Figuś 21 136 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Patch Notes – 1.06 Added ability to remap movement keys (PC only). Implemented fix for lost Karma. Save files missing Karma will be corrected after downloading the patch. Fixed progression blocker in Storehouse. This update also fixes previous saves. Fixed progression blocker when entering the Ancient Well. This update also fixes previous saves. Fixed previous saves with Forge progression blocker Fixed issue with Cursed Chest being locked when dying at the same time as enemies are defeated. This update also fixes previous saves. Fixed EOS SDK error preventing some players from launching the game (PC only). The Parry Counter attack is now easier to perform. Fixed soft-lock in the Ancient Well. Crash fixes. Minor audio, visual, and collision bugs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Odpalone. Dopiero wyszedłem z ruin, ale zapowiada się wspaniała przygoda. Eksploracja pięknych miejscówek, zbieranko, przeurocze scenki (te pocieszne mordki bohaterów), całkiem wartka walka, no czego więcej chcieć od gierki? Na którym poziomie trudności gracie? Ja odpaliłem na średnim, bo wolałbym się nie frustrować xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja gram na normalny i jest w sam raz, ale nie jestem ekspertem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja gram na hardzie i właśnie skończyłem drugi akt zwieńczony jeszcze lepszą walką z bossem niż pierwszy miał. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Chyba muszę "odobserwować" ten topik o Kenie bo piszecie, zachwalacie, hajpujecie a mnie strasznie korci zagrać, tuptam nóżkami i nie wiem jak wytrzymam do listopada na wersję pudełkową Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja gram na normalu i jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Zawsze możesz zagrać teraz w cyfrze, a w listopadzie dokupić pudełko do kolekcji Ja już jestem chyba kończę i im dłużej gram tym coraz bardziej mi się podoba. Moim zdaniem, 120 zł za ten tytuł to jak kradzież, bo jakość wykonania, animacje, muzyka, nawet gameplay, który później naprawdę fajnie rozwija skrzydła gdy zdobędziemy więcej umiejętności to TOP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 120? Tyle na PC stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 139 na epicu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 rzeczywiście 140, pisałem z pamięci, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Na PSN kupujesz zdrapki i masz po tej samej cenie. No warto bardzo brać za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Jeśli chodzi o ratio cena-jakość to Kena wypada rewelacyjnie. Za taką cenę warto brać Kenę!* *(rymowanka objęta prawami autorskimi) Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 no i skończone piękna to była przygoda (i wcale nie taka krótka jak mi się wydawało statystyki na Epicu pokazują mi 14h) nie zapomnę jej nigdy. Zdecydowanie polecam wszystkim, dla mnie jedna z najlepszych (może najlepsza?) gra w którą grałem w tym roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Też właśnie oglądam napisy. Co mogę napisać więcej niż to, co do tej pory napisałem? Chyba nic. Gra nie odkrywa koła na nowo, ale całość jest tak dobra i urocza, że nie grając w nią robicie sobie niedźwiedzią przysługę. Eksploracja, grafika, muzyka, animacje, wszystko jest tu na swoim miejscu i na wysokim poziomie. Zdecydowanie znajdzie miejsce w mojej topce roku, nie może być inaczej. Ten uczuć, gdy produkt końcowy jest lepszy od tego, co podpowiadała wyobraźnia - bezcenne Gdyby ktoś się nie zorientował to polecam mocno. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wszystko przez Was! Tym razem serducho wygrało nad portfelem. Gierka już się zasysa. Skoro zrobili ją tak dobrze to dam im trochę zarobić. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 136 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Będziesz zadowolony BTW Właśnie rozjebany Spoiler Corrupt Woodsmith świetna walka i już nie tak irytująca jak z Spoiler Corrupt Taro No nic, eksplorujemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja utknalem przy rybackiej swiatyni chyba na 30 minut spokojnie. Krecilem sie i nie wiedzialem jak to ugrysc Zabijalem w kolko te same ptoki bez konca. Pozniej dopiero zauwazylem swieczki Fenomenalna jest ta gra. Niby taka prosta ale wciaz mnie zadziwia. Takze eksploruje dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 16 hours ago, SebaSan1981 said: Chyba muszę "odobserwować" ten topik o Kenie bo piszecie, zachwalacie, hajpujecie a mnie strasznie korci zagrać, tuptam nóżkami i nie wiem jak wytrzymam do listopada na wersję pudełkową Czekam na pudełko, kupię i ogram dopiero wtedy. A tymczasem czekając ściągnąłem wersje PC żeby przy okazji sprawdzić moc mojego laptopa. Sprzęt daje rade, betonowe 30 fps i ustawienia High. Podłączyłem XBox pada, pobiegałem trochę, pozbierałem te czarne futerkowce i stwierdzam że dla mnie jest GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Cieszymy sie, ale moim zdanie lepiej sie gra na duzym ekranie. Zawsze wydaje mi sie ze te laptopy maja przecietne matryce. Sam mam MSI i ogrywalem na nim Wiesiunia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Zastanawiałem się nad zakupem pudełka, ale czytając wasze posty, wątpię, że będzie mi się chciało czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 21 minut temu, Paolo1986 napisał: Zastanawiałem się nad zakupem pudełka, ale czytając wasze posty, wątpię, że będzie mi się chciało czekać Nie czekaj, bierz i bawię się już teraz. Ja obecnie jestem przy drugim większym bossie i jest konkret, eksploracja jak za starych czasów w platformerach Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Fajny patent z maska. Czesciej korzystam z niej niz z mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Odnośnie maski to dobrze pamiętam, że pomaga niby przy znajdowaniu rotów i sekretów? Było coś takiego na początku mówione? Na Polach brakuje mi jednej czapki no i nie bardzo wiem gdzie może być, bo niby sprawdziłem wszystko dokładnie wczoraj, ale też nie widziałem ani teraz ani wcześniej aby maska pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Dobrze pamiętasz, ale ani razu nie użyłem maski do znalezienia sekretu, więc nie podpowiem jak to działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Gierka cud miód malina! Zupełnie jakbym jakąś dobrą bajkę oglądał a nie grał! No "loffciam" mocno tak jak inne słitaśne produkcje typu River City Girls czy inne Ewrybody Golfy Jestem na początku, eksploruję sobie wioskę i okolice. Spoiler Jestem tu na screenshocie i nie mogę aktywować "roto - węża" w tym miejscu. Czyżbym potrzebował odblokować jakieś skille? Tak samo domek z kwiatkiem na drzewie na górze, aktywuje się gdy podchodzę ale nie mam z nim interakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi