Opublikowano 22 czerwca 20204 l Wrzucony gameplay jest w 60 klateczkach, tu nie ma miejsca na "mówi się", tu od razu widać, jak to śmiga. Fajnie wygląda, jak... Crash 4.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l 1 godzinę temu, balon napisał: Jako wielki fan Nintendo (mający ich każdą konsolę od „pegazusa”) oraz platformówek nie zgodzę się z tym do końca. Inaczej - nie jest to ten poziom, ponieważ jest to inny poziom. Nie lepszy czy gorszy, ale inny. Remake łyknąłem jak młody, nie bawiąc się w cale jakoś gorzej niż przy Mario Odyssey. Możliwe, w każdym razie nie mój gust. Na PS1 uwielbiałem Tarzana, do dzisiaj wracam
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Dla mnie wygląda to średnio, przynajmniej ze względu na ten sztywniackie animacje. Zapowiada się kopia gameplayu z N'sane Trilogy, który pamięta czasy trójki, przez tyle lat trochę to wszystko poszło do przodu w tym gatunku, szczególnie w grach z Mario. Tak czy siak zapowiada się solidny platformer.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Stary dobry crash z nowymi mechanikami i ładna oprawą. Będzie skakane.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l W sumie fakt, że zagrali trochę bezpiecznie, nie zmieniając zbyt wiele (co mi wcale nie przeszkadza). Ale jak tu coś zmienić, jak (psycho)fani Crasha potrafią się doczepić o najmniejsze detale i gdyby postaci zmienić kolor butów to już byłaby burza, a co dopiero animacje czy jakieś mechaniki.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l A no jeśli ma być 60fps to przepraszam, to zmienia postać rzeczy. Ale nie chce mi się w to zbytnio wierzyć, jako że trylogia i CTR nie hulały w ten sposób. No zobaczymy.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Na ps5/series klatkarz powinien wytrzymać te 60fps, swicz również dostanie swoja kopie w 30fpsach i potato edition dla koneserow
Opublikowano 26 czerwca 20204 l Przespałem trailer, a tu takie rzeczy się dzieją, pojawiło się światełko w tunelu na dobrego crasha ale pewnie będzie jak będzie :).
Opublikowano 26 czerwca 20204 l Myślałem, że pójdą w cenę 40$ tak jak z trylogią (czy ctr). A tu jednak sobie życzą pełną cenę. Liczę za to, że będzie dłuższa niż pojedyncza, poprzednia cześć.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Kurla panie, wyglada slicznie. 100+ tak odpicowanych leveli? Bierzcie moje pieniadze w tej chwili.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Wygląda przecudownke. Mam nadzieję na poziom trudności ala jedynka, a nie późniejsze odsłony.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l I mikrotransakcje https://www.gry-online.pl/newsroom/crash-bandicoot-4-bedzie-mial-mikroplatnosci/za1e0c1 Już nie mogę doczekać się wylewów Beriona w temacie
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Wyglada swietnie, ale ja cały czas nie ograłem zremasterowanej trylogii wiec się nie hajpuje.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Autor W dniu 29.06.2020 o 21:54, Wredny napisał: I mikrotransakcje https://www.gry-online.pl/newsroom/crash-bandicoot-4-bedzie-mial-mikroplatnosci/za1e0c1 Już nie mogę doczekać się wylewów Beriona w temacie
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Widzę, że chyba nie było więc wrzucam: Edytowane 30 czerwca 20204 l przez Mani
Opublikowano 9 lipca 20204 l A co tam, sprawdzi się na kibelku przy dwójce. Chociaż w przypadku crasha i tego typu gierek "biegnij przed siebie", to powinni to odwrócić i zrobić, że się przed czymś ucieka.