Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Dwa razy musisz przejść grę do platyny. Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 To żaden problem. Będzie więcej fanu z fajnej gierki Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Myślałem ostatnio o kolejnym przejściu, więc NG+ będzie grane. Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Pewnie dodadzą nowe itemki kosmetyczne na ng+, też bym włączył i może to zaliczył odrazu z przejściem na masterze. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 No ja liczę, że będzie nowy wyższy poziom trudności. Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Obejrzałem trailer to faktycznie sporo dodadzą. A ciekawi mnie czy ten samurajski skin Shadow na końcu trailera to jak mam Deluxe i aktywowane te pierdoły z niego kodem z pudełka to tak samo powinien być w update czy to jakiś steamowy ekskluziw. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Teraz o tym mówią jak zaraz skończę? Kurwa coraz częściej przekonuje się, że warto grać w gry dopiero rok po premierze. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 5 godzin temu, messer88 napisał: Obejrzałem trailer to faktycznie sporo dodadzą. A ciekawi mnie czy ten samurajski skin Shadow na końcu trailera to jak mam Deluxe i aktywowane te pierdoły z niego kodem z pudełka to tak samo powinien być w update czy to jakiś steamowy ekskluziw. To jest dla wszystkich co mają wersję Deluxe. Jak ktoś ma zwykłą to zawsze może zrobić upgrade do Deluxe i też dostanie. Szkoda tylko, że taka aktualizacja nie wleciała wcześniej, bo rzeczywiście sporo nowych rzeczy będzie. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 6 godzin temu, Square napisał: Myślałem ostatnio o kolejnym przejściu, więc NG+ będzie grane. Oj tak samo. Zachęcili mnie do ponownego przejścia. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Dzisiaj skończyłem. Kwesta fajna przygodówka. Spodziewałem się mniejszej gry jak the gunk, a okazało się, że jest całkiem rozbudowana pod względem mechanik, wielkości świata czy przeciwników. Na ekspercie były momenty gdzie dała popalić i aż nie chce myśleć co by się działo na masterze Studio od robienia trailerów a zrobiło tak zajebista grę. Winszuje i kibicuje kolejnemu projektowi. Uwielbia takie gry AA. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 Patch rocznicowy, będą polskie napisy. Cytat To celebrate our upcoming Steam release, the Kena experience has been expanded with many new features including: New Game+, Spirit Guide Trials, Kena Outfits, Charmstones, Accessibility features, and more. We hope you enjoy exploring your journey in Kena’s world! Wishlist now and stay tuned for more updates as we prepare for this exciting Steam launch coming September 27th! The Anniversary Update with Steam launch includes the following new features and updates: New Game+ New Game+ will become available after completing an initial playthrough – replay the main story while keeping all collected Rot, abilities, and upgrades. Most New Game+ combat encounters have been updated with new enemies and modified compositions. Special Green Chests with collectibles will become available in New Game+. Many bosses will include new attacks in New Game+. Spirit Guide Trials & Outfits Spirit Guide Trials offer unique challenges to test your skills and earn rewards. Interact with the carving behind the Mask Shrine to take on new Trials as they become available throughout your adventure. Unique Kena Outfits with color variants can be unlocked by completing Spirit Guide Trials and Bonus Objectives. Charmstones, Abilities, & Hats Equipable Charmstones have been hidden throughout the world that will modify Kena’s abilities by granting unique combinations of advantages and disadvantages in combat. Two new Bomb Ability upgrades have been added – Splatter Bomb and Split Bomb. New Rot Hats have been hidden throughout the world. Enhanced Photo Mode Photo Mode has been enhanced with Lighting Setups, Camera Animation, and more. Brand new Poses have been added to Photo Mode. Settings Apprentice Spirit Guide, a new difficulty setting, offers a balance between Story Mode and Spirit Guide settings. Text localization for Polish language has been added. DLSS and Dynamic Resolution support has been added. (PC Only) Accessibility Features UI scaling. Automatic sprint. Subtitle size and background opacity. Toggle input functionally for multiple abilities. Deluxe Edition: Kena: Bridge of Spirits Original Soundtrack has been expanded and remastered. The Shadow outfit has been included as a Deluxe Edition exclusive. This patch also includes the following fixes: Pre-rendered cutscenes are rendered at higher frame rate to fix frame pacing issues. Difficulty balancing has been improved. 1 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 15 września 2022 Opublikowano 15 września 2022 Miło że będzie PL.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Tak w sumie to nie wiem czy odpalanie NG+ na master to będzie dobry pomysł xd Cytuj
ASX 14 715 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Przydałoby się jakieś DLC, takie dodatki w stylu new game+, napisów czy skórek postaci to zbyt mało by zachęcić mnie do powrotu, zwłaszcza że gra jest bardzo liniowa więc kolejne przejście wyglądałoby tak samo jako pierwsze. No ale jak ktoś do tej pory nie zagrał to taki jubileuszowy patch spoko Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 https://blog.playstation.com/2022/09/23/crafting-kena-bridge-of-spirits-new-outfits-for-next-weeks-anniversary-update/ 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 update można już zasysać niecałe 20GB, brak nowych dzbanków 1 Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Super. Może teraz to ruszę w końcu. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 2 godziny temu, Figuś napisał: brak nowych dzbanków Szkoda, że nie dodali nic za wyzwania i NG+. Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Nowe mobki od początku przed wioską już atakują xd Nie będzie chyba tak łatwo teraz, bossfighty pewnie tak samo mogą być zmodyfikowane. Ale kurde jak to wygląda na oledziku Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 No bossowie mają nowe ataki z tego co pokazywali. Na jakim poziomie lecisz NG+? Ja chyba zostanę przy Master, to może będzie wyzwanie. Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Na master, wcześniej raz tylko skończyłem na expercie grę. W wiosce są też challenge, za które można odblokować nowe stroje. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Najpierw chyba właśnie wyzwań spróbuje, potem NG+. No szkoda, że nie dodali pucharków. Cytuj
messer88 6 582 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 Zrobiłem ten pierwszy to miejsca na błędy raczej nie ma jak się chce zmieścić w wymaganiach, no ale też nie trzeba bo strój można i bez tego odblokować. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 27 września 2022 Opublikowano 27 września 2022 No ja tam będę chciał zrobić wszystko. Nie pamiętam czy jednej przeklętej skrzyni nie zostawiłem na Masterze, ale coś mi tam świta, że to zrobiłem przy okazji jak dawali jakieś czapki, muszę sprawdzić. A jak nowe ruchy, dają radę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi