Daffy 10 553 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Świetny tytuł, podobnie jak HiFi Rush to przedstawiciel starej szkoły robienia gierek, która obecnie ma najwięcej przedstawicieli stety/niestety głównie w indykach 1 Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Bo jakby to były AAA to nie byłyby tak fajnie staroszkolne Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Jakby było AAA to by musiało spełnić dzisiejsze „standardy” Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia (edytowane) I bardzo dobrze, że to nie jest aaa i nie jest kolejnym assassynem. Ja tam grałem na hardzie i było wyzwanie. Miałem dwa momenty, że już myślałem o obniżeniu trudności, ale dałem radę Bardzo polecam bociarskim ograć tą perełkę. Edytowane 20 kwietnia przez creatinfreak Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia O co chodzi tutaj z tym graniem na easy? Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Doncia bejbe doncia grał na easy i mówił, że gra nie stanowi wyzwania co sprowokowało reakcję forumka celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Gierki to nie przelewki. 1 Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Still better then Doom ETERNAL na easy Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Jak grać aby nie wystawić się na śmieszność? Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca no i potwiedzone, premiera 15 sierpnia Cytuj
mario10 516 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Fajnie, że na X też wyjdzie bo to świetna gierka. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Też polecam, bardzo fajna gierka i nie była droga na premierę. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Potwierdzam to, co koledzy napisali. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Ciekawe nad czym tam teraz pracują. Biorąc pod uwagę, że Kena to ich pierwsza gra, to może być interesująco. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia kupione za 91 try, zobaczymy ile wart jest ten ex-ex bez playstation tax. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Kena zawsze bedzie warta każdej wydanej złotówki. 1 Cytuj
mario10 516 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 2 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): kupione za 91 try, zobaczymy ile wart jest ten ex-ex bez playstation tax. Będziesz pan zadowolony Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Za dobra gra na tak ciasny umysł. 1 4 1 Cytuj
Saix 2 Opublikowano sobota o 11:42 Opublikowano sobota o 11:42 Gra, która spodobała mi się od pierwszego trailera. Czasem są tytuły (i nie tyczy się to tylko gier), które wywołują uczucie pewności co do podjęcia zakupu. Trochę lat minęło odkąd mogłem ograć Kenę i to co słyszałem lub czytałem o niej tylko utwierdzało mnie w tym przekonaniu. Uwielbiam eksplorację w grach połączone z wyzwaniem i tutaj to dostałem. Mam nieodparte wrażenie obcowania z takim baśniowym souls-litem. Walka bywa wymagająca choć nie zrobimy tutaj buildu czy jakiegoś ataku dającego wyraźną różnicę w obrażeniach wykorzystując jakieś podatności. Nie liczę tutaj wybranych punktów na ciele wroga. Jedyną taką rzeczą będzie połączenie uderzenia w słaby punkt wraz z wykorzystaniem jakiegoś ataku specjalnego. Eksploracja jest ok i chcąc wszystko odwiedzić trzeba będzie do niektórych miejsc wracać. Są wyzwania czasowe. Różnorodność w zachowaniu bossów. Naprawdę ładna muzyka. Historia być może skierowana do młodszych ale nie infantylna. Wszystko wydaje się tutaj spinać po prostu. Jak na debiut jest naprawdę dobrze i z tego co czytam jest sens grać ponownie na NG+ co bardzo mnie cieszy i zabiorę się za to na dniach. Minusy? Dla mnie przede wszystkim boss rush jaki pojawia się pod koniec. Dziwny jest też ruch postaci w swobodnym ruchu, taki jakby lekko ociężały start miała ale w walce jest już wszystko ok. Być może też czepialstwo ale lubię również wybory fabularne w grach, nawet niewielkie, nie mówię by dawać tutaj koło wyboru jak w Mass Effect. Czy chciałbym drugą część? Pewnie. Jak wiele nowych i udanych marek dostajemy coś co jest miłym zaskoczeniem, gdzie wiele elementów jest wykonanych naprawdę dobrze a przy tym widać tę możliwość "popchnięcia" tego dalej w kwestii rozgrywki. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi