Faka 4 136 Opublikowano 17 września 2024 Opublikowano 17 września 2024 Tony Hawk to to nie jest, mega meh ta gierka, na co tu czekać? Cytuj
Pupcio 19 458 Opublikowano 17 września 2024 Opublikowano 17 września 2024 Aż się boje jak może wyglądać early access od ea patrząc na ich "gotowe" produkty xD Cytuj
Rozi 1 017 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca We wtorek mam dostać dostęp do playtestów, jak się zapisaliście, to sprawdźcie skrzynki swoje. Cytuj
Bzduras 13 399 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca A, bo na konsolach już jest playtest. Powodzenia Cytuj
Bzduras 13 399 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca https://insider-gaming.com/ea-adds-microtransactions-to-skates-closed-alpha/ To już wiem, co to były za "exciting new features" którymi chwalili się w zapowiedziach nowego testingu Mikrotransakcje w playtestach alphy to jest dokładnie to, czego spodziewałem się po EA. Jak to jest, że to ta sama firmeka która pozwala ludziom grać multiplatformowo na jednej kopii Split Fiction? Gamingowa schizofrenia. Cytuj
Szermac 3 189 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Ale to Virtual Currency Testing w tej pre-alphie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi