Skocz do zawartości

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wziąłem na promce, jestem po rockowym bossie. Na razie jest bardzo fajnie ale levele wg mnie za długie, gustuje w krótszych. Masterowanie to będzie męczarnia. 

Na decku na detalach high pięknie trzyma klatki i wygląda cudownie

pobrane (35).jpeg

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Wziąłem na promce, jestem po rockowym bossie. Na razie jest bardzo fajnie ale levele wg mnie za długie, gustuje w krótszych. Masterowanie to będzie męczarnia. 

Na decku na detalach high pięknie trzyma klatki i wygląda cudownie

pobrane (35).jpeg

Długie i trudne to było. Masterowania sobie nie wyobrażam :D

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gra fenomenalna, ale przy kontynuacji powinni skrócić nieco levele, ale zwiększyć ich ilość. 

Też jestem fanem krótszych leveli, ale za to w większej ilości, z większą różnorodnością biomów, przyjemniej się gra i masteruje wtedy.

Opublikowano

Ja skończę bankowo ale bankowo nie będę masterowac, już teraz widzę że to by była katorga, za dużo innych gierek do tego 

Opublikowano

Mi wszystko tu siadło. Długie levele są bardzo fajne, ale przy maksowaniu mogą wkurzać. Jak mnie najdzie to wrócę i spróbuję dobić co będę w stanie, bo fajnie by było mieć platynę, ale kilka leveli to niezły hardcore.

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał:

Ja skończę bankowo ale bankowo nie będę masterowac, już teraz widzę że to by była katorga, za dużo innych gierek do tego 

To nie była katorga - to była czysta przyjemność, 110h jak w dobrym erpegu :banderas:

Opublikowano

Współczesny. Na jednej planszy miałem ponad 130 zgonów z tego co pamiętam zanim przeszedłem. Jakbym miał powtarzać częściej to bym się tylko bardziej wkurzał.

Opublikowano

Mnie żyć może ze dwa zabrakło, bo gdy szło mi ciężko to wracałem do poprzednich leveli, które już znałem, poszukać skrzyń, a przy okazji życia się nabijały :)

Dlatego, jeśli ktoś zamierza zebrać wszystkie skrzynie to polecam tryb klasyczny, a jeśli ktoś chce tylko przejść główny wątek to współczesny.

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszy Crash z calej serii. Dlugosc leveli byla spoko do w miare normalnego przejscia, jak ktos chce masterowac to Toxic Tunnels, Cortex Castle, Rush Hour i pare innych to jest tragedia.