Opublikowano 21 marca 20232 l Wziąłem na promce, jestem po rockowym bossie. Na razie jest bardzo fajnie ale levele wg mnie za długie, gustuje w krótszych. Masterowanie to będzie męczarnia. Na decku na detalach high pięknie trzyma klatki i wygląda cudownie
Opublikowano 21 marca 20232 l Przydługie, ale nie monotonne, to najważniejsze. Jakieś przecieki na temat piąteczki?
Opublikowano 21 marca 20232 l 1 godzinę temu, Daffy napisał: Wziąłem na promce, jestem po rockowym bossie. Na razie jest bardzo fajnie ale levele wg mnie za długie, gustuje w krótszych. Masterowanie to będzie męczarnia. Na decku na detalach high pięknie trzyma klatki i wygląda cudownie Długie i trudne to było. Masterowania sobie nie wyobrażam .
Opublikowano 21 marca 20232 l Gra fenomenalna, ale przy kontynuacji powinni skrócić nieco levele, ale zwiększyć ich ilość.
Opublikowano 21 marca 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gra fenomenalna, ale przy kontynuacji powinni skrócić nieco levele, ale zwiększyć ich ilość. Też jestem fanem krótszych leveli, ale za to w większej ilości, z większą różnorodnością biomów, przyjemniej się gra i masteruje wtedy.
Opublikowano 21 marca 20232 l Ja skończę bankowo ale bankowo nie będę masterowac, już teraz widzę że to by była katorga, za dużo innych gierek do tego
Opublikowano 21 marca 20232 l Mi wszystko tu siadło. Długie levele są bardzo fajne, ale przy maksowaniu mogą wkurzać. Jak mnie najdzie to wrócę i spróbuję dobić co będę w stanie, bo fajnie by było mieć platynę, ale kilka leveli to niezły hardcore.
Opublikowano 21 marca 20232 l 3 minuty temu, Daffy napisał: Ja skończę bankowo ale bankowo nie będę masterowac, już teraz widzę że to by była katorga, za dużo innych gierek do tego To nie była katorga - to była czysta przyjemność, 110h jak w dobrym erpegu
Opublikowano 21 marca 20232 l Graliście ten tryb klasyczny czy współczesny jeśli chodzi o odradzanie? Ja dałem współczesny
Opublikowano 21 marca 20232 l Współczesny. Na jednej planszy miałem ponad 130 zgonów z tego co pamiętam zanim przeszedłem. Jakbym miał powtarzać częściej to bym się tylko bardziej wkurzał.
Opublikowano 21 marca 20232 l Mnie żyć może ze dwa zabrakło, bo gdy szło mi ciężko to wracałem do poprzednich leveli, które już znałem, poszukać skrzyń, a przy okazji życia się nabijały Dlatego, jeśli ktoś zamierza zebrać wszystkie skrzynie to polecam tryb klasyczny, a jeśli ktoś chce tylko przejść główny wątek to współczesny.
Opublikowano 21 marca 20232 l Zdecydowanie najlepszy Crash z calej serii. Dlugosc leveli byla spoko do w miare normalnego przejscia, jak ktos chce masterowac to Toxic Tunnels, Cortex Castle, Rush Hour i pare innych to jest tragedia.