mozi 1 986 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 Ale po co się sracie ze ktoś przełączył na easy. Żyjcie i dajcie żyć… 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 222 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 i jeszcze ten Mario xddd Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 23 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: i jeszcze ten Mario xddd Jeżeli nie znasz speedrunerskiej sztuczki na tych schodach z Mario 64 to nie nazywaj siebie graczem xD Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 (edytowane) Skończyłem grę na hard. Poza kilkoma powtórzeniami na Toshim i ostatniej fazie głównego bossa poszło całkiem płynnie. Czas to ~18 godzin, teraz muszę dozbierać pojedyncze znajdźki czyli będzie 19-20. Czas przyzwoity i BARDZO miłe zaskoczenie tym tytułem. @Square pisałeś gdzieś wcześniej o różnicach master względem hard. Możesz przypomnieć ? Edytowane 19 stycznia 2022 przez giger_andrus 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 19 stycznia 2022 Opublikowano 19 stycznia 2022 Ta najbardziej odczuwalna to, że traci się odrobinę odwagi za każdym razem jak zostaniesz trafiony, więc nie raz może być sytuacja, że chcesz użyć specjala, ale nie możesz bo właśnie się oberwało. Inne różnice to trochę więcej zdrowia przeciwników np. trzeba dwa strzały z łuku zamiast jednego, no i biją też mocniej chyba. 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Przeskok hard -> master wcale nie jest jakiś bolesny. Dzisiaj po około 6-8 próbach padł Corrupt Woodsmith i jest to pierwszy przystanek na master mode. @Wredny myślę, że wielkim błędem było odpuszczenie tej platyny przez starego wyjadacza jak Ty. Może komuś przyda się filmik motywacyjny. 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 Poziom trudnosci? Hard duzo ciezsze niz Master. Po opanowaniu harda potem gramy w to samo, tylko z mniejszym marginesem bledu, ale jestesmy juz wyuczeni wszelkich zachowan wrogow i umiemy na to odpowiadac w dobrych momentach. Gdyby mozna bylo w Master grac na starcie, to by byl problem jak w "Give me God of War". Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Zacząłem swoje trzecie przejście i od razu mi się przypomniało jaki ten świat jest cudowny poziom hard wydaje się strasznie łatwy teraz. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Moja druga recenzja Brzmię trochę sztywno, ale jeszcze nie umiem inaczej. Merytoryka natomiast powinna być oka. Moje przemyślenia odnośnie gry, w których zawarłem również wątek, który toczył się przez to forum, a mianowicie o poziomie trudności Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Zapomniałeś wspomnieć o jedynej zalecie trybu 30 klatek czyli większej ilości Rotów na ekranie. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 A wiedziałem o tym nawet, ale tych Rotów i tak jest dużo w 60FPS, więc nie uznałbym tego za zaletę, tylko ciekawostkę Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Nie powiedziałbym czy dużo, bo może jakaś połowa czy coś, ale to najbardziej jest widoczne pod koniec gry jak już mamy uzbierane większość. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Roty biegające koło mnie deko irytowały. Tak więc nawet bym nie chciał więcej. Sama recka faktycznie dobra merytoryka, tylko ta ocena Jakby była wyższa to byłoby serce, tak jest plusik Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 W najnowszym patchu dodali nową czapkę dostępną do 15 lutego, plus naprawili jakieś bugi. Cytat This patch includes the following: Lunar New Year Tiger Hat Minor bug fixes https://www.emberlab.com/2022/02/02/patch-notes-1-15/ 1 Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Fajnie, może by tak akurat wrócić i przejść na masterze Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 18 godzin temu, balon napisał: Sama recka faktycznie dobra merytoryka, tylko ta ocena Jakby była wyższa to byłoby serce, tak jest plusik Stosuje sie do skali: 1-2 to badziewia 3 to badziewie, w które da się w ogóle grać 4 to meh, ujdzie, coś mogło z tego być 5 to typowy średniak 6 to gra, która ma coś w sobie, albo po prostu jest miodna, ale targają nią liczne problemy 7 to (naprawdę) dobra gra 8 to świetna gra, w której wady prawie nie mają dla mnie znaczenia 9 to istne kozaki trafiające w mój gust 10 to moje ulubione tytuły, które miażdżą mnie całościowo Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Zacząłem ogrywać...ależ to siadło. Niby wszystko w tej grze już kiedyś było, nie ma tu w zasadzie nic odkrywczego ale...no nie można się oderwać. Nie wiem czy to design poziomów, który jest imo fantastyczny tak pod kątem rozbudowania i dizajnu jak i klimatu samej miejscówki, czy może muzyka potęgująca klimat tej całej przygody czy oprawa sama w sobie. W tej cenie nie zagrac chociaż i nie sprawdzić to grzech. 3 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Wszystko razem tworzy ten świetny klimat. Cytuj
knotek 214 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 A dobry klimat to wiadomo, potrafi nawet przykryc techniczne wpadki Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 No wiadomo, gra nie jest idealna, ale mało jej brakuje. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Ostatnia faza ostatniej walki wydaje się banalna na replayu. Przychylam się do opinii, że po ograniu na hard, master mode nie sprawia wielkiego problemu. Piękna gra, pudełko leci na półkę, dzięki Ember Lab. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Na replayach wszystko wydaje się łatwiejsze. Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 @giger_andrus Dzięki, że można przejść na takim poziomie. Czy ja rozumiem, ze trzeba ją przejść na najwyższym poziomie by zaliczyć platynę? Bo jesli tak to czeka mnie ostre granie w ten tytuł Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Tak, platyna = przejscie na najwyższym poziomie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi