Opublikowano 19 czerwca 20204 l Wspaniała wiadomość! Mamy wysyp gier skateboardowych - Skate, Skater XL, Session or THPS. Wspaniałe czasy. Obawiam się jednak o losy Skater XL i Session, które miały być duchowymi spadkobiercami Skate. W obliczu zapowiedzi gry od EA gracze mogą stracić nimi zainteresowanie. Edytowane 19 czerwca 20204 l przez Czoperrr
Opublikowano 19 czerwca 20204 l Fajnie ale to EA. Gra wyjdzie pojawią się recenzje zobaczymy jak chcą nas wyruchać na mikrotranzakcjach DLC i wyciętym kontencie i wtedy napiszę coś więcej.
Opublikowano 20 czerwca 20204 l Skleili ma szybko filmik po zapowiedzi thps 1+2 i tyle. Teraz lrzez parę lat będą karmić filmikami w stylu me androbieda i wyjdzie kasztan.
Opublikowano 20 czerwca 20204 l Ale przyznam, że jako One Last Thing na prezentacji zadziałało swietnie. Zachwyciłem się ta zapowiedzią... Matulu w Skate to zagrywalem się jeszcze na X360... chyba sobie do tego czasu powtórzę cała trylogie, choć to Skate 2 był najlepsza częścią, nie?
Opublikowano 20 czerwca 20204 l Wszystkie 3 są świetne. Własnie ogrywam po raz pierwszy na 360, chociaż faktycznie wg większości opinii na necie ludzi uważają 2 za najlpszą część.
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Nie ma to jak skasować deva żeby potem zakladać nowe studio. Ale i tak się jaram, w trójkę nadal sporo wariatów pocina więc mam nadzieje, że nie podejdą do tematu po macoszemu.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Po graniu w session i skater xl, nie jestem w stanie sterowac w skejcie xd
Opublikowano 19 lipca 20213 l Standard to chyba jest sterowanie ze skate. Nawet w session dodali legacy się nazywa.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Sterowanko z Session czy Skater XL, nawet jako opcja, przyjąłbym z otwartymi ramionami. Początkowo przyzwyczajenie się jest dziwne i dzikie, ale po czasie jednak wchodzi to w krew i system jednej gały ze Skate wydaje się być trochę takim ograniczonym i uproszczonym odpowiednikiem wcześniej wspomnianych gierek. A w Session granie na Legacy też wydaje się być jakieś dziwne, średnio tam to pasuje. Dwie gały i triggery, tak powinno się żyć.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Gra ma też ukazać się po raz pierwszy na PC. Coś rusza w temacie. Ciekawe jakich prosów tym razem zaproszą do współpracy, bo ekipa się już zestarzała, a ja sam trochę z obiegu wypadłem i nie wiem kto z młodego pokolenia jest teraz na topie
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l No ja też dalej mówiąc o skejterach mam w głowie ekipę z tony hawków A oni to już pewnie z 50 lat mają wszyscy xD
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Info o wersji na pc eleganckie, mam nadzieje, że scena modowa będzie na poziomie skater xl i session