mario10 612 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca To ogólnie jest piękna gra i sam klimacik wylewa się z ekranu, ale to pozory bo przy pierwszym przejściu też trochę się napociłem z niektórymi bossami Cytuj
Daffy 10 869 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Cudowny tytuł, mega mam ciepłe wspomnienia o nim. Cytuj
dominalien 330 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 13 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Po godzinie na dzisiaj muszę skapitulować, Skażona Rzemieślniczka daje wycisk bardziej niż wszyscy bossowie w Dark Souls. Jutro do niej wrócę. Na którym poziomie trudności? Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 52 minutes ago, dominalien said: Na którym poziomie trudności? Przewodnik dusz, ale już przeszedłem. Cytuj
dominalien 330 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca (edytowane) Hmmm, nie pamiętam który jak się nazywa. Walki z bosami w Kenie są zdecydowanie głównym punktem programu, może kiedyś spróbuję jeszcze na najwyższym poziomie trudności. Ten na którym grałem za pierwszym razem (jeden niżej od najwyższego) był bardzo wymagający. Edytowane 1 marca przez dominalien Cytuj
Square 9 040 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Obecnie jest łatwiej, bo doszły nowe bardzo dobre skille dla bomb, no i amulety. Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca (edytowane) Przy walkach faktycznie trzeba się napocić ale jak znajdziesz sposób to jest trochę łatwiej. Edytowane 2 marca przez BRY@N Cytuj
balon 5 397 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Były jakieś wzmianki o drugiej części? Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Nic tak nie motywuje do ogrania gry jak to, że wypada z plusa. Trzech bossów za mną, walki dość wymagające, spodziewałem się czegoś łatwiejszego. Grafika kolorowa i przyjemna dla oka, lokacje dość liniowe, ale pare poukrywanych pokemonów i znajdziek znalazłem. Muzyczka też wpada w ucho, na ten moment nie ma się raczej do czego przyczepić. Niech ktoś mi powie jak się robi screenshoty, bo jak wciskam przycisk to mi najpierw pauzuje gre 1 Cytuj
ogqozo 6 716 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Jak zrobisz tę drugą opcję screenshotowania, to powinno działać. Już nie pamiętam, jak się które ustawienie nazywało. Jak ustawisz w menu PS5 tak jak w Switchu, że klik to screenshot, trzymanie to więcej opcji, to się robi screenshot, albo odwrotnie. Plus można nagrać video ostatniej minuty i robić screenshota puszczając dopiero to video hehe. Czemu całe create nie działa jak w każdej innej grze to nie wiem, ale w ten sposób można nadal cyknąć screenshot danego momentu. 1 Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca ale mi dał popalić corrupt taro, ciekawe czy ktoś kupił dzieciakowi te gre patrzac na okladke Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Na normalu jade, wiekszosc bossow z elden ringa to się chowa. Cytuj
mario10 612 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Trudny to jest dopiero zabawa na całego ale z tego co pamiętam musisz przejść raz grę żeby go odblokować, ale fakt przy pierwszym przejściu nie jest to spacerek Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 7 hours ago, Shen said: Na normalu jade, wiekszosc bossow z elden ringa to się chowa. No dokładnie też mnie Kena na normalu wymęczyła bardziej niż calakowanie Eldena. Cytuj
Square 9 040 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca @mario10 jest hard od razu, po przejściu odblokowuje się jeszcze wyzszy poziom. 1 Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Skończone. Przyjemny tytuł, długość idealna, nie zdążył znudzić. Walka dopiero nabrała rumieńców po odblokowaniu łuku i bomb. Gra podobno bardzo dobrze się sprzedała, a nadal żadnej zapowiedzi nowego tytułu od twórców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi