Opublikowano 11 grudnia 20213 l Trzeba walić w kamień bombą aby się otworzył i potem z łuku w kryształ w środku sypać, aby go osłabić. Straszny psiak. 2 minuty temu, Figuś napisał: Pewnie mu chodzi o Ukryj zawartość Corrupt Woodsmith w wieży Tia, pisałem przecie że kowal.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Dla mnie chyba jedyny trudniejszy boss ale spokojnie do ogarniecia. Trzeba tylko uważać na jego ataki z połowy ekranu i jest git.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l To jest taki wg mnie bezsensowny skok poziomu trudności bo innych bossow praktycznie do końca robi się na luzie.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l No nagle się zaczyna spawnowianie mobkow kręgi na ziemi i jego szarże. No miło jest.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Praktycznie przy każdym bossie, z którym miałem problem rozwiązaniem było spowolnienie czasu podczas mierzenia z łuku w wyskoku. Kryształ no środku przy walce z kowalem rozwalało się podczas jednego skoku. Skok trudności przy bossach jest odczuwalny do pierwszych 5 zgonów
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Dobra spróbowałem po przerwie i za 3 razem go spizgałem. No ale nie było łatwo
Opublikowano 11 grudnia 20213 l W dniu 9.12.2021 o 08:48, ginn napisał: Okej. Nie byłem do końca pewien, bo nie wynikało jasno, czy Wredny przypadkiem nie ma jednak wydania PS5 i czy update nie jest płatny. Jak "nie wynikało jasno", skoro pisałem, że ogrywam to na PS4?
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Dobra, przyznaję - nie wszystkie posty, które czytam do porannych gównomaili, są czytane ze zrozumieniem Edytowane 11 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 13 grudnia 20213 l rozumiem ze wersja ps4 na ps5 bedzie miala darmowy upgrade? zastanawiam sie czy warto polowac na nowszą czy starsza wersja daje to samo.
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Ma updejt.Ja zacząłem w niedzielę i przynerdzilem chyba z 6h.Rozwaliłem corupted Taro.Staram się czyścić lokację.W lesie mi brakuje ze 3 rzeczy resztę mam.Giereczka sztos, czuję ducha okami.Jak czytałem że 200 znajdziek to aż mnie mdliło, a okazuje się że wszystko jest super czytelne i nie trzeba siedzieć z nosem poradniku.Gram na najwyższym i jest idealnie, bossy są wymagające.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Bosy bosami. Ale ja totalnie nie kumam w jakiej kolejności strzelać do kryształów. Skąd Wy to wiecie? Nigdzie nie widzę żadnych wskazówek. Wcześniej szło na oślep, ale tu już za dużo kombinacji...
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Są wskazówki właśnie. W przypadku co wrzucasz są właśnie te gwiazdy nad kryształem.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Są wskazówki właśnie. W przypadku co wrzucasz są właśnie te gwiazdy nad kryształem.Dzięki. Tak czułem, że to będzie tak banalne, że aż za trudne [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 21 godzin temu, szurubur napisał: rozumiem ze wersja ps4 na ps5 bedzie miala darmowy upgrade? zastanawiam sie czy warto polowac na nowszą czy starsza wersja daje to samo. Dosłownie drugi post nad Twoim i zdjęcie wersji PS4 z oznaczeniem "PS5 upgrade available" W dniu 11.12.2021 o 18:38, Wredny napisał:
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Gierka ukończona. No ja przez to że sobie przerwę zrobiłem to na oczywistych rzeczach utknąłem ze dwa razy. Miło spędzony czas, ale krótka i w sumie chyba dobrze, bo i tak nużyła. Jednak trzeba przyznać że walki z bossami super. Reszta zbyt sztampowa. 7/10
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Co to znaczy krótka?Ja mam z 10h a pewnie polowa gry :0.20h na taką gierkę to nie powiedziałbym że krótka.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 20 minut temu, Schranz1985 napisał: Co to znaczy krótka? Ja mam z 10h a pewnie polowa gry :0. 20h na taką gierkę to nie powiedziałbym że krótka. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Potem sprawdzę ile grałem. No może mi się coś pokickalo z inną grą, ale więcej jak 15h nie miałem
Opublikowano 14 grudnia 20213 l U mnie Normal, 26h na liczniku, ale oczywiście wszystko znalezione/wymaksowane W każdym razie ja byłem pod wrażeniem, jak obszerna i długa jest to gra w stosunku do przedpremierowych spekulacji i obaw.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Gra skończona. Spoko, ale bez rewelacji. Grafika ładna, muzyka spoko. Na + szybkie ładowanie. Na minus, jedyna gra która uruchamia cewki na mojej niby cichej sztuce. Ostatnia walka irytująca, kamera się gubiła. Grą roku dla mnie dalej Strażnicy.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Ja gram na najwyższym dostępnym poziomie, wiele razy powtarzam bossy lub nawet corupted chesty więc pewnie ze 30h się zejdzie.Oczywiście prawilnie szukam sam i maxuje teren.Na koniec pewnie się podepre jakas mapka do znajdziek ale poki co mam wszystko.Teraz 1 rota mi brakuje na tej malej mapce gdzie się bomby dostaję.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20213 l No i nie wydawało mi się. Licznik na ps5 pokazuje 8h. Na łatwym grałem i nic nie maksowalem. Tylko szybko fabuła xd