Aleks 488 Opublikowano 28 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2021 Post pod postem, ale kolejne pytanie. Sprawa dotyczy Series X, FIFA 21 i kanapowego grania pvp. W poprzednie edycie, na PS4 nie miałem problemu z ustawieniem klawiszologi do konkretnego pada. Zmieniało się przypisane przyciski, zapisywało jako własne a, b... I czy w meczu towarzyskim, czy turnieju każdy mógł wybrać ustawienia pod siebie. No teraz mam spory problem. Zmiana ustawień dla jednego gracza prowadzi do takiej samej zmiany drugiemu użytkownikowi. Próbowałem na czterech padach, na różnych profilach (zalogowany na konto, jako gość...) i nie działa. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Nikt nie gra ze znajomymj przed jednym telewizorem na różnych ustawieniach pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Ode mnie wszyscy grają na tych samych ustawieniach od lat, więc z klawiszologią nie ma problemu. Jedyne co mnie wkurwia, to to, że nie zapisują się żadne ustawienia kontrolera(precyzyjne wykończenie, trener np.) na innym profilu niż główny. Symbol zapisu niby się pokazuje, ale jak wróci się do ustawień, to wszystko jest znowu powywracane do góry nogami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 To jest jakaś porażka, że nie można zagrać z własnymi ustawieniami pada Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 No ścierwo przeokrutne ta fifka. Najlepsze jest to, że zwykła wersja jest lepsza od next genowej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 FIFA to jedno, ale w poprzednią edycję na PS4 nie ma problemu z dostosowaniem pada. Problem jest chyba tylko na X. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Tylko, że na premierę to normalnie działało na xboxie. Można było zapisać ustawienia oddzielnie dla każdego profilu. W kolejnych patchach to zjebali Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 To może kiedyś naprawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2021 Ale kekłem mocno. Ja już na nowe patche do 21 bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2021 Była w GP, to ściągnąłem. Generalnie nie widzę czym się różni od FIFY 17 czy tam 18, ostatniej w którą intensywniej grałem. Ani w 14 czy 13, ostatniej, przy której się dobrze bawiłem. To jest jakaś masakra, gra jest tragiczna, wygląda i rusza się jak 10-latka z dałnem, którą nasmarowano masłem orzechowym i spuszczono po torze saneczkarskim. Czyli nie wiem jak, pewnie szybko i odbijając się. Gracze, którzy w to grają, to debile xD PES jest tylko o ciut lepszy, bo w 2 czy 3 osoby się spoko gra, ale FIFA jest tragiczna zarówno w multi jak i w singlu. Taka jest moja prawda futbolu. Pluję na te piłki, chyba czas odkurzyć buciki do piłki i pochodzić na orlik, bo symulator EA się posypał. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 A ja odpaliłem FIFE 18 tryb World Cup i tam murawa jest zdecydowanie ładniejsza niż w fifa 21 na ps5 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 ja nie rozumiem, jak można dać fifie 21 na konsole next gen ocenę powyżej 3/10 to jest crap największy jaki wyszedł od EA, jeżeli chodzi o fify w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Najmutniejsze jest to że oni będą klepać te fify po kolei aby doić graczy bo o nic innego im nie chodzi. Zaraz będzie zapowiedź Fifa22, 23, 24, 25 albo nowych wersji Legacy czy tam Ultimate (jak tam sobie nazwą) z tzw "rewolucyjnymi" zmianami w mechanice, grafice i tym samym zdzierstwem na paczkach FUT dla naiwniaków co poprzednio. Naiwniaki i tak kupio i bedo przeżywać po ile to top piłkarze nie chodzą w czasie gdy EA dla swoich znajomych będzie dawała paczuszki za darmo Dla mnie ta seria zdechła po F20 - ostatniej dość udanej odsłonie w jaką grałem. Dopóki nie przebudują mechaniki, modelu biznesowego, nie mam zamiaru tytać nowych części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2021 (edytowane) Gierka wpadła w gamepassie. Pograłem trochę sezonów. Na początku swoją ukochaną drużyną (4*). Szybko okazało się, że w 90 proc. przypadków gram z przeciwnikami, którzy mają po 5*. No to wybrałem sobie drużynę 5*, którą lubię. Jak zobaczyłem co w tej grze wyprawia Mbappe to stwierdziłem, że spróbuję. Właśnie wygrałem 6. mecz z rzędu. Strasznie przegięty typ. Laga na niego i bramka wpada. Rozumiem bycie twarzą gry etc., ale to jest absolutne przegięcie. Edytowane 15 maja 2021 przez Wilk_Zly Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2021 Ja gram ostatnio w FUT w FIFE 21 od kiedy weszla do Game Passa i jest ok, gra mi sie troche lepiej niz w zeszloroczna edycje. Jak by ktos chcial zagrac w co-opie albo zwykly mecz to niech daje smialo znac, poza tym ciekawe jak wyszly kobiety w tej czesci Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 20 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2021 Wybitna gierka. Stwierdziłem, że pogram online. Jako, że nie jestem krową do dojenia poszedłem w sezony. Jako prawdziwy Polak, stwierdziłem, że pogram Polską xD. ---> filterek: restrykcyjne szukanie. To se pograłem z Man. City i Francją. OK. Stwierdziłem, że zejdę niżej. Wziąłem Arkę Gdynia. Pierwszy przeciwnik: Polska. Drugi przeciwnik: Roma. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 Jak już się ogarnie grę obronną to można czerpać z tej gry jakąś przyjemność, no ale kurde, dalej nie mogę nie widzieć tego, że CPU praktycznie nie używa dośrodkowań. xd Jak tak duża firma, tak popularna marka, może mieć aż taką rażącą ułomność od premiery aż do ostatniego patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi