mario10 583 Opublikowano sobota o 11:13 Opublikowano sobota o 11:13 To ogólnie jest piękna gra i sam klimacik wylewa się z ekranu, ale to pozory bo przy pierwszym przejściu też trochę się napociłem z niektórymi bossami Cytuj
Daffy 10 826 Opublikowano sobota o 12:20 Opublikowano sobota o 12:20 Cudowny tytuł, mega mam ciepłe wspomnienia o nim. Cytuj
dominalien 313 Opublikowano sobota o 12:46 Opublikowano sobota o 12:46 13 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Po godzinie na dzisiaj muszę skapitulować, Skażona Rzemieślniczka daje wycisk bardziej niż wszyscy bossowie w Dark Souls. Jutro do niej wrócę. Na którym poziomie trudności? Cytuj
Czoperrr 5 454 Opublikowano sobota o 13:39 Opublikowano sobota o 13:39 52 minutes ago, dominalien said: Na którym poziomie trudności? Przewodnik dusz, ale już przeszedłem. Cytuj
dominalien 313 Opublikowano sobota o 18:29 Opublikowano sobota o 18:29 (edytowane) Hmmm, nie pamiętam który jak się nazywa. Walki z bosami w Kenie są zdecydowanie głównym punktem programu, może kiedyś spróbuję jeszcze na najwyższym poziomie trudności. Ten na którym grałem za pierwszym razem (jeden niżej od najwyższego) był bardzo wymagający. Edytowane sobota o 18:30 przez dominalien Cytuj
Square 8 976 Opublikowano sobota o 22:31 Opublikowano sobota o 22:31 Obecnie jest łatwiej, bo doszły nowe bardzo dobre skille dla bomb, no i amulety. Cytuj
BRY@N 1 904 Opublikowano wczoraj o 10:47 Opublikowano wczoraj o 10:47 (edytowane) Przy walkach faktycznie trzeba się napocić ale jak znajdziesz sposób to jest trochę łatwiej. Edytowane wczoraj o 10:47 przez BRY@N Cytuj
balon 5 397 Opublikowano wczoraj o 11:24 Opublikowano wczoraj o 11:24 Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Kena ? mega gierka. Bez wielkiego świata, bez online pierdół, śliczna, skondensowana, czasami wymagająca, ale nie frustrująca. Dla mnie to taka modelowa gra video. Były jakieś wzmianki o drugiej części? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi