future patch. Fixed minor visual, collision, and audio bugs. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 1 godzinę temu, Mejm napisał: Najlepsza zelda w jaka gralem bylo Okami. Pozdrawiam. Nie tyle najlepsza, co jedyna dobra Zelda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 048 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Jedyna dobra Zelda to Hyper Light Drifter, prosiłbym o niezakrzywanie rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 2 godziny temu, messer88 napisał: Ja grałem za gnoja tylko w jakąś zeldę na GBC. A wracając do tematu to Kena chyba będzie pierwszą gierką którą ogram po nabyciu plejstejszyn. To była ta sama wersja co na famicona? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Nie wiem, widzę że to to było The Legend of Zelda: Link's Awakening Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 przypierdalacz mozi and balon tag team. Jak grałeś na emulatorze to się nie liczy, bo nie ma duszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 2 godziny temu, 20inchDT napisał: przypierdalacz mozi and balon tag team. Jak grałeś na emulatorze to się nie liczy, bo nie ma duszy. Ty gdzie ja się do jakiś emulatorów przypierdalam? Daj cytat albo wracaj do CW, z którego nie powinieneś śmierdzieć w innych tematach. No i skończ bronić swoje jasne alter ego, bo to już nudne. Papuga się znalazła. Dostałeś wytyczne czy się przelogowaleś? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Pany, ale prośba darujcie sobie ataki ad personam. A jak już koniecznie musicie to na PW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Gra mega urocza. Ja natomiast, poczekam sobie jednak na pudełko i odpowiednio połataną grę, ale wy Panowie, bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 ściąga mi się teraz aktualizacja, więc korzystając z okazji wrzucę kilka moich screenów z początku gry, nie są może tak ładne jak @Moldar z poprzedniej strony, ale mam nadzieje że wybaczycie. zdecydowanie jedna z najpiękniejszych gier w jakie dane mi było zagrać w tym roku. Szczerze powiem że trochę powątpiewałem że gra będzie wyglądać tak dobrze oglądając pierwszą zapowiedź. Ale grafika grafiką, od dawno było wiadomo że gra będzie piękna, ale to co mnie zaskoczyło to muzyka, pełna orientalnych dźwięków, która do spółki z warstwą wizualną buduje razem niesamowity klimat produkcji. Najsłabiej z tego zestawienia wypada jak na razie gameplay. Nie zrozumcie mnie źle, bo jest naprawdę solidnie. Ale rozgrywka nie prezentuje niczego czego nie widzieliśmy wcześniej w innych grach, jest poprawna, czasami schematyczna i rozegrana bardzo bezpiecznie. Jeśli w czymś widziałbym ewentualny element do poprawy to właśnie tutaj. To tyle na razie, teraz uciekam bo widze że aktualizacja już się pobrała ;] 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Po pierwszych trzech godzinach gierka dla mnie super. Fakt, od strony gameplayowej nic specjalnego, no ale bardzo milo zwiedza sie te piekne lokacje i szuka znajdziek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Ja chyba sobie poczekam na łatkę usprawniającą sterowanie kamerą, maksymalna czułość ustawiona, a obrót trwa wieczność. Kurwica mnie bierze podczas walki z Spoiler Corrupt Taro Nie wiem jak na PC, ale na PS5 kamera działa wolno podczas walki jak w jakimś symulatorze chodzenia. edit. Dobra widzę że w łatce zwiększyli możliwość ustawienia czułości kamery Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 O, to jest właśnie ta walka, co nad nią siedziałem tyle czasu i przerzuciłem tonę mięsa z paszczy w przestrzeń pokojową Podpowiem, że Spoiler można rozwalić mu to ramię po nasłaniu Rotów, ale nie warto - lepiej jest je zostawić, uzbierać dwa punkty rotów i jak zaczyna wariować to combo "use Rot" plus Rot Hammer i bardzo ładnie mu kroi żyćko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Tak właśnie robię, zjeżdżam mu 3/4 paska i kurwa zawsze zjebać muszę pod koniec i ginę w uścisku Edit. Dobra leży gnojek Tak, ta scena po walce tak jak Bzduras wspomniał, jebany Disney Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Twarda bania, zaciśnięte pięści i spokój ducha, ale rozumiem Twój ból, to jest ogromny spike trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Właśnie dotarłem do tej walki o której piszecie i zrobiłem sobie przerwę po kilku próbach. Jutro spróbuję na nowo. Co do gry zaskoczyła mnie ilość walk z bossami, jestem teraz w momencie gdzie w krótkim odstępie czasu walczyłem z 3 lub 4 bossami, w zasadzie jedna walka za drugą. Mam nadzieję że potem czeka mnie dłuższa chwila eksploracji. Muszę też wycofać się ze swoich słów że gra nie ma nic wspólnego z Zeldami, bo rzeczywiście po dość korytarzowym początku gra później zdaje się nieco otwierać i rzeczywiście oferuje trochę więcej swobody trochę na wzór Zeld. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Też miałem te walkę przed chwilą, najtrudniejsze starcie dotychczas ale padł bez większych problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Kena nowym Dark Souls? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Nie, po prostu ci główni bossowie są wymagający w porównaniu do zwykłych mobów, które klepie się bez większego wysiłku. Przyzwyczajasz się, że machniesz kosturem parę razy i zawalidroga znika, a tu jebs - przeciwnik, który wymaga precyzji. szybkiej reakcji i dobrej strategii. Taki spike zwyczajnie się odczuwa gdy człowiek rozleniwił się eksploracją, podziwianiem widoczków i zabawą z tymi cholernie fajnymi czarnymi kuleczkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Akurat to starcie z bossem jest fajnie poprzedzone walkami z innymi, więc nie ma tak, że nagle masz zmianę poziomu trudności o 1000%. Jak tak teraz patrzałem na trofiki to zajęło mi to gdzieś 15 minut, chyba za 5 razem padł czy coś. Ogólnie po dopakowaniu Keny t starcia nie są jakoś super wymagające. A jak się opanuje parowanie to już w ogóle nie ma co zbierac, bo jeden skill daje akcje Rota za każde udane parry. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 W recenzji słyszałem że team od tej gry chyba robił gdzieś walkę wcześniej bo im za dobrze wyszło jakby to miał być pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 To chyba ogólnie o grze było, a nie o walce. SkillUp coś w ten deseń powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Właśnie miałem starcie z dwoma wcześniejszymi bossami jednocześnie, po otwarciu przekletej skrzynki i padli szybko. Fajnie, ciekawe co tam jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Bardzo podoba mi się eksploracja w tej grze. E. Spoiler Corrupt Woodsmith w drugiej fazie walki, co tam się odpierdala momentami XD Jutro konkretne podejście pod gnojka, bo dzisiaj już mam dosyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi