Daffy 10 529 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Świetny tytuł, podobnie jak HiFi Rush to przedstawiciel starej szkoły robienia gierek, która obecnie ma najwięcej przedstawicieli stety/niestety głównie w indykach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Bo jakby to były AAA to nie byłyby tak fajnie staroszkolne Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Jakby było AAA to by musiało spełnić dzisiejsze „standardy” Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) I bardzo dobrze, że to nie jest aaa i nie jest kolejnym assassynem. Ja tam grałem na hardzie i było wyzwanie. Miałem dwa momenty, że już myślałem o obniżeniu trudności, ale dałem radę Bardzo polecam bociarskim ograć tą perełkę. Edytowane 20 Kwietnia przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia O co chodzi tutaj z tym graniem na easy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Doncia bejbe doncia grał na easy i mówił, że gra nie stanowi wyzwania co sprowokowało reakcję forumka celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Gierki to nie przelewki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Still better then Doom ETERNAL na easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Jak grać aby nie wystawić się na śmieszność? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Nie pisząc o tym na forumku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca no i potwiedzone, premiera 15 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Będzie wersja fizyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Fajnie, że na X też wyjdzie bo to świetna gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Też polecam, bardzo fajna gierka i nie była droga na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Potwierdzam to, co koledzy napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ciekawe nad czym tam teraz pracują. Biorąc pod uwagę, że Kena to ich pierwsza gra, to może być interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia kupione za 91 try, zobaczymy ile wart jest ten ex-ex bez playstation tax. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Kena zawsze bedzie warta każdej wydanej złotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): kupione za 91 try, zobaczymy ile wart jest ten ex-ex bez playstation tax. Będziesz pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Za dobra gra na tak ciasny umysł. 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi