Odin91 5 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 1 godzinę temu, MBeniek napisał: Chociaż w przypadku crasha i tego typu gierek "biegnij przed siebie", to powinni to odwrócić i zrobić, że się przed czymś ucieka. W każdej części tak było i w tej również tak będzie - na trailerze widać jak Crash ucieka przed T-rexem :) Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Godzinę temu, Odin91 napisał: W każdej części tak było i w tej również tak będzie - na trailerze widać jak Crash ucieka przed T-rexem Ale ja mówiłem o tej mobilce do posiedzeń na kiblu... 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) Demko 16 września. Niestety tylko dla tych, którzy złożyli preorder na cyfrową wersję. Edytowane 8 września 2020 przez sprite Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Na Klocu się sprawdzi, bo można anulować preorder. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 8 minut temu, sprite napisał: Demko 16 września. Niestety tylko dla tych, którzy złożyli preorder na cyfrową wersję. rok 1999 - pełno demówek na płytach w CD-Am czy PSM rok 2009 - demka do pobrania w cyfrowych sklepikach rok 2019 - dema znikają, nie opłaca się ich robić rok 2020 - dema tylko dla preorderowców geeeeeezzz 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Tylko Activision tak zrobiło dwa razy, więc nie przesadzajmy. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Czyli można śmiało założyć, że stanie się to trendem. Niech się w dupę pocałują. A Crasha i tak się kupi, jak recki i opinie będą pozytywne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Smutne to, ale jest taka posucha że jeśli recki nie będą sceptyczne to się kupi. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Na stronie jest "DEMO AVAILABILITY SUBJECT TO CHANGE", więc jest cień szansy, że później udostępnią wszystkim (w komentarzach są mocno jechani za taką politykę, więc może będą chcieli poprawić sobie pr). Choć równie dobrze może to oznaczać, że po premierze demko już w ogóle nie będzie dostępne. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Przecież to jest jakiś żart , po co komuś kto i tak kupi gre demko? Sam dopóki nie ogram dema tego Crasha to nie mam zamiaru go kupować w okolicy premiery , jakby demo okazało się chociaż w połowie dobre jak stare crashe to pewnie łyknął bym z samego sentymentu. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 no to jest beka straszna, przeciez zalozeniem wersji demo jest zachecenie ludzi do kupna gry, wiec po co demo osobom, ktore sa juz zdecydowane? iks de Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 może dema mają zachęcić do cyfry. bo w pudełkowym tonym chyba nie ma kodu na demko? 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 może to swego rodzaju early access wynagrodzenie ludzi, którzy biorą przed premierą i tyle Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Fajnie się zapowiada, naprawdę fajnie. Jak ja bym chciał, żeby wyszło z tego takie moje subiektywne 9. Cytuj
gtfan 3 211 Opublikowano 16 września 2020 Opublikowano 16 września 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 16 września 2020 Opublikowano 16 września 2020 Trzeba pytać preorderowców. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nyu 771 Opublikowano 16 września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 września 2020 Ograłem demko. Na początku musicie pamiętać lub dowiedzieć się, że generalnie w grach cenię sobie o wiele bardziej pieczołowicie potraktowaną rozgrywkę niż kreatywność, pomysłowość czy oryginalność. W Crashu 4 nie ma nic, czego nie było w innych grach, ale mój zachwyt jest uzasadniony nową jakością w serii - gierka po tych trzech levelach zapowiada się na najlepszą odsłonę Crasha (bezwzględnie, bo względnie, to wiadomo - nostalgia i te sprawy). Po pierwsze na PS4 Pro jest stałe 60 klatek i dokonano tu jakiegoś cudu w kombie "sterowanie + animacje + timing pewnych rzeczy". Gra się w to tak gładko, płynnie, przyjemnie, wszystko działa tak intuicyjnie, skoki są tak precyzyjne, a jamrajem porusza się tak satysfakcjonująco, że flow jest niesamowite. Nawet mikro zmiany jak to, że po rozwaleniu skrzynki jabłka wędrują do nas same, poprawiają granie, bo nie trzeba spędzać czasu nad zbieraniem durnych owoców i można lecieć dalej. Po drugie - gierka jest wymagająca! Nie ma mowy o hardkorze (to zostawiono dla dodatkowych wyzwań zapewne), ale dziewczyna zginęła w drugim levelu 70 razy, bratol 35, więc jest spoczko. To zdecydowanie nie Warped, gdzie w zasadzie szło się do przodu bez przeszkód. No skakać i trafiać trzeba non-stop. Skrzynki są o wiele bardziej gimmickowe niż w świętej trójcy, wykorzystane funkcje wszystkich typów tak, by tworzyć ciekawe kombinacje, musieć się wracać przez przeszkody albo skakać długo po samych boxach nad przepaścią, bo nie ma lądu ani innej platformy. Różnorodność i długość leveli są mega sycące. Wyobraźcie sobie, że w jednym długim poziomie macie skakanie nad platformami, spowalnianie czasu, gimmickowy bonus, ślizganie się, zapadające się platformy, dodatkowe drogi do skrzynek, granie 2D i granie 3D. Drugi level oprócz tony za(pipi)istych przeszkód zawiera moją ulubioną z trailerów maskę, czyli przełączanie widzialności skrzynek i przeszkód. Bomba. Najbardziej zaskakujący dla mnie jest trzeci, najtrudniejszy i z Cortexem. No gra się nim tak w pytkę, że cofam całą swoją obawę do jego poziomów. Nie ma podwójnego skoku, ale ma dash w powietrzu plus pistolet zamieniający wrogów w platformy zwykłe i trampolinowe. Czyszczenie tego levela ze skrzynek jest emejzing. No i gierka wygląda bajecznie. Wiadomo, to nie Rift Apart, ale obraz jest ostry, kolory są połączeniem tych pastelowych i neonowych, co tworzy za(pipi)iście kolorową i ładną mieszankę. NIE WIEM jak Crash 4 miałby być lepszą odsłoną niż to co zobaczyłem w demie. Jest najbardziej dopracowanym i płynnym doświadczeniem w serii, na pewno będzie najbardziej różnorodny i najtrudniejszy (już widzę te czasówki - levele są 2 razy dłuższe) i zapowiada się na wypchany contentem (gra ma mieć 100 poziomów licząc trudniejsze remixy, flashbackowe levele, wersji z gimmickami i innymi postaciami). Ale mogę (pipi)ić, wystarczy mi reakcja dziewczyny, która mocno sceptycznie po trailerach podchodziła do gierki ("nie lubię udziwnień jak te durne stroje, inne postacie i spowalnianie czasu, czemu nam nie dadzą normalnego nowego Crasha?"), a podczas giercowania pot jej kapał z czoła, wydawała dźwięki jak na rollercoasterze, a na końcu powiedziała "ZA(pipi)ISTE". 2019 - CAPCOM (RE2 i DMC5) 2020 - ACTIVISION (THPS1+2 i Crash 4) nara 10 3 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 Nie ma więcej chętnych, żeby jeszcze bardziej nakręcić pozostałych? Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 Nikt oprocz mnie nie dal sie ogolic za 289 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 18 września 2020 Opublikowano 18 września 2020 W dniu 17.09.2020 o 21:57, Nyu napisał: Nikt oprocz mnie nie dal sie ogolic za 289 Activision, chociaż cenowo, jest już w nowej generacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi