Opublikowano 26 lipca 20204 l Obecnie FUT to teraz ligi weekendowe. Division Rivals i Squad Battles to tryby w które nie opłaca się grać bo to strata czasu i bez płacenia za FIFA Points, ciężko będzie dorównać składom oponentów.
Opublikowano 2 sierpnia 20204 l Można spokojnie włączyć trailer 20tki, będą te same 2 animacje bramkarza na krzyż, nic nie zmieniony Gameplay, (pipi)owy Fut, już nawet EA się z tym nie kryje, że w tym roku nie wiele się zmieni. Do uslyszenia za Kolejny rok
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l PES stracił licencję na Inter i Milan, a FIFA już nie tylko na Juventus, ale też AS Romę
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l Trailer fajny, a potem otwieram kilka paczek i pamiętam dlaczego nie lubię EA
Opublikowano 22 września 20204 l Jest jakieś info ile grania dostaniemy w ea access? Bo mi ziomek mówi coś ze w tym roku 20h a nie 10h jak zawsze i nie wiem czy nie (pipi)i głupot.
Opublikowano 22 września 20204 l @erykgx Cytat EA Play Members will be eligible for a 10 hour trial of the full release version of FIFA 21 around a week before the full release of the game, with many outlets rumouring this to be around October 1st.
Opublikowano 22 września 20204 l Kurde no ale info co tam na nextgenie będzie to by mogli dać a tak to beka straszna bo nawet dema nie będzie w tym roku
Opublikowano 1 października 20204 l 1 hour ago, krzysiekp392 said: 3:46 najlepsze! co te EA wyprawia lol Gra kupiona, EA play kupiona na miesiąc żeby szybciej moc zagrać, dzisiaj już będę testował FUT
Opublikowano 1 października 20204 l Najgorsze, że te kurwy dalej strzałów z daleka nie poprawili. No i te wyjścia zawodnikami będą mocno op.
Opublikowano 1 października 20204 l Można już pobierać, mi udało się przez apkę ea play, ale działa dziś to tak samo (pipi) jak wczoraj web app, można spróbować też przez sklep na xboxie jak nie będzie działać apka ea.
Opublikowano 1 października 20204 l Mocno zmieniony gameplay. Przynajmniej w FUT. Piłka odskakuje, gra się mocno inaczej niż rok temu.
Opublikowano 1 października 20204 l Jest ok, ale trochę balansu brakuje bo ciezko sie gra jak obrońca potrzebuje 3-4 sekund żeby zmienić kierunek co napastnik zrobił w 0.5 sek
Opublikowano 2 października 20204 l ta część to będzie straszny balas, nie gra się w to za ciekawie, taka FIFA 20,5, gameplayowo nowości naprawdę garstka - kilka nowych skilli, cieszynek, a reszta to zabawa suwakami typu "ok to teraz damy mocniejszy pressing CPU" "główki będą teraz wchodzić, a strzały z dystansu nic" itp itd. oczywiście sam feeling jest inny bo waga piłkarzy jakby inna i kolizje jakby inaczej liczone, bardzo się liczy fizycznosć grajków bo bez żadngo przycisku mogą odebrać piłkę po prostu będąc dobrze ustawionym... feeling inny ale nie ma mowy o uczeniu się gry od nowa. zresztą na poziomie legendary CPU odwala takie raczysko że aż oczy przecierałem, cpu robi akcje jak 12letni youtuber z dragbackami, ball rollami i szukaniu gwarantów z mega ping pongiem przed polem karnym, w sumie dobra zapowiedź tego co czeka później w online =) cała para poszła jak zawsze w FUT - promowany mocno tryb coop, jakieś modyfikacje własnego stadionu, wyzwania społecznościowe, EA wie że tu jest piniondz to FUT zawsze będzie dopieszczany ale grając w to mam wrażenie że to było już robione na odwal, nie wiem może na nextgenie chociaż oprawa będzie mocna, bo na razie w to gram tak z braku laku, chciałbym żeby ta wersja ngen miała coś więcej niż cieszynka selfie i 2 nowe triki na krzyż
Opublikowano 2 października 20204 l skoro już gracie, te nowe animacje i inne pierdoły to z wersji PS4, czy te urywki są z wersji next gen?