Labtec 3 645 Opublikowano 3 października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 października 2020 Nie zauważyłem dużo nowych animacji wiec pewnie next-gen, jedyne dobre to można samemu ominąć replay gola strzelone przez rywala online Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 października 2020 Szkoda, że przez ten cały e-sport EA zaorało strzały z dystansu. W 20 prawie nie istniały, w 21 to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 października 2020 Recki wjechały no i jest jak można się było spodziewać - słabo. Średnie na poziomie 73-72. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 6 października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 października 2020 3 hours ago, Bartg said: Recki wjechały no i jest jak można się było spodziewać - słabo. Średnie na poziomie 73-72. No to jest FIFA 20.5......fani będą dalej grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Jutro premiera i nie wiem, czy brać 21 teraz, na PC, czy poczekać i kupić z next-genem. Żadnych informacji o różnicach między wersjami i albo czkekają z tym na premierę Xboksa, albo poza kilkoma nowymi animacjami i grafiką większych różnic nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Ale na PC będzie wersja z xone/ps4. Więc jak planujesz next gena to odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 No właśnie wiem i nie przeszkadza mi różnica, jeśli to będzie TYLKO lepsze oświetlenie + dosłownie kilka nowych animacji - wtedy bym wersji na next gena w ogóle nie kupował i już jutro sobie grał na PC. Grafika to sprawa drugorzędna, gorzej, jak kupię grę na PC, a okaże się, że na nowych konsolach to inna gra pod względem gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Na PC bym nie brał, chyba ze kupisz miesiąc Origin Acess Premium i ograsz sobie plus inne tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 No właśnie wiem i nie przeszkadza mi różnica, jeśli to będzie TYLKO lepsze oświetlenie + dosłownie kilka nowych animacji - wtedy bym wersji na next gena w ogóle nie kupował i już jutro sobie grał na PC. Grafika to sprawa drugorzędna, gorzej, jak kupię grę na PC, a okaże się, że na nowych konsolach to inna gra pod względem gameplayu.O stary, po 11 latach z FIFA na konsoli, w styczniu wróciłem do PC bo zostałem bez konsol i uwierz... nie chcesz tego doświadczać Tak żenująco niskiego poziomu graczy nie spodziewałbym się nigdy. Wszyscy w to grają na konsoli. EA to wie, dlatego ma w dupie wersję na PC. Zresztą to samo było w 2008 roku jak konsole dostały nowy silnik, a PC długo długo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 To ktoś gra w FIFE na PC? Ja taki hype na nową FIFE mam średnią na jeża, ale jak nie wezmę jej na premierę to będzie niemal pierwszy raz o FIFY 07. Raz tylko zrobiłem skok w bok w 2014 albo 2016 dla PESa (ten z Naymarem na okladce). Zmiany pewnie kosmetyczne ale uzależnienie to uzależnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 8 minut temu, Voytec napisał: ale uzależnienie to uzależnienie... Dokładnie. Ja jutro idę odebrać swoją kopie na xboxa za 199 plnow, a w niedziele całodzienny turniej z kumplami Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 A gdzie jest za 2 stówki? Najtaniej na konsole widziałem 230 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 na euro jest (była?) jakaś promka ze każda podstawka za 199 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Ta. Były kody dla pepperowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: O stary, po 11 latach z FIFA na konsoli, w styczniu wróciłem do PC bo zostałem bez konsol i uwierz... nie chcesz tego doświadczać Tak żenująco niskiego poziomu graczy nie spodziewałbym się nigdy. Wszyscy w to grają na konsoli. EA to wie, dlatego ma w dupie wersję na PC. Zresztą to samo było w 2008 roku jak konsole dostały nowy silnik, a PC długo długo nie. U mnie to w tej chwili jedyna opcja, bo na ten moment też nie mam żadnej konsoli i dopiero next gen wjeżdża na premierę - o ile dostanę go u siebie bezpośrednio w jakimś sklepie. A w FIFę chciałoby się już pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Kariera i inne takie tryby singla chodzą lepiej i szybciej na PC, ale jeśli ktoś chce grac online a szczególnie FUT to tylko konsola, większy market, cheaterzy nie rozłączają gry itp,itd Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 w fifę 20 pograłem tylko w voltę z tych 10 h z ea access, w fifę 21 nie mam ochoty grać dalej po jednym meczu. Rok z PES 20 i zakup next gena i dopiero Fifa 22 lub PES 22. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 8 października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 października 2020 Ciekawe czy w pudelku jest jakis kod na pobranie nextgenowej wersji czy wystarczy wlozyc plytke. Przez ten miesiac do premiery nextgenow to niejednemu psycha peknie przy fut champions i sie kupi elegancko uzywke za 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 No to instalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 ciekawe, czy jest tutaj na płycie już next-genowa wersja (ulepszenie), czy trzeba będzie pobierać na XSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 hour ago, krzysiekp392 said: ciekawe, czy jest tutaj na płycie już next-genowa wersja (ulepszenie), czy trzeba będzie pobierać na XSX Nie sadze ze next-genowa wersja już jest skończona, wiec pewnie będzie trzeba pobierac, na current-geny to taka FIFA 20.5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Godzinę temu, Labtec napisał: Nie sadze ze next-genowa wersja już jest skończona, wiec pewnie będzie trzeba pobierac, na current-geny to taka FIFA 20.5 W sumie zależy, bo jeśli w tym roku next gen w wykonaniu EA to będzie nowe oświetlenie, bardziej zielona murawa i dosłownie kilka nowych animacji, co jest całkiem możliwe, biorąc pod uwagę, że przejście jest darmowe, to może być już na płycie, a do pobrania będzie tylko patch. Za miesiąc premiera konsol, a oni nic jeszcze nie pokazali, żadnej zajawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 1 minute ago, krzysiekp392 said: W sumie zależy, bo jeśli w tym roku next gen w wykonaniu EA to będzie nowe oświetlenie, bardziej zielona murawa i dosłownie kilka nowych animacji, co jest całkiem możliwe, biorąc pod uwagę, że przejście jest darmowe, to może być już na płycie, a do pobrania będzie tylko patch. Za miesiąc premiera konsol, a oni nic jeszcze nie pokazali, żadnej zajawki. Nie wydali dema, bo powiedzieli ze chcą się skupić na next-genach https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1308137708024401920?s=20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 Tam jest napisane, że chcą skupić się "na obecnych i next-genowych konsolach" w tym sensie, że chcą dopracować rozgrywkę, żeby nie powtórzyła się sytuacja z FIFą 20, gdzie na premierę gameplay/balans był niedopracowny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi