Opublikowano 13 czerwca 20213 l 35 minut temu, balon napisał: No animacja ma korzenie w gierkach z PS2 No mi się w głowie pojawiła jeszcze większa prehistoria
Opublikowano 20 czerwca 20213 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: To multiplatforma, spokojnie franek Gra na Xie wychodzi jakoś później?
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Niestety wiele gier które wychodzą na PC nie trafiają automatycznie na xboxa.
Opublikowano 27 lipca 20213 l Jeszcze "tylko" 4 tygodnie. Ciekawe czy dostaniemy State of Play przed premierą.
Opublikowano 28 lipca 20213 l A jeszcze dzisiaj se myślałem, że dodatek do GoT mógłby wyjść później, bo Kena będzie cztery dni później.
Opublikowano 28 lipca 20213 l no było do przewidzenia to wszystko, ale to trzeba być ludwesdramusem, c'nie a tak już bardziej serio, to w sumie im dłużej od zapowiedzi, tym i coraz chłodniejszym okiem patrzę na ten tytuł - no szczerze mówiąc to coraz bardziej myślę, że będzie to ladna, ale niestety średnia, gierka
Opublikowano 29 lipca 20213 l Bardzo dobry ruch. GoT głównie wygrywało u publiczności, więc u klienta. Kena mogła by trochę przepaść w okolicy premiery dodatku do GoT. Wrzesień jest praktycznie wolny, oprócz Deathlopa, który też będzie na PC.
Opublikowano 29 lipca 20213 l I jak trzeba poczekać miesiąc dłużej to jednak się rozmyślasz i nie czekasz? Szkoda, ale po prawdzie to mam w co grać i nie pali mi się do Keny. Opóźnienie troszkę zabolało, ale na czillu dolecę sobie do września. Lepiej tak niż miała by wyjść Cyberkena.
Opublikowano 29 lipca 20213 l Teraz, Bzduras napisał: I jak trzeba poczekać miesiąc dłużej to jednak się rozmyślasz i nie czekasz? a gdzie napisałem że już nie czekam i się rozmyślam?
Opublikowano 29 lipca 20213 l 26 minut temu, Bzduras napisał: Użycie słowa "czekałem" sugeruje, że już przestałeś. za bardzo analizujesz i niepotrzebnie łapiesz za słówka nie mam zamiaru tłumaczyć się z czegoś czego nie powiedziałem, ale dla twojego spokoju mogę napisać że wciąż czekam z ciekawością na to co wyjdzie z tej gierki