Opublikowano 22 grudnia 20213 l Teraz, ginn napisał: Pytanie do tych co ukończyli. Ukryj zawartość Jestem na etapie walki z Kowalem. ile mi zostało? Jeden wieczór załatwi sprawę? mniej więcej 80% gry, spokojnie dasz radę w jeden wieczór
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Nie no to jest gdzieś połowa gry dopiero, jeden wieczór powinien starczyć ale nie musi.
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Koledzy czym się różni wersja ps4 od wersji ps5? Można kupić tańszą i się ulepszy za free?
Opublikowano 23 grudnia 20213 l 36 minut temu, messer88 napisał: Koledzy czym się różni wersja ps4 od wersji ps5? Można kupić tańszą i się ulepszy za free? Dokładnie tak, kupujesz wersje ps4 i po włożeniu płyty do napędu wyskakuje okienko z wersja PS5 do pobrania
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Pękło 14h na Hardzie. Była to wspaniała, nostalgiczna podróż Do rzeczy. W zasadzie to wszystko mi się podobało: Prosty i przejrzysty rozwój postaci Przyjazny system walki Wspaniała warstwo audiowizualna Odpowiednio wyważony poziom trudności Bardzo przyjemna eksploracja Absolutnie nie mam się do czego przyczepić. Poproszę więcej takich 'mniejszoskalowych' gier. Debiut Ember Lab? 10/10.
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Raczej nie wszystkie znajdzki dostępne do końca.Mega mapka i masz zaznaczone co zebrałeś więc łatwo znajdziesz brakujące bez domyślania się czego brakuję.Reszta to trophiki za mastera i kilka za walkę.Tu są pewne spoty gdzie łatwiej wbić pewne rzeczy i jak je wyczyściłes to będzie trudniej.Mimo wszystko przy 1 runie nie zawracaj sobię głowy wszystko idzie wbić na master.Po przejsciu gry zerknij co brakuje i pilnuj przy 2 runie, rób manual sava przed tymi spotami.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Dla mnie GOTY po paru godzinkach. Gram na 3 poziomie i jest fajnie trzeba się pilnować. A wizualnie to jest
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Starcia z bossami są świetne, każde jedno z nich. W niedalekiej przyszłości planuje kolejne przejście.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Tak i to jest podobno ich pierwsza gra? Nie do wiary, bo odstawiają pod tym względem niejedną "dużą" grę, zreszta nie tylko tym. Jedyne co do tej pory boli to cutscenki.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Ja pokonałem dopiero Wood Knighta i wystarczyło parry + counter, także bardzo ciekawej walki tu nie było.
Opublikowano 31 grudnia 20213 l Parry na bombę maga to ma chyba bardzo małe okienko? w ogóle tak średnio właśnie parry jest nagradzane bo dmg słaby robi atak po, dopiero ten upgrade że daje rot action jest ok.
Opublikowano 1 stycznia 20223 l Parry jest mocarne.Później ładuje 1 kulke np. plus czasem wróg dostaje stuna itd.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Daje mi popalić trial ze skrzynki, taka duża pomiędzy dwiema mniejszymi w wiosce. Najbardziej przeszkadzają te latające guwna.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Daje mi popalić trial ze skrzynki, taka duża pomiędzy dwiema mniejszymi w wiosce. Najbardziej przeszkadzają te latające guwna. Tam się bardzo dobrze sprawdza ta umiejka na łuk, która wypuszcza strzały na kilku przeciwników obok.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Dokładnie tak.Też miałem problemy a później zrobiłem to z 20 sec zapasu.Robione na hard a i tak dużo z(pipi)aem.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Dzięki tak zrobię, uparłem się tam na młotek i za każdym razem mi brakowało kilku sekund przy 3-4 stworkach.
Opublikowano 5 stycznia 20223 l Bardzo mnie ta gra zaskoczyła walkami z bossami, teraz jestem przy końcówce z Toshi i te 3 walki no super jak na taki typ gierki. Pomysłowe, bez recyklingu a bossów przecież tutaj jest sporo. Szkoda że zaraz koniec, a nastawiałem się że będzie jeszcze cała Spoiler Śnieżna kraina
Opublikowano 6 stycznia 20223 l A ten finał Midira z trzeciej części Dark Souls się tutaj nie spodziewałem xD
Opublikowano 6 stycznia 20223 l No i skończone, około 20h na hard. Gra cudo. Zrobię chyba przerwę i wrócę za jakiś czas, zostało tylko skończyć grę na odblokowanym poziomie trudności do . Brakuje mi w sklepie 5 czapek, to jakieś dodatki z deluxe czy świąteczne skrzynki? Jedna taka mi niestety zniknęła.
Opublikowano 6 stycznia 20223 l Były dwa eventy z trzema czapkami więc 6 łącznie. Wydaje mi się, że nie powinno ich być na liście jak odpaliłeś grę po 1 stycznia, bo wtedy kończył się event świąteczny, ale kto ich tam wie jak to dokładnie działa.