creatinfreak 3 855 Opublikowano 5 maja 2023 Opublikowano 5 maja 2023 Jest jakieś potwierdzenie? Cytuj
mario10 548 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Zacząłem wczoraj przygodę z Keną i powiem Wam, że bardzo fajna gierka. Co prawda dopiero mam godzinkę gry i tam szukam tego brata tych dzieci, ale gra piękna i taka dobra propozycja po dłuższych i bardziej skomplikowanych grach. Momentami potrafią mnie dojechać jak tych pionków jest większa ilość. Walczę głównie wykonując uniki bo parowanie na razie mi nie idzie i nie mogę wyczuć okienka. Świetna zabawa się szykuje Cytuj
mario10 548 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Na początku są dostępne 3 więc ten środkowy. Polecasz podbić na wyższy? Na razie dopiero się ogrywam choć sam lubię wyzwania w grze. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Hard jest przyjemnie wymagający więc polecam. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 A przetestuję jak się od niego zacznie to człowiek się przyzwyczai Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Jak będziesz chciał to lepiej leć na najwyższym dostępnym bo jest spoko, potem odblokujesz mastera i będziesz miał obcykane co i jak. Ja się dalej za to nie zabrałem. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ja teraz skończyłem Wieśka 3 z dodatkami i leczę smuteczek po zakończeniu przygody Keną i powiem szczerze, że bardzo mi się podoba. Świetna kolorowa gra i myślę, że wsiąknę bo mam dopiero początek Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ja wczoraj też pierwszy raz zagrałem w Kenę z pół godzinki. Byłem zaskoczony jak przy pierwszym bossie szybko zycie ubywa. Gierka wydaje się fajna tylko zupełnie nie trafia w mój gust, nie lubię takich słodkości i nie wiem czy będę grał dalej Pomysł ze zbieraniem tych czarnuchów które dają różne umiejętności bardzo fajny. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ja swego czasu byłem fanem jrpg więc słodkości mi leżą, a Kena co prawda nie w aż tak słodkim klimacie, ale cieszę oczy jak wygląda fajnie ta gierka Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 A co tam takiego słodkiego poza tymi czarnymi glutami? Grafika jest kreskówkowa w stylu, ale stonowana i nie przesadza z kolorami, już Diablo III jest bardziej słodziaszne. A sam klimat to dla mnie raczej przygnębiające post-apo, heh. 2 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 No jak ktoś nie lubi takich animowanych klimatów to gra zapewne go nie wciągnie. Zmieniłem sobie poziom trudności na ekspert i faktycznie trochę wrogowie są bardziej agresywni i zadają większe obrażenia, ale gra się dobrze. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Odwaga ładuje się tylko jak zadajesz obrażenia, więc jest to dość znacząca sprawa. Na Mistrzowskim dodatkowo się ją traci obrywając. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 A widzisz tego nie zauważyłem pograłem też niedługo i grało mi się spoko. Zobaczymy jak będzie później Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 11 maja 2023 Opublikowano 11 maja 2023 Zacząłem na ostatnim poziomie trudności z dostępnych ale przy pierwszym subbossie musiałem zmienić jeden niżej. Ogólnie to początek jest najtrudniejszy przez brak skilli ale potem też trzeba się pilnować jak mobki rzucają projectile w czasie walk. Cisnę dalej bo jest fajnie. Dwa pytania: te niebieskie kryształki to tylko do kupowania czapek i strojów? NG+ coś wnosi więcej/przenosi skille czy wszystko trzeba od nowa cisnąć? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 11 maja 2023 Opublikowano 11 maja 2023 Kryształki tylko do zakupów. Na NG+ masz wszystko dostępne co miałeś, są nowi przeciwnicy, bossowie mają nowe fazy i dodatkowe przedmioty do zebrania z tego co pamiętam. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 11 maja 2023 Opublikowano 11 maja 2023 Ja teraz śmigam po tym lesie i świątynia boskiego drzewa jest na tapecie. Ale jak to ogarnę bo faktycznie jak wrogów jest dużo to potrafi być trudniej, to wrócę bo widzę, że nie mam poodkrywane miejscówek np punktów medytacji czy tych doręczeń. Gra mi się bardzo fajnie bo to taka gra na prawdę przyjemna. Młot z rotami fajna sprawa bo odblokowałem Miła odskocznia od rozbudowanych gier, choć kilka razy już coś pominąłem i przypadkiem przy kolejnym przechodzeniu danego fragmentu mapy coś znajduję. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Skończyłem historię Taro o ile walka idzie mi super to w tych znajdźkach jestem lamus Znalazłem tylko jedną pocztę do dostarczenia i chyba 2 punkty medytacji, najlepiej mi idą roty, i te kwiatowe kapliczki, a mimo iż mapa nie jest jakoś szczególnie wielka potrafią być niektóre rzeczy nieźle schowane. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 W każdej sekcji masz info ile czego jest, więc można łatwo śledzić gdzie czego brakuje. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Tak wiem o liście, ale później trzeba to odnaleźć Gra jest dobra i niektóre przeklęte skrzynie są wymagające, ale pięknie jest zrobiona ta gra. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 32 minuty temu, mario10 napisał: niektóre przeklęte skrzynie są wymagające, ale pięknie jest zrobiona ta gra. Jedna ukryta w wiosce była dla mnie najtrudniejsza. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Trochę mnie irytuje ten brak chronologii w tym sensie, że obleciałem las i teraz mogę pootwierać dodatkowe miejsca w wiosce, w tej pierwszej nie mam wszystkiego odkrytego i sporo mi tam zostało, a teraz poszedłem do drugiej gdzie zaczyna się misja dla Rzemieślniczki. Wolałbym czyścić wszystko od razu i dopiero przechodzić do kolejnego obszaru, ale na razie jeszcze mnie to na tyle nie denerwuje żeby odpuścić bo zabawa jest fajna. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 maja 2023 Opublikowano 12 maja 2023 Jak coś jest za trudne to zawsze można się wrócić. Ja tak zrobiłem na Master w Wiosce jak są te trzy skrzynie w domku, przy pierwszej wizycie było tam ciężko będąc mało dopakowanym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi