Skocz do zawartości

Star Wars Squadrons

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Kiedyś się ogra na PC singla za maks 50zł. Na joysticku lepiej mi to wejdzie.

Na PC to pewnie będzie day one w abonamencie.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• co ty pyerdolisz w ogóle 

• wydaje mi się, że często tak jest, że wrzuca się babe, bo tak kazali "producenci", a później ta baba jest mało wiarygodna w tym co robi. Dlatego zawsze jest śmieszkowanie, że o "baba" to będzie dramat

Opublikowano

Nie przypuszczałem, że to powiem, ale wszystko co do tej pory wiadomo o Squadrons coraz bardziej mnie nakręca na tę grę. Chyba wleci day one razem z jakimś joystickiem. :banderas:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem zapro do zamkniętych testów, trwają od 24 do 28 lipca, niestety pograć mogę dopiero 28 :/

Opublikowano

A mi nie dali penisy. :( 

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

A mi nie dali penisy. :( 

Przy wyborze platformy, PC były już niedostępne, tylko PS i XO

Ja w spamie miałem wiadomość, rejestracja kończy się dzisiaj

Opublikowano

To kto dostał zaproszenie niech zda później relacje. ;)

Opublikowano

Z tym zarządzaniem systemami myśliwców to będzie super sprawa, nie spodziewałem się czegoś takiego. Oglądam dalej. 

Do tej gry to tylko by się przydał joystick porządny z przepustnicą. 

Edytowane przez messer88

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Z tym zarządzaniem systemami myśliwców to będzie super sprawa, nie spodziewałem się czegoś takiego.

Z tego co wyłapałem to jest to zerżnięte z Elite Dangerous ale uproszczone, nie żeby to było coś złego :) fajnie że się na nich wzorowali

Opublikowano

Pewnie żaden sim z tego nie będzie ale typek mówił też że jest temu daleko od arcade latanka z battlefrontów. Jak dla mnie brzmi super. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Krótkometrażówka lepsza niż cała ostatnia trylogia:reggie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nope. Jak czytam internety to Jedi Fallen Order miał embargo do dnia premiery więc tutaj może być podobnie. 

Opublikowano

Ok, GameInformer mnie przekonał. Miałem wziąć jedna z tych gier na premierę - Squadrons albo Mafie. Ta druga na razie odpuściłem a tu czekałem do ocen kilku serwisów. 

https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-4/gry-playstation-4/gra-ps4-star-wars-squadrons

I załapie się jeszcze na preorder z koszulka :D Polecam, jeszcze pare godzin zostało. 

Opublikowano

Ten ostatni filmik xD czy w tym uniwersum istnieja biali mężczyźni albo mezczyzni nie zdominowani przez kobiety? XD

Opublikowano

Star Wars: Squadrons Will Reach PS5 And Xbox Series X, But It Won't Be A Next-Gen Upgrade

Star Wars: Squadrons won't be getting a PS5 or Xbox Series X upgrade for now, but a current-gen version will make its way to next-gen consoles.

:(

Opublikowano

Podobno niesamowicie w to się gra na vr. Obadam przy pierwszej obniżce

Opublikowano

a masz ps4 pro czy zwyklaka? Interesuje mnie jak na zwykłym to wygląda.